[quote=selçuklu;168840]alım çılgınlığı bekliyorum .. bu kadar numero yeter pala efendiiii ..[/quote]
palaya bugün laf yok patron.
bugün pek bi efendi pek bi uysal maşallah diyelim tahtaya vuralım :..:
Printable View
[quote=selçuklu;168840]alım çılgınlığı bekliyorum .. bu kadar numero yeter pala efendiiii ..[/quote]
palaya bugün laf yok patron.
bugün pek bi efendi pek bi uysal maşallah diyelim tahtaya vuralım :..:
long kısa vadeli spot 46500 -47000 civarından agresif sort
[quote=Astatin;168837]başkasının lafıyla kuyua ineceğim illede diyorsun..e hadi kolay gelsin.brv[/quote]
yok o zaman bi iş var deyip gircemm...
[quote=mur@t;168836]Birisine bi gönderme gitti ama, hadi bakalım...[/quote]
yooo..kesinlikle öyle değil..sadece VOB da para yapmak ne kadar kolay manasında ve üwwwwww diyerekde keşke yapmış olsaydım manasında dedim onu...3 üncü şahısların işlemleri ile hiç bir şekilde ilgilenmiyorum...
[quote=mlk1;168847]yok o zaman bi iş var deyip gircemm...[/quote]
he ama şort gir...hadi mesala şimdi long dedim varsay:..:
dun aksam tv bir nilletvekili iktidarin kendi derin devlet gizli orgutunu olusturdugunu baslica gorevlerinin gundem degistirmek ve komplo seneryolari yapmak oldugunu soyluyordu. telekulak dinleme orgutude gene iktidarin basbakanin kendine bagli kurdugu yasadisi yasalmis gibi gorunen orgut oldugunu soyledi. binlerce insanin ozel hayatlarina yasa disi hukuk disi bir sekilde girildigi ve bunun suc oldugunu soyledi.
Short'larla bekliyorum ama sırf flat olmamak için... Yine başladım disiplinsizliğe... En ufak ters harekette stop&reverse yapabilirim...
bu kötü verilere rağmen fiyatı tuttuklarına göre var bi numaraları ama hadi hayırlısı..
sıkıldım short devam işlem yapmayanzi... kaldırsın spotu parası cok nasılsa..
[quote=tutku;168851]dun aksam tv bir nilletvekili iktidarin kendi derin devlet gizli orgutunu olusturdugunu baslica gorevlerinin gundem degistirmek ve komplo seneryolari yapmak oldugunu soyluyordu. telekulak dinleme orgutude gene iktidarin basbakanin kendine bagli kurdugu yasadisi yasalmis gibi gorunen orgut oldugunu soyledi. binlerce insanin ozel hayatlarina yasa disi hukuk disi bir sekilde girildigi ve bunun suc oldugunu soyledi.[/quote]
eee bu durumda long mu yoksa short poz. mu hangisini tavsiye ediyon?:::
[quote=Astatin;168802]sistemindne şikayetci gibi konuştun patronaj...değişelim istersen:D:D the newer is ;) better[/quote]
Klasik iyidir Astatin'im. :o
[URL="http://img265.imageshack.us/i/vobsystemz.png/"][IMG]http://img265.imageshack.us/img265/2488/vobsystemz.png[/IMG][/URL]
eğer alt banda inerlerse geceye lönk gireceğim.. yok üst banda yönelir 58 üstüne atarsalar da short.. e buralarda oyalanırsa da flat tabiki..:..:
son dk.lar belirleyecek benim gece pozunu..
[quote=jerfin;168863]eğer alt banda inerlerse geceye lönk gireceğim.. yok üst banda yönelir 58 üstüne atarsalar da short.. e buralarda oyalanırsa da flat tabiki..:..:
son dk.lar belirleyecek benim gece pozunu..[/quote]
ben de bi anarşist benim sanıyodum :D