vay a* .. spot verisi gelmiyor .. vay a* ..
Printable View
vay a* .. spot verisi gelmiyor .. vay a* ..
Kap : ıstanbul menkul kıymetler borsası hısse senetlerı pıyasası mudurlugu / [] ımkb hısse snetlerı pıyasası ıslemlerının gecıcı olarak durdurulması 24.11.2009 10:08:55
***teknık bır nedenden dolayı ımkb hısse senetlerı pıyasası ıslemlerı gecıcı olarak durdurulmustur. ***
-kap-
Bana göre HO lar inceldiği için, yön %60 yukarı, %40 aşağı, olmadı %90 aralarda dolaşırız, şu an için dikkat edeceğimiz değerler yukarıda 57364, aşagıda 56914 bol şans
[QUOTE=selçuklu;168503]spot kapalımı bana gelmiyor veri .. ?[/QUOTE]
foreks durdu galiba bana da gelmiyor veri..:confused:
[quote=jerfin;168495]kara tren gecikiirrr belki hiç gelmeezzz:D[/quote]
Tren gelir hoş gelir....lelele.lelele.lelele
[URL]http://www.metacafe.com/watch/1751803/tren_gelir_ho_gelir_tek_ve_double_klarnet_le/[/URL]
Ey vefasız yolcu,kalbim ram edersin...
[URL]http://video.eksenim.mynet.com/video/107797/[/URL]
[QUOTE=feridunabi;168509]Kap : ıstanbul menkul kıymetler borsası hısse senetlerı pıyasası mudurlugu / [] ımkb hısse snetlerı pıyasası ıslemlerının gecıcı olarak durdurulması 24.11.2009 10:08:55
***teknık bır nedenden dolayı ımkb hısse senetlerı pıyasası ıslemlerı gecıcı olarak durdurulmustur. ***
-kap-[/QUOTE]
buyur burdan yak.. böyle kapalı olduğu zamanlarda hep bi dolaplar dönmüştür..:mad:
Tüm Ögretmenlerimizin öğretmenler gününü kutlarım.... svg
[quote=jerfin;168514]buyur burdan yak.. böyle kapalı olduğu zamanlarda hep bi dolaplar dönmüştür..:mad:[/quote]
Şimdi 500 puan gap'le açar... Flat'ledim ben.. Ağaya beleş para veremem kusura bakmasın... :mad:
58124 zirve hedefimiz, geçilmesi halinde, 60100 ler gündeme gelecek, bayrama kadar zemin müsait, beşiktaş şampiyon olur,
ahanda kimse tutamaz gari burası 500 e dogru yol alır.. hatta 700 :D
apsd beni benden almaya basladı.. kim kapatacak acaba pozlarını..
precher tepe duyurusu yaptıysa daha dikkatli olmalı bence :D:D.. hehhhhee
[QUOTE=Strategist;168517]Şimdi 500 puan gap'le açar... Flat'ledim ben.. Ağaya beleş para veremem kusura bakmasın... :mad:[/QUOTE]
iyi de spot kapalı vob değil ki.. gap ı yaparsa spot yapacak..:..: vob da istedikleri gibi at oynatırlar işte..:::