825 full şort..ama sistem hala alda üwww
Printable View
825 full şort..ama sistem hala alda üwww
[quote=jerfin;168808]sende aynı şeyi düşünüyorsan ben flatleyeyim o zaman..:..:[/quote]
ben degilim.benim yuzumden pozisyonunu bozma.uzulurum.üüü
la bu işi tam kumara çevirdik ha..niyemi söylüyorum..belliki veriler kötü geldi ama ne geldi..mtx den geçmedi veriler?
pala harbiden bayram kıyağı yapıyor bugün..
[QUOTE=tutku;168814]ben degilim.benim yuzumden pozisyonunu bozma.uzulurum.üüü[/QUOTE]
yok yawf şaka yaptım..:..:
hani dün akşam dow %1.5 artı iken sen geceye long diyordun, bende sana dow'un %3 çıkmasını mı bekliyorsun da long diyorsun dediydim ya o geldi aklıma birden..:D
shorttayim 57.200 olursa flat.hizli gecerse shotta beklerim.56 ya kadar.hicbiri olmazsa geceye flat girebilirim.
Şort tabiki şort bir tanem..DOW yıkılır bence son kararım
[quote=jerfin;168818]yok yawf şaka yaptım..:..:
hani dün akşam dow %1.5 artı iken sen geceye long diyordun, bende sana dow'un %3 çıkmasını mı bekliyorsun da long diyorsun dediydim ya o geldi aklıma birden..:D[/quote]
dow dan beklentim yokda bizim endeks sag omuz yaparmi yapmazmi diye kararsiz kaliyorum.
pozisyonlar bazen cakisiyor.:..:
[quote=tutku;168819]shorttayim 37.200 olursa flat.hizli gecerse shotta beklerim.56 ya kadar.hicbiri olmazsa geceye flat girebilirim.[/quote]
bence 37.200 olursa flatlemeyin. :D
nooldu yaww kimse işlem yapmıyormu?...
[QUOTE=Astatin;168824]nooldu yaww kimse işlem yapmıyormu?...[/QUOTE]
ben yapmıyorum, 57.200 bekliyrum..:D
Son durumum shrt, yön henüz belli deyil, bu gün için 55050 ile 60950 arasındaki kanalın ortasındayız, 58500 yönü belli eder,..........aksi shortum