-
Şimdi,
Bu adam VOB haftalık (sabah saatlerinde verdim), DJI haftalık, Interbank Dolar günlük ve Tahvil günlük grafiklerini neden verdi diye merak ediyorsanız, her bir grafikte (piyasanın üç saçayağı Borsa, Döviz ve Faiz) tamam mı devam mı kararlarının verileceği noktalarda olduğumuzu da görmüşsünüzdür. (Dikkat : Şu yana yada bu yana gideceğiz demiyorum.)
Çok yakında piyasaların kararını hangi yanda vereceğini hep beraber göreceğiz. Buradan da görülebileceği gibi karar noktalarında genelde bu grafiklerin hepsi önemli destek-dirençlere gelip takılırlar. Tek bir zaman dilimine bakmak (örneğin 15 dk'lık grafik) bize 1 agacı, aynı anda birkaç zaman dilimine ve piyasaları oluşturan farklı ensrumanlara bakmak bize ormanı gösterir.
-
doların sessiz gücü çok düşündürücü...
-
[quote=sazan;168403]Şimdi,
Bu adam VOB haftalık (sabah saatlerinde verdim), DJI haftalık, Interbank Dolar günlük ve Tahvil günlük grafiklerini neden verdi diye merak ediyorsanız, her bir grafikte (piyasanın üç saçayağı Borsa, Döviz ve Faiz) tamam mı devam mı kararlarının verileceği noktalarda olduğumuzu da görmüşsünüzdür.
Çok yakında piyasaların kararını hangi yanda vereceğini hep beraber göreceğiz. Buradan da görülebileceği gibi karar noktalarında genelde bu grafiklerin hepsi önemli destek-dirençlere gelip takılırlar. Tek bir zaman dilimine bakmak (örneğin 15 dk'lık grafik) bize 1 agacı, aynı anda birkaç zaman dilimine ve piyasaları oluşturan farklı ensrumanlara bakmak bize ormanı gösterir.[/quote]
Hocam güzel analiz, tebrikler,
-
[I]THE END[/I].
[COLOR=red]([U]Content overrides the context[/U])[/COLOR]
(Tercümesi için Astatin'e başvurunuz.!)
[URL="http://img695.imageshack.us/i/56953500375.jpg/"][IMG]http://img695.imageshack.us/img695/4404/56953500375.jpg[/IMG][/URL]
-
spotta
100 Günlük ort = 57.488 (aşağısında long tehlikeli)
69 Günlük ort = 60.450 (üstünde short tehlikeli)
iyi geceler...
-
[QUOTE=YAVUZHAN;168393]herkes ezelimi izliyor :)[/QUOTE]
sende mi brütüs..:))) reklam girdi araya bi bakayım dedim..:..:
-
[QUOTE=sovalye;168407]spotta
100 Günlük ort = 57.488 (aşağısında long tehlikeli)
69 Günlük ort = 60.450 (üstünde short tehlikeli)
iyi geceler...[/QUOTE]
o zaman bu haftaki bandımız bu aralık..;):::
-
[quote=jerfin;168408]sende mi brütüs..:))) reklam girdi araya bi bakayım dedim..:..:[/quote]
ya ilk bölümlerde poker falan görünce direkt yazdık izlenecekler listesine :::
-
[quote=YAVUZHAN;168411]ya ilk bölümlerde poker falan görünce direkt yazdık izlenecekler listesine :::[/quote]
ezelın seneryosu ıyı takıpteyım
-
[quote=okansak;168412]ezelın seneryosu ıyı takıpteyım[/quote]
monte cristo kontu (alexander dumas) nun gerçekten başarılı bir uyarlaması.kolay diildir ööle klasii yorumlamak tekrar dan.özellikle tuncel kurtiz cuk olmuş ...tebrikler...
-
ezeldeki dayı önceki bi bölümünde 'hesap tutmak ayrı iş hesap görmek ayrı iş' demişti...çok hoşuma gitmişti...tam vobu tarif ediyo :..:
-
Yarın usd yi uygun yerelerden almaya çalışacam, piyasanın ilk saatlerinde fırsat yakalarım diye düşünmekteyim,