[quote=mlk1;168926]ben terminali alalı 1 ay oldu da ... Takip ediyordumda uzun zamandır bu kadar anlık takip edemiyordum.
Bu manipulasyonlar devamlı oluyor mu_?[/quote]
VOB'a hoşgeldiniz...:)))
Printable View
[quote=mlk1;168926]ben terminali alalı 1 ay oldu da ... Takip ediyordumda uzun zamandır bu kadar anlık takip edemiyordum.
Bu manipulasyonlar devamlı oluyor mu_?[/quote]
VOB'a hoşgeldiniz...:)))
yırtılacak piyasa nasıl bi zorlama bu boyle :)) kekek aga daha cok var 58000 e anca yarın + gapla gelırsın sen oraya... baska da bi numaran yok zaten **
haysiyetsiz , ahlaksız bir dombili oldugunu dusunmeye basladim , hani şu sezercik filmlerindeki sıpayı alıp kamcılayacak eleman gibi... :..::..::..::..:
5 dkda bkk yapmasın bunlar
vay be a*..... üvv,,,de üv
momentum özünde bir harekettit, devinimdir, yerinde duramaz, o bile taş kesti, ne savundular be vay a*.....
[quote=unlimitted;168925]eğer dow parite zart zurt teptiğinde, biz de tepersek...
asıl cümbüş o zaman olur...[/quote]
yarına inşallah !
[QUOTE=Astatin;168927]dün akşam tırsımıyordum şort kalırken, bizde dj de günün en yükseğindeydi..ama şimdi durum farklı her an flatabilirmm[/QUOTE]
yarın + gap yapacak kesin bu kısım.. sonra basıcak assagıya.. hep aynı numara hiç kendini yenilemiyıo bu aga ama işte bende cok kasınıyorum...
[quote=Kennym;168940]yarın + gap yapacak kesin bu kısım.. sonra basıcak assagıya.. hep aynı numara hiç kendini yenilemiyıo bu aga ama işte bende cok kasınıyorum...[/quote]
Kazanan takım bozulmaz... Yeni şeyler keşfetmeye ne gerek var bunlar hep işe yarıyo zaten... :..:
[QUOTE=mlk1;168926]ben terminali alalı 1 ay oldu da ... Takip ediyordumda uzun zamandır bu kadar anlık takip edemiyordum.
Bu manipulasyonlar devamlı oluyor mu_?[/QUOTE]
Manipulasyon mu oldu?
Ya inanmıyorum haclılardan önce koştular savunmaya, pes be
[quote=enorton;168944]Manipulasyon mu oldu?[/quote]
Ne zaman olmadı ki? :..:
[quote=Kennym;168940]yarın + gap yapacak kesin bu kısım.. sonra basıcak assagıya.. hep aynı numara hiç kendini yenilemiyıo bu aga ama işte bende cok kasınıyorum...[/quote]
kısa kalmaya karar verdim:..::..::..::..::..: