kennym patronaj bu ehuehhehhueeh iyiymiş patron :D:D
artık bunu kullanayım .. ehuehehhueu :D:D:D
Printable View
kennym patronaj bu ehuehhehhueeh iyiymiş patron :D:D
artık bunu kullanayım .. ehuehehhueu :D:D:D
[quote=jerfin;168974]geceye 650 den lönk girdim... var mı benden başka lönk..:)[/quote]
cık Vob kapandıktan sonraki ilk 5 dakikadan sonra gelen pozisyon açıklamalarını kabul etmiyoruz:D:D:D:D iyi yapmışsın..sanırım yarın şortdram yaşanacak..cerfi bayram edecek
[quote=Kanaatkar;168973]Ozel mesajla aramizda anlasip sifreli bir anket yaparik[/quote]
Ula onu da bulur bunlar, ben shrt olmak yassak deyi yazmıştım bundan önce, olanı tutuklarlar diye, ama genede özgürlük işte, ayuluk yani
[QUOTE=enorton;167145]Ben de aynı durumdayım Kennym, takip ettiğim sistemlerin %80i bugün fena çarpıldı...
Şu son 35 dk stres olduğum kadar başka bir zaman stres olmuyorum... [B]Hani basketbol maçlarında çoğunlukla olurya, maç farklı gitse de son saniyelere gelince fark çok azalır ve son saniyeler belirler maçı... Aynı o şekil benim sistem de son saniyeye bırakıyor işlemi.. :)[/B][/QUOTE]
Geçen gün yazdığım olay bugün kapanışta yine başıma geldi...
[url]http://www.voborsa.com/forum/showpost.php?p=168982&postcount=11[/url]
Bu gibi durumlarda sistemci arkadaşlar ne yapıyor merak ediyorum, özellikle de Mr. Sazan ı...
[quote=selçuklu;168969]çarpışıyodum patron .. iyi geçmedi ama çarpışma ..**ne pala arkamdan enseme iki tane tokadı patlattı arada hehhehhe ::::::[/quote]
Patron yarın onu fena döverizde, araya bayram alacak bu hibinolar,
[QUOTE=Astatin;168980]cık Vob kapandıktan sonraki ilk 5 dakikadan sonra gelen pozisyon açıklamalarını kabul etmiyoruz:D:D:D:D iyi yapmışsın..sanırım yarın şortdram yaşanacak..cerfi bayram edecek[/QUOTE]
bir sattir geceye lönk gireceğim inmiyorlar aşağı diye zırlayan kim daaa...kom
dow bu gece napar heç bilmiyorum, belli olmaz sert de düşebilir.. ben kendi tekniğimize bakarak verdim long kararını..
[QUOTE=Astatin;168980]cık Vob kapandıktan sonraki ilk 5 dakikadan sonra gelen pozisyon açıklamalarını kabul etmiyoruz:D:D:D:D iyi yapmışsın..sanırım yarın şortdram yaşanacak..cerfi bayram edecek[/QUOTE]
yav git patron ya .. nereye sortdram olacak .. longdram olacak bence .. mbm patronajda dedi zaten 50000 e kadar kısayım dedi .. bende 500 e kadar kısayım .. precher patronda demiş işte adamcağız .. .boks.
jerfine hergün bayram ayrıca .. eheuehueueh :D:D:D
[quote=jerfin;168974]geceye 650 den lönk girdim... Var mı benden başka lönk..:)[/quote]
yoh almıyım yarın zarara razıyım,
[quote=enorton;168983]Geçen gün yazdığım olay bugün kapanışta yine başıma geldi...
[URL]http://www.voborsa.com/forum/showpost.php?p=168982&postcount=11[/URL][/quote]
Sistemden anlamayan biri olarak bir öneride bulunsam... Geceye girişler için 5'lik değil 15'lik sistemi kullanmak daha mantıklı değil mi? 15'lik sistem 17:30'da sinyali çakacağı için işlemi yapmaya 5 dk. süre kalmış olur...
[QUOTE=Strategist;168988]Sistemden anlamayan biri olarak bir öneride bulunsam... Geceye girişler için 5'lik değil 15'lik sistemi kullanmak daha mantıklı değil mi? 15'lik sistem 17:30'da sinyali çakacağı için işlemi yapmaya 5 dk. süre kalmış olur...[/QUOTE]
Olay o değil ki, ben de saatlik kullanıyorum...
[quote=jerfin;168974]geceye 650 den lönk girdim... var mı benden başka lönk..:)[/quote]
Ben artık her geceye flat girdiğim için VOB'da flat'im ama 10370'den FDOW'u long'ladım. Yani VOB'da da girecek olsam long girerdim.
Thanksgiving haftası DOW'u düşüreceklerini sanıyorsanız Amerikalı Pala (Goldman Sachs) ile tanışmamışsınız demektir... :)))
[quote=enorton;168989]Olay o değil ki, ben de saatlik kullanıyorum...[/quote]
O zaman 17:35'de nasıl sinyal verir???? 9:15'de başlıyorsa 17:15'de son sinyal gelmeli değil mi??? Gafam garıştı... Hiç çakmıyom bu sistem işinden... :..: