[QUOTE=Astatin;168611]olmuşken 15 olsun patronaj..saatlikde ala geçiyo zaten **[/QUOTE]
O kadar olmaz sanırım tavan diye birşey var :::
Printable View
[QUOTE=Astatin;168611]olmuşken 15 olsun patronaj..saatlikde ala geçiyo zaten **[/QUOTE]
O kadar olmaz sanırım tavan diye birşey var :::
Yüksek uçan kartalın,po.u seyrek düşermiş...:::
bugün 15.30 da abd den büyüme verileri gelecek..
cover ve full long .. stopuda yazdım alta .. çıkıyorum ben ...baskı belli fincan belli kulp belli ... ralli olur gol olur tahminim ... ralli ralli ralli .. precher amca yanılıyor bence .. ralli ralli .. 6 defa yazdım .. ahanda 9 olsun ralli ralli ralli ... .cümleten bol kazançlar çıktım byeee .. .
işyatırım dün en iyi alıcıydı,bugünde aynı durum devam ediyor ve 4000 kontrat üzerinde net alışta..
[QUOTE=ERGEN;168614]Yüksek uçan kartalın,po.u seyrek düşermiş...:::[/QUOTE]
Her ne kadar kartal zaman zaman tavuklardan daha alçakta uçuyorsa da, tavuklar hiçbir zaman kartal yüksekliğinde uçamazlar.
(Rus Atasözü)
[QUOTE=selçuklu;168618]cover ve full long .. stopuda yazdım alta .. çıkıyorum ben ...baskı belli fincan belli kulp belli ... ralli olur gol olur tahminim ... ralli ralli ralli .. precher amca yanılıyor bence .. ralli ralli .. 6 defa yazdım .. ahanda 9 olsun ralli ralli ralli ... .cümleten bol kazançlar çıktım byeee .. .[/QUOTE]
ne longu aplacım.. yeter bu kadar ralli.. düzeltme dalgasındayız fincanları, kulpları kırarlar..:D
ver küsküyü ver küsküyü
o neydi öyle ?
long treni fazla kalabalık oldu galiba :)
ula bu kadar ksımetsizlik olurmu yawww...
geriye dönük bir baktım sisteme... 6 kez 1000 puandan fazla sabah gapi yemiş..bunların 5 inde sata geçmemiş alı korumuş ve sonunda feci haklı çıkmış..sadece 1 inde sata geçmiş yani gapi kabullenmiş... ve tahmin edin bakalım ben hangisine denk gelmişim /cerfo da hatırlayacaktır bunu):) way **..böyle kısmetin
[QUOTE=Astatin;168624]ver küsküyü ver küsküyü[/QUOTE]
Ne küsküsü veriyon tavuk küsküsü mü bu :::
[quote=enorton;168621]Her ne kadar kartal zaman zaman tavuklardan daha alçakta uçuyorsa da, tavuklar hiçbir zaman kartal yüksekliğinde uçamazlar.
(Rus Atasözü)[/quote]
Madem kartalı korumaya aldın..:)
Hızlı giden atın po.u seyrek düşer..