versenize şuna küsküyüabicim yaww...hadi daha 55000 olacaz..üww
Printable View
versenize şuna küsküyüabicim yaww...hadi daha 55000 olacaz..üww
apsd 198400 aman allahım iki büyük fon kapışıyo sanki.. bir inat uğruna ya rab ne güneşler batacak.. esefle flat flat izliyorum
57.250 flatladım uzunları..
[quote=Kennym;168539]apsd 198400 aman allahım iki büyük fon kapışıyo sanki.. bir inat uğruna ya rab ne güneşler batacak.. esefle flat flat izliyorum[/quote]
O seninki apds değil sadece açık pozisyon bence... Benim ekranda apds 3.028 görünüyor sadece. apds 10.000'i bile geçse yer yerinden oynuyor demek olurdu...
[quote=security;168198]Momentum ilk zirveye yaklaşıyor, fiyat bu anlamda eh işte, ama ikinci zirvede yani gerileyip bir daha vurduğunda para yapabiliriz, pu; nu farketmez daha çok var coniye kadar yolu var.....[/quote]
Şimdi mom olarak tam bu yeredeyiz, pu, nu durumu var
[quote=jerfin;168540]57.250 flatladım uzunları..[/quote]
Ancelina'dan sonra avatardaki bu kıllı herif hiç güzel durmuyo... .dng
-------CIN: YONETILEBILIR DALGALI KUR SISTEMINI GELISTIRECEGIZ----------
ABD kabul ettirmiş sanki bazı şeyleri...
mail trafiğimde 15 dakikalık kesinti olduğunda ortalığı ayağa kaldırıyorum.
sistemim 6bin dolarlık. 80 kişinin maili saniye kesilmesin diye kendi çapımda aldığım önlem ADSL, GSHDSL,Kablonet üçlemesini aynı anda sisteme bağlayıp birisi kesildiğinde diğeri üzerinden akış sağlamak şeklinde. (benim mesleğim bunların hiçbirisi ile alakalı değil)
katrilyonların döndüğü borsanın sisteminde zattirik bi arıza oluyo, back-up sistem olmadığından otobüs arızası gibi bekle dur.
en son benzer bir arıza sebebiyle VOB kesilmişti, sabah gap'i az gelenlere bi 800 puan daha kitlemişlerdi. ben şanslı olanlardandım ama yine de tepkimi belirtmek için portföyümü yarıya indirmiştim.
komple forekse mi geçsem nedir...
güzel ülkemin güzel teknolojisini/parasını yöneten güzel insanları...
bi de şimdi akşama çıkar bikaçı televizyona, milletin kafasında komplo teorileri oluşturan nijerya borsasıymış gibi ahkam keserler...
4 senedir foreks'te 1 saniye (abartmıyorum, 1 saniye bile) herhangi bir kesinti olmamasını sağlayan sistemi bırakan jüpiter'lilere teşekkürler...
Seans 10:55'de açılacakmış ama bu arada FDOW da EUR/USD de yön çizemedi. İlk 1 dakika çok dalgalı olabilir... Flat devam...
[SIZE="7"][B][COLOR="Green"]18ild . [/COLOR][/B][/SIZE]
[COLOR="Green"][SIZE="4"]onsekizişlemlondevam ..[/SIZE][/COLOR]
[QUOTE=Strategist;168542]O seninki apds değil sadece açık pozisyon bence... Benim ekranda apds 3.028 görünüyor sadece. apds 10.000'i bile geçse yer yerinden oynuyor demek olurdu...[/QUOTE]
haklısın bi harf fazla aps 199450 apsd 3970 :) genede yer yerinden oynuyo bence..
muhtemel bir savaş sözkonusu bence.. boyle bi rakamı ilk kez görüyorum...
[QUOTE=Strategist;168544]Ancelina'dan sonra avatardaki bu kıllı herif hiç güzel durmuyo... .dng[/QUOTE]
akşam imirsalıoğlu'nu izleyince şeyettiydim..:..:
sen niye öyle paraları klozete döküyorsun bakim..:p vobdan kazandıkların çok geliyor galiba...dng