57.500 e bari ini yawf.. lönk girmek istiyorum geceye:(
Printable View
57.500 e bari ini yawf.. lönk girmek istiyorum geceye:(
kısalar kapandı...güçlüyüz.
Geceye şort girecek derece cesur yürek var mı :) cerfo sormadan ben sorayım :)
Maniplasyon budur işte
[quote=abka;168900]kısalar kapandı...güçlüyüz.[/quote]
aynen.
tam diyecektim. düşüş için daha güzel bir zaman olamaz.
kısa olan kalmadı gibi bişey. .heyk
[QUOTE=QUEEN;168890]58 şortum ama..düşüşü beğenmedim.. kalıcam geceye..öptüm byy[/QUOTE]
bırak yükseltebildiği kadar yükseltsin.. aganın bundan sonra yapacağı şey şerefsizlikle oyun oynamak herzamanki gibi.. yarın + gap yapar en fazla yapacagı bu ..
58000 den kısalarla ben bekliyorum takılsın dursun ahlaksız aga.. resmen yırtınıyo cıkarcam diye ama hadi hayırlısı.. hayır veri de kötü geldi ama umrunda değil dow düşüyo yok banamısın demiyo.. bunlar kendı senaryolarını oynuyolar nasıl olsa o yuzden çevre verilerini bıraktım dahada bakmam.. spot bile manasız.. adamlar 4 takla attırıyolar hertürlü haysiyetsizlik mevcut bunlarda...
[quote=Astatin;168901]Geceye şort girecek derece cesur yürek var mı :) cerfo sormadan ben sorayım :)[/quote]
ben girebilirim. hala karar vermedim. :cool:
maşallah dolara, kaya gibi pala mala dinlemiyor, hafızası var, tabanı geniş, sokaktaki adama kadar uzanıyor,............
Cerpphhinnnnn..şimdi 875 den kısa geceye.... :)
[QUOTE=Astatin;168901]Geceye şort girecek derece cesur yürek var mı :) cerfo sormadan ben sorayım :)[/QUOTE]
ben deli kadir olucam bu gece.. sıkıldım artık düşürmüyosa yükseltsin madem..
geceye kısa .. 7000 poz actı tutucam diye piyasayı.. ee yarında acsım bı o kadar tamam anca 59000 yapar yok kapatacaksa o zaman işte dibini bulurum...
[quote=negrolino;168902]Maniplasyon budur işte[/quote]
Doğru önce biri vardı, sonra biri daha koştu cepheye, haclılardan önce, dayanışma süperdi, demekki buların satışlarıda dümenmiş,
[QUOTE=Astatin;168910]Cerpphhinnnnn..şimdi 875 den kısa geceye.... :)[/QUOTE]
heee dow un %2 felan düşmesini bekliyorsun o zaman..:D