-
[quote=Astatin;168607]Ula şu sistemle bir türlü senkronize olamadık be **...dün 57100 al verdi...bu sabah [B]fiyat -950 yaptığında bile sat vermedi[/B]....ama ben şortları kapatıp longa dönsem kesin sat verirdi... :( üwwwwww...[/quote]
işte bu durum adamın ömründen götürüyor...zarardasın ama kıpraşmıyorsun neden çünkü sisteme uyuyorsun (sen uymuyorsun)...
gerçi bu sabah GAP ile açıldı böyle durumlarda her sistem ters yöne poz açtırmıyor.bazısı bir önceki pozu taşıyor.bu arada tabii pozu taşıyanın k_ _ından ter akıyor :D
-
[quote=jerfin;168642]pişşttt kartallara laf yok..:..:[/quote]
Yok yok,bişe demiyorum kartalın yüksekten uçuşuna..
Po.unun seyrek düşüşüne dikkat çekiyorum..:)
-
palanın bu kadar cömert olması beni huylandırıyor..
kaşıkla verip kepçeyle alma huyu malum :)
-
[quote=jerfin;168640]düzeltme dalgalarında sistemleri kalbura çevirdiklerini hatırlatayım asti..:D[/quote]
ama sistem kalbura dönmemiş, sistem doğru gidiyor..bu durumda dalga düzeltme dalgasımı değil:..::..::..:
-
yaf gene çarpıldım deli olucam su zorlama hareketlere ..
bu hareketleri organize bir şekilde yapan emmilere selam olsun
(diğer tarafta yatacak yeriniz yok sizin )
-
aha dayanamadım 58.100 yine cort..:)
-
[quote=Astatin;168631]ula bu kadar ksımetsizlik olurmu yawww...
geriye dönük bir baktım sisteme... 6 kez 1000 puandan fazla sabah gapi yemiş..bunların 5 inde sata geçmemiş alı korumuş ve sonunda feci haklı çıkmış..sadece 1 inde sata geçmiş yani gapi kabullenmiş... ve tahmin edin bakalım ben hangisine denk gelmişim /cerfo da hatırlayacaktır bunu):) way **..böyle kısmetin[/quote]
Piyasa yapıcılar rodeo ati gibidir , biz ise atin uzerindeki binicileriz.Py ler Sürekli yukari asaği yaparak bizim dengemizi bozacak hareketleri yapar. sistemine cok cok sıkı sarilmayani bu konuda cok dikkatli olmayini atin ustunden hemen ativerir.
-
500 puanda kolbastı seansı başladı :)
hayır olsun..
-
Mom yükselmiyor, dikkatli olun,
-
[quote=SEYYAH;168650]işte bu durum adamın ömründen götürüyor...zarardasın ama kıpraşmıyorsun neden çünkü sisteme uyuyorsun (sen uymuyorsun)...
gerçi bu sabah GAP ile açıldı böyle durumlarda her sistem ters yöne poz açtırmıyor.bazısı bir önceki pozu taşıyor.bu arada tabii pozu taşıyanın k_ _ından ter akıyor :D[/quote]
yok benim vaka tamamen farklı :) sisteme rağmen gece şorttum...gap de ter mer akmıyo aksine elleri ovuşturuyorduk..sabah apka da sorduğunda alda dedim sistemmfeci kıllanıyordum...200-225 gibi kapatayım kapatmayayım derken toplantıya girdik yediler:D:D
-
58.125'de çok zorlanıyor ama kırmaya kararlı gibi. Kırarsa bir sonraki hedef 58.900 gibi görüyorum. Yakın stop'lu long'larımı açtım bekliyorum...
-
[quote=Kennym;168654]yaf gene çarpıldım deli olucam su zorlama hareketlere ..
bu hareketleri organize bir şekilde yapan emmilere selam olsun
(diğer tarafta yatacak yeriniz yok sizin )[/quote]
Oh ne ala...:)
Burada ye iç,orada yan gelip yat...:..: