tüm gapı kapattık.. ama yetmeezzz.. 58 üstüne atmalıyız, işte orada basacağım shortu...:::
Printable View
tüm gapı kapattık.. ama yetmeezzz.. 58 üstüne atmalıyız, işte orada basacağım shortu...:::
güzel fincan kulp oldu teprik ederim ağaları .. hehhhe:D:D
925 ten kapanılır...yeni pareler zayılır...bı de cay içilir üstüne...650 lere gelırse gene bakcam...
efiksim bi 300 point daha aldım paladan.. etti 800 point bugün...lelele
benle iftihar et istiyorum..:D
58 e 1100 kontrat yazmışlar.. unlimit olsa kalkacak o kademe derdi.. ee bence de kalkacak..:)
dünün yükseği 57875 e güzel bir V tamamladık..
pela çok teknik 2 gündür..
60 bin üzerinden başlayan sert düşüş ardından gelen tepkiler sadece 5 dk lık periyotu alışa getirebilmiş üst periyotlara gücü yetmemişti..
şimdi 20 dk lık periyotta alış sinyali görebilecek duruma geldik.58 bin üstünde sağlam kalabilirsek 20 dk da al gelebilir ama 58300 sıkıntılı bölge.yine bir karar anı yaklaşıyor..
[QUOTE=jerfin;168586]efiksim bi 300 point daha aldım paladan.. etti 800 point bugün...lelele
benle iftihar et istiyorum..:D[/QUOTE]
aferim jerfom
ben senı gecememısım gı 750 pıvandayım gayri ::: en son 57925 yarım cortum emme hemen kapatabılırım cortları dehlıkelı bolgedeyız :::
demeye kalmadan kaldırdılar..:::
bu avatarı değişmeyecem artık .. arturla boynuzlu inekle falan uğraşamam oyuncak onlar ... ... avatar belli .. baskı belli .. sopa belli .. hehhhee:D:D:D
Sabah kalktım sular kesik, yüzümü damacana suyla yıkadım... Şimdi de elektrikler gitti :( İstanbulda mı yoksa dağın başında bir köyde mi yaşıyorum anlamadım...
shortlar yenıldı.. yukselıs artıcak makas + ya donecek sonra agaya basması ıcın guzel bı ortam olusacack .. bunlar su katılmamıs *.c her zaman soyledım.. paso ayak paso katakullı...
veeee 58.150 short olduk:)