[quote=security;168946]Ya inanmıyorum haclılardan önce koştular savunmaya, pes be[/quote]
Alayına shrt bunların, halep ordaysa arşin burda, makrocuyuz biz,.kom
Printable View
[quote=security;168946]Ya inanmıyorum haclılardan önce koştular savunmaya, pes be[/quote]
Alayına shrt bunların, halep ordaysa arşin burda, makrocuyuz biz,.kom
geceye flat..
Çok belirgin olmasa da spot dünle birlikte bakıldığında OBO yaptı...
(Her grafikte OBO görürüm affetmem... OBO MOBO olmayan grafiklerde bile...)
vay be vay vay vay kere vay,
way** 575 e şort kavır yazdım, 600 den döndü..şinci 725 den şortlardık gerçekleşseydi..neyse emir iptal..geceye şort
[quote=enorton;168944]Manipulasyon mu oldu?[/quote]
oldu..daha doğrusu teşebbüsü oldu..kenim beni geceye long yaptırmaya çalıştı ama yemedim:))):)))
geceye fulll short girdim ..::::::
precher amca haklı bence .. teprik ederim kendisini .. hehhheeeee:D:D:D:D:D
Günün Muhasebesi,
Düne göre kazanç miktarım önce +800 dü, sonra -200 oldu, ancak 550 puan civarında (5 adet ceylan trade) kapandı...VOB dünün 200 puan altı ve ben dün şorrtum...200 puan yerine 550 kazanmışım deyip mutlu olayım... :)
DOW; Bu gece şortcular içinmi longcular içinmi olur bilemem, ama yarın bizde çok dramatik bir açılışa neden olacak derece büyük değişimli bir hareket yapacak bence... yukarıda olabilir aşağıda...kim bilür
.uyk Neyse bütün olnlara rağmen 970 puvan, geceye gündüze shrt madem öle, soyun bunları usağlar, hakediyo bu palalar,
[RIGHT][quote=selçuklu;168961]precher amca haklı bence .. teprik ederim kendisini .. hehhheeeee:D:D:D:D:D[/quote][/RIGHT]
nerdesin be babam sen, tam senlikti hadise......
Öneri:
Her gün seansin bitimine son 1 saat kala bu topiğin ustünde yarina hangi pozla girildiği dair long ,short, flat secenekleri iceren bir anket olsa bizde eğilimi gorsek nasil olur?
Foruma katilim gercekten üst seviyede bizler icin iyi bir ek gosterge olabilir.Anket sonuclari her gun sıfırlanmali tabi