Fazla durduk burada.Yükseliş ağır basıyor.İmkb ye 25000 üstünde durması için 2 3 saat daha veriyorum.Durmazsa full short olacam.Longum şimdi bu sefer işlem yok 32500 e kadar.Stop 25000 düşmesi aşağı olur.
Printable View
Fazla durduk burada.Yükseliş ağır basıyor.İmkb ye 25000 üstünde durması için 2 3 saat daha veriyorum.Durmazsa full short olacam.Longum şimdi bu sefer işlem yok 32500 e kadar.Stop 25000 düşmesi aşağı olur.
[quote=parderi;74760]Vay be TRA birinciliğe oturmuş. nasılsa 55 kş. atış serbest.[/quote]
O işlemleri iki kişi yapıyor.55kuruşa da çalışmıyorlar.Daha az.55kuruş o kontrat adetlerine pahalı.
Usluplara dikkat başlamayın gene len.............
[QUOTE=kegen;74765]Al işte ondan sonra niye küfrediyorsun.Niye efendi yazmıyorsun diyorsunuz.Ne cevap yazayım bu zatı muhtereme ben.[/QUOTE]
ben seni fazla kırmadan yazmaya çalıştım ama, uraz arkadaşı tanımam etmem ama, doğru söylüyor, en basiti sabah 32000 poz açtım sen hemen, bu gibi durumları çok iyi biliyorum çok pis satışa geçecekler dedin ne oldu, 32400 civarına gitti
kızma küfürde etme ama, doğruyu söylüyorum.
milleti burda yönlendirmeye kalkmayın.. kaç gündür sesimi çıkarmadan izliyorum, söylediklerinin birisi tutsun bari. ya birilerinin adamısın milleti yönlendirmek için parayla tutulmuş ya da insanları kandırmaktan özel zevk duyuyorsun. ben anlamadım ki bu işi. iki dakkada fikir değiştirilmez ki. yüzlerce insan okuyor burayı ayıptır yazıktır
kegen yeni vobcular var tamam sen hızlı hareket ediyorsun anladık da bari ben hemen terse donerim de bana uymayın de :D kufur ve hakaret olursa gorevimi yaparım
astatin benim sucum yok yahu :) ben ellemedim nickini
terada kontrat adedi az olsada 0,55 krş mu..birde sankonun foreksini veriyor mu....özelimede gönderseniz olur..tşkler..
adam gibi bir analiz olsa içim yanmayacak. borsa çıkacak, borsa inecek. ne ki şimdi bu?
sanko da indirim yok..oh ne ala...70.000 iken tamamda ..vob şimdi 30.000 ...
[quote=traderx;74768]ben seni fazla kırmadan yazmaya çalıştım ama, uraz arkadaşı tanımam etmem ama, doğru söylüyor, en basiti sabah 32000 poz açtım sen hemen, bu gibi durumları çok iyi biliyorum çok pis satışa geçecekler dedin ne oldu, 32400 civarına gitti
kızma küfürde etme ama, doğruyu söylüyorum.[/quote]
Geçmeleri lazım olabilir.Ama geçmediler napacaz şimdi.Geçmediler diye short yada longmu yapacaz.Piyasa bu isteyen shortlar isteyen longlar.Beni ilgilendirmiyorki.Sert satış gelsin yada gelmesin.Herkes pozisyonu ile uğraşsın.Ben zaten bugün yatay diye yazıyorum.Normal de buraya yazmayı bırakın bakmaya vaktim yok.
[QUOTE=Killmods;74758]Bu moderatörler ortada yok..kesin hamama veya konsere kadınlar matinesine takıldılar burayı boşladılar...[/QUOTE]
İlk giriş yazına teşekkür etmişler. Forumdan değil de admin panelinden sana geçici şifre verebilirler 12345 gibi basit bir şey. Girince değiştirirsin. pikidap olup gelseydin.
[quote=abka;74773]sanko da indirim yok..oh ne ala...70.000 iken tamamda ..vob şimdi 30.000 ...[/quote]
Sizde hacim yapmıyorsunuz bildiğim kadarıyla komisyon neden bu kadar önemli sizin için?
[quote=uraz;74772]adam gibi bir analiz olsa içim yanmayacak. borsa çıkacak, borsa inecek. ne ki şimdi bu?[/quote]
Ben de analiz yok abi.Analizle para kazanamıyorum ben.
[QUOTE=traderx;74747]yalnış anlama ama, 2-3 gündür düzenli takip ediyorum burayı, güniçi ne zaman borsa yükselebilir desen, borsa düşüyor, borsa düşecek deyince çıkıyor,
pozlarınla uğraşmaktan heralde geç yazıyorsun:)[/QUOTE]
bugün yazdığımda aacaba dedim benmi geç okuyorum, demekki benimle aynı şeyi düşünenler varmış.
senin hakkında kötü düşünmek istemiyorum, heralde geç yazıyorsun diyelim.
bende dolar 1663 denberi shortda..1.673 oldu..normalde bu tepki sert aşşağı gelmeli...
dax; 7 ocakdan beri ilk defa sabah al verdi..hala al da..
vob endeks ise sabah 32.000 den kısa kapat olmuşdu..ama al yok ..hala öyle..
[QUOTE=kegen;74774]Geçmeleri lazım olabilir.Ama geçmediler napacaz şimdi.Geçmediler diye short yada longmu yapacaz.Piyasa bu isteyen shortlar isteyen longlar.Beni ilgilendirmiyorki.Sert satış gelsin yada gelmesin.Herkes pozisyonu ile uğraşsın.Ben zaten bugün yatay diye yazıyorum.Normal de buraya yazmayı bırakın bakmaya vaktim yok.[/QUOTE]
Sadece merak edıyorum, 30 tur yaptıgın halde 30 turdan daha fazla nasıl foruma yazabılıyorsun,
kac kısyle ıslem yapıyorsun?
[quote=mersiyk;74770]kegen yeni vobcular var [B]tamam sen hızlı hareket ediyorsun[/B] anladık da bari ben hemen terse donerim de bana uymayın de :D kufur ve hakaret olursa gorevimi yaparım
:dü:
bahsedılen sorunun bu olmadıgını dusunuyorum...gercekten bılgıden uzak sadece "dusecek" yada "cıkacak" tarzındakı yazıların anlamsız oldugunu dusunuyorum...:eek: herkesın bır fıkrı var elbet :D
25000 altına inip geri desteğe gelmemiz üç gün önce için konuşuyorum.Ayılara tuzak olmuş olabilir.
[QUOTE=cırcır;74776]Sizde hacim yapmıyorsunuz bildiğim kadarıyla komisyon neden bu kadar önemli sizin için?[/QUOTE]
bugünlerde pintiliğim tutdu...lelele
[QUOTE=mersiyk;74770]kegen yeni vobcular var tamam sen hızlı hareket ediyorsun anladık da bari ben hemen terse donerim de bana uymayın de :D kufur ve hakaret olursa gorevimi yaparım
astatin benim sucum yok yahu :) ben ellemedim nickini[/QUOTE]
Yeni vobçualrın dezavantajı kim kimdir ve nasıl işlem yaapr bilmediğinden kargaşa çıkabiliyor. Alışana kadar seyretmeleri iyi olur.
kendı hareket tarzını olusturmadan sadece bırılerının pozısyonuna gore ıslem yapanlara bır ders olmustur ınsallah!
[quote=rcp;74780]Sadece merak edıyorum, 30 tur yaptıgın halde 30 turdan daha fazla nasıl foruma yazabılıyorsun,
kac kısyle ıslem yapıyorsun?[/quote]
Tek kişi yapıyorum.Ben 30 değil yatay olmasın şimdi en az 100 tur atmıştım.1 dakikada 4 tur döndüğümü de biliyorum.
[QUOTE=abka;74771]terada kontrat adedi az olsada 0,55 krş mu..birde sankonun foreksini veriyor mu....özelimede gönderseniz olur..tşkler..[/QUOTE]
1 adet de yapsan 0,55 TL 55 kuruş. foreks veya matriks için belirli işlem hacmi şartı vardır. en azından o ekranın masrafını çıkartacak kadar hacim gibi.
acaba !çok işlem yapan mı daha çok kazanır?
yoksa az işlem mi yapan daha çok kazanır:)
[quote=abka;74788]acaba !çok işlem yapan mı daha çok kazanır?
yoksa az işlem mi yapan daha çok kazanır:)[/quote]
İkisi de kazanır.Herkesin tarzı vardır.
[QUOTE=abka;74788]acaba !çok işlem yapan mı daha çok kazanır?
yoksa az işlem mi yapan daha çok kazanır:)[/QUOTE]
bir zamanlar bir yerde dinlemiştim yağmur yağarken koşarak gidersekmi daha az ıslanırız yoksa normal yürüyerek giderkenmi?
tv nin yalancısıyım, normal yürüyerek giderkenmiş cevap.
Long zamanı gibi 3 saat daha 25000 üstü long zamanıdır.
[QUOTE=abka;74788]acaba !çok işlem yapan mı daha çok kazanır?
yoksa az işlem mi yapan daha çok kazanır:)[/QUOTE]
Çok işlem yaptığımda kazanıyorum. Ama onuda komisyon götürüyor.
Bak bu sabah kendime söz vermiştim. Kar edersen kıpraşma diye haklı da çıktım.
Kıpraştıkça aldığın karı senden geri alıyorlar. Sende aracı kuruma çalışmış oluyorsun. Emin olmadığın poz.a girmemeli.
[QUOTE=abka;74773]sanko da indirim yok..oh ne ala...70.000 iken tamamda ..vob şimdi 30.000 ...[/QUOTE]
sn.abka size katılıyorum.Bu anlayışla epey müşteri kaybedecekler.Ben de yeni kurum araştırıyorum.O 55 krş luk kurumun sağlamlaığını nasıl araştırabiliriz.
[QUOTE=Ardasu;74793]sn.abka size katılıyorum.Bu anlayışla epey müşteri kaybedecekler.Ben de yeni kurum araştırıyorum.O 55 krş luk kurumun sağlamlaığını nasıl araştırabiliriz.[/QUOTE] hiçbir gurubun garantisi yok..en güzeli sadec teminatı aracı kurumda bırakmaktır..
Tahminimce aradaki makası kaldıracaklar ve vadeli yönünde artıya geçirecekler yoksa gerçekten iyi tutundu
Yukarı gıdemıyor, cunku catedral dowu cok pıs süzüyor,
asağı gıdemıyor cunku 'beli kesım' ızın vermıyor!
sabahtan berı 600 puan aralıgında, tıkandı baba!!!
düşük take profitli 32100 şort.
[quote=kegen;74791]Long zamanı gibi 3 saat daha 25000 üstü long zamanıdır.[/quote]
açık konuşayım sınırlı bilgi sahibiyim hexen bir şeyler yazarsa diye bir yandan da forumu takip ediyorum. sınırlı bilgiyle sınırlı paylaşım yapabilirim ki milleti yanlış yönlendirmeyeyim diye yazmıyorum ama senin yaptığın paylaşıma da girmiyor.
[QUOTE=uraz;74800]açık konuşayım sınırlı bilgi sahibiyim hexen bir şeyler yazarsa diye bir yandan da forumu takip ediyorum. sınırlı bilgiyle sınırlı paylaşım yapabilirim ki milleti yanlış yönlendirmeyeyim diye yazmıyorum ama senin yaptığın paylaşıma da girmiyor[/QUOTE]
kardeş haklısında bence fazla yaymayalım konuyu, istirham ediyorum.
Yeni gelenlere bir iki şey yazayım :
- Hiç bir forumda hiç bir kişinin yazılarına bakarak işlem yapmayın. Kendinize bir tarz, anliz ya da sistem oluşturup ona göre hareket edin. Bu disiplini sağlayan kadar da işlem yapmayın. Para kaybederek öğrenmek pahalıya mal olabilir.
- Foruma yazan kişinin görevi pozsiyonalrını birebir yazmak değildir. Canı ister yazar istmez yazmaz. En son long açar longum der. Shorta geçtiğini yazmaz, unutur ya da ihmal edebilir. Siz ona bakıp pozsiyon açıyorsanız ona göre terste kalırsınız ve haberiniz bile olmaz. zara ettiğinizle kalırsınız.
- Hiç kimse ya da sisterm her işlemi karla sonuçlandıramaz. İşlemelrin dönemsel ortlması masraflardan sonra aylık faizin üstünde gir getiri sağlamışsa kendinizi başarılı sayabilirsiniz.
- Çok kazanmam lazım diye hırs yapmayın. Hırs sağlıklı hareket etmenizi engelleyebilir. VOBdaki kaldıraç size bire 6-7 kazandırma imaknı sağlarken zararı bire birde tutmaz onu da 1e 6-7 oranında hesabınıza yansıtır. Ona göre aldığınzın riskin bilincinde olun.
- 1000TLniz %20 zararla 800TL olduğunuda başa dönmek için %25 kazanmanız gerekir. Bu yüzden kazanmak kaybetmekten daha zordur.
ahah son iki cümlem makaslanmış, sansüre takılmış :D
Bu gün de gecen günlerdekinin tersi oluyor daha öncelerde EFG İŞ DEUTSCH in yaptığının tersini YAPIKREDİ yapıyor sonra çözülmezse iyi alım yaptı hala da devam ediyor
[URL=http://img206.imageshack.us/my.php?image=perekoe2.jpg][IMG]http://img206.imageshack.us/img206/1552/perekoe2.th.jpg[/IMG][/URL]
[QUOTE=traderx;74790]bir zamanlar bir yerde dinlemiştim yağmur yağarken koşarak gidersekmi daha az ıslanırız yoksa normal yürüyerek giderkenmi?
tv nin yalancısıyım, normal yürüyerek giderkenmiş cevap.[/QUOTE]
Doğru demiş şöyle düşünün dakikada 10 damla düşüyor. Gideceğiniz yere yavaş giderek 10 dkda giderseniz 100 damla sizi ıslatır. Hzılı giderek 5 dakikada giderseniz 50 damla ıslatır. O yüzden sırıklam ıslanmamışsanız koşmak sizi daha kuru tutar.
[QUOTE=ayyu12;74804]Bu gün de gecen günlerdekinin tersi oluyor daha öncelerde EFG İŞ DEUTSCH in yaptığının tersini YAPIKREDİ yapıyor sonra çözülmezse iyi alım yaptı hala da devam ediyor
[URL=http://img206.imageshack.us/my.php?image=perekoe2.jpg][IMG]http://img206.imageshack.us/img206/1552/perekoe2.th.jpg[/IMG][/URL][/QUOTE]
yazıdan sonra 1000 kontrat daha alım yaptı bakalım ne olacak