[QUOTE=Astatin;168653]ama sistem kalbura dönmemiş, sistem doğru gidiyor..[COLOR="Red"]bu durumda dalga düzeltme dalgasımı değil[/COLOR]:..::..::..:[/QUOTE]
trend varsa eğer ne tarafa!!!!:p
Printable View
[QUOTE=Astatin;168653]ama sistem kalbura dönmemiş, sistem doğru gidiyor..[COLOR="Red"]bu durumda dalga düzeltme dalgasımı değil[/COLOR]:..::..::..:[/QUOTE]
trend varsa eğer ne tarafa!!!!:p
[quote=Kanaatkar;168656]Piyasa yapıcılar rodeo ati gibidir , biz ise atin uzerindeki binicileriz.Py ler Sürekli yukari asaği yaparak bizim dengemizi bozacak hareketleri yapar. sistemine cok cok sıkı sarilmayani bu konuda cok dikkatli olmayini atin ustunden hemen ativerir.[/quote]
Atla yolculuk yapmayıp,trenle yolculuk yapanlardada sıkıntı olurmu..:..:
FDOW da EUR/USD de kanal direnci kırdı... Eskiden olsa ben şimdi anında VOB'u full long'lamıştım.. Az sonra da çuvalla götürdüğüm paraları sayıyodum.... Nerde o eski günler... :..: Bana korelasyonumu geri ver şerrreffsizzz Pala! :p
hem usd hemde parite desteklemedigi halde yukari ciktik.piyasa isini biliyor.
[quote=tutku;168668]hem usd hemde parite desteklemedigi halde yukari ciktik.piyasa isini biliyor.[/quote]
Kış kışlığını,puşt puştluğunu yapacak..:cool:
[quote=jerfin;168664]trend varsa eğer ne tarafa!!!!:p[/quote]
sistemin para kazanması için illede büyükkk trend olması gerekmez..trendcik de yeter :) düzeltme dalgalarında x bin puanlık hareketler söz konusu olabiliyor... 1000 puanın üzerindeki hareketler sistemlerin para kazanması için gayet yeterli (hatta 5 dakıkalık sistemlerde daha azı bile)... adı düzeltmede olsa trendde olsa farkmaz...:..: haraketin boyu önemli:::
[quote=ERGEN;168665]Atla yolculuk yapmayıp,trenle yolculuk yapanlardada sıkıntı olurmu..:..:[/quote]
Sarsıntısı ve stresi az uzak yolculuklar icin en saglikli ulasim araci [B]TREN[/B]-D dir
[quote=jerfin;168664]trend varsa eğer ne tarafa!!!!:p[/quote]
Resim güzel, ama oda boyasız, bu doları ne yapacağız, makas ayrı sorun,yurt dışına uyumsuzluk(üç kaat olbilir), ky spottan hisse alırmı, spot olmadan vop ta yaprak kımıldamıyor,siyasi durumlar cabası, ya yangından mal kaçıracaklar, ya bu durumda hızlı yukarı olmaları gerekir, ya yatay hareketlerle biraz daha oyalanacaklar, şimdilik trend için zaten erken, ama yukarıda 58500 şortları hedefleri, bunların biçilmesi 60200 ler uzayan bir hareketle olur,
Bizim halimizden ancak Küçük Emrah anlar... .dng
Mükemmel...
[url]http://www.izlesene.com/video/muzik-baris-manco---nazar-eyle/9722[/url]
Şuna dikkat, 58000 kırılması, bu durumda ilk hedef 57.800
ya bişi sorcam..gün boyu yapılmış işlemleri satır satır (kim aldı kim sattı kaçtan) raporlayacağımız bir yer varmı? heleki kademe bazında olursa süper olur...