-
[quote=selçuklu;168520]precher tepe duyurusu yaptıysa daha dikkatli olmalı bence :D:D.. hehhhhee[/quote]
Evet yaw. Adam kafayı mı sıyırdı ne yaptı? Sitesinin tüm üyelerine açılış gap'inden sonra mesaj atmış: "Bu seansda göreceğimi gördüm artık beklemeye gerek görmüyorum. %200 kaldıraç ile full short'lamanızı tavsiye ederim."
Tamam EW falan ama garanti tutar bu sayım diye birşey yok... Şimdi christmas çılgınlığıyla Dow yepyeni tepeler de yapabilir...
-
[quote=Strategist;168517]Şimdi 500 puan gap'le açar... Flat'ledim ben.. Ağaya beleş para veremem kusura bakmasın... :mad:[/quote]
Gücendirme palayı yaww...
Ne verirsen elinle,o gider seninle...:::
-
[quote=jerfin;168521]iyi de spot kapalı vob değil ki.. gap ı yaparsa spot yapacak..:..: vob da istedikleri gibi at oynatırlar işte..:::[/quote]
Tamam da VOB da o gap'i aynen takip eder...
-
[QUOTE=SaNCaKTaR;168516]Tüm Ögretmenlerimizin öğretmenler gününü kutlarım.... svg[/QUOTE]
+.+.+.+.+.
bak aklıma geldi babamı arayayım derstedir şimdi ogretmenler gününü kutlayım..
-
[QUOTE=Strategist;168524]Tamam da VOB da o gap'i aynen takip eder...[/QUOTE]
iyi de fdow önümüzde, anlarız spotun ne tarafa gap ile açılacağını.. ona göre de spot açılmadan poz ayarlaması yaparız..
-
Az önce VOB il daire başkanlığından gelen açıklama:
IMKB'nin kapalı oldğu şu anlarda VOB Mozambik borsasının türevi olarak devam edecektir. Onlardaki sistemler daha moderndir ve böyle arızalar olmamaktadır.
Matriks kodu:
MOZ30 (15dk gecikmeli)
MOZ30R (Canlı. Ücreti 250$/ay)
-
vob illaki seans açılınca yeniden fiyatlandıracaktır kendini...dikkat..
-
yaf bunlarda hertürlü ayak oyunu var be.. teknik arızaymıs külahıma anlatın siz onu.. ne lan bu biri yanlıslıkla pcnin dügmesine mi bastı ne teknik arızası ? koskoca imkb 'yi internet cafe gibi yönetiyolar sanki..
-
Yukarıda 57 370, aşağıda 59920 buz tabakasında incelme devam ediyor, hareket çok yakın,
-
short tarafı sımdılık pes ettı azar azar poz kapatılıyo.. patlarsa 58 üstünebile atarlar burayı can havliyle.. grrr içim ürperdi...
-
[quote=Strategist;168528]Az önce VOB il daire başkanlığından gelen açıklama:
IMKB'nin kapalı oldğu şu anlarda VOB Mozambik borsasının türevi olarak devam edecektir. Onlardaki sistemler daha moderndir ve böyle arızalar olmamaktadır.
Matriks kodu:
MOZ30 (15dk gecikmeli)
MOZ30R (Canlı. Ücreti 250$/ay)[/quote]
Arızanın amaç ve hedefine bağlı...:::
-
bayramcı satışlarının önünü azda olsa kesmek icin spotu kapattı deyuslar....ückagıda bak...