-
[quote=Strategist;168988]Sistemden anlamayan biri olarak bir öneride bulunsam... Geceye girişler için 5'lik değil 15'lik sistemi kullanmak daha mantıklı değil mi? 15'lik sistem 17:30'da sinyali çakacağı için işlemi yapmaya 5 dk. süre kalmış olur...[/quote]
en az 30 luk keser, bir iki kerede ben inceledim, nasıl yırtarı diye, ama en iyisi makro sistem genede,
-
[quote=selçuklu;168986]yav git patron ya .. nereye sortdram olacak .. longdram olacak bence .. mbm patronajda dedi zaten 50000 e kadar kısayım dedi .. bende 500 e kadar kısayım .. precher patronda demiş işte adamcağız .. .boks.
jerfine hergün bayram ayrıca .. eheuehueueh :D:D:D[/quote]
abi bende onu diyorum..mbm sen ve ben aylardır ilk kez aynı pozda giridk geceye :) ya gapın kralını alacağız yada krala soytarı olacağız:D:D:D
-
[QUOTE=selçuklu;168986]yav git patron ya .. nereye sortdram olacak .. longdram olacak bence .. mbm patronajda dedi zaten 50000 e kadar kısayım dedi .. bende 500 e kadar kısayım .. precher patronda demiş işte adamcağız .. .boks.
[COLOR="Red"]jerfine hergün bayram ayrıca .. eheuehueueh [/COLOR]:D:D:D[/QUOTE]
bayram şekeri isterüümmm.. çikolatlı olsun lütfenn..::::::
-
[quote=jerfin;168985]bir sattir geceye lönk gireceğim inmiyorlar aşağı diye zırlayan kim daaa...kom
dow bu gece napar heç bilmiyorum, belli olmaz sert de düşebilir.. ben kendi tekniğimize bakarak verdim long kararını..[/quote]
yaww bende gündüz dönen erken yazma geç yazma geyiğinni devamı olarak yazdım:p:p:p:p hem inmediki aşağı..niye long oldun...dow %5 düşer bizimki %5 düşmeye fırsat bulamadan %7 düşer:..::..::..: yada tersiüüüüüüüüü
-
[QUOTE=Strategist;168991]O zaman 17:35'de nasıl sinyal verir???? 9:15'de başlıyorsa 17:15'de son sinyal gelmeli değil mi??? Gafam garıştı... Hiç çakmıyom bu sistem işinden... :..:[/QUOTE]
Son bar olduğu içi geçici sinyal olsa da yarın sabah açılışta kesin sinyale dönecek... Kaç dakilık sistem kullanırsan kullan, son bar kaç dakikalık olursa olsun farketmez... Saatlik sistem son 35 dakikayı 1 saat gibi görür... 15 dk lık sistem kullansan, bu sefer son 5 dakikayı 15 dakika olarak görür... Periyodu ne kadar değiştirirsen değiştir sonuçta yine son saniye sinyal verebilir :)
-
[quote=selçuklu;168978]kennym patronaj bu ehuehhehhueeh iyiymiş patron :D:D
artık bunu kullanayım .. ehuehehhueu :D:D:D[/quote]
bencede patron bu süper hakket, ehuehehhueu :D
-
Yani bunlar güzel
ehuehehhueu :D
arkama yaslandım,
kahve molası
güzel bunlar no panic any more, artıkın, relax
-
[quote=QUEEN;168968]bu altın çıkacak daha..dowda onun peşinde..[/quote]
aha KUIN de long girmiş..bağlayın ellerini manşet vurmasın üwww
-
[quote=security;168998]Yani bunlar güzel
ehuehehhueu :D
arkama yaslandım,
kahve molası
güzel bunlar no panic any more, artıkın, relax[/quote]
on the way
-
[QUOTE=Astatin;168995]yaww bende gündüz dönen erken yazma geç yazma geyiğinni devamı olarak yazdım:p:p:p:p [COLOR="Red"]hem inmediki aşağı..niye long oldun...[/COLOR]dow %5 düşer bizimki %5 düşmeye fırsat bulamadan %7 düşer:..::..::..: yada tersiüüüüüüüüü[/QUOTE]
hee indirmediler 57.200 e.. halbuki dow'a bakaraktan hakkımızdı orası.. üüü
içimde long isteği vardı ve tekrar 600 e inince dedim 1/2 longlayayım bari, içimde uhde kalmasın..:D
-
[QUOTE=Kanaatkar;168965]Öneri:
Her gün seansin bitimine son 1 saat kala bu topiğin ustünde yarina hangi pozla girildiği dair long ,short, flat secenekleri iceren bir anket olsa bizde eğilimi gorsek nasil olur?
Foruma katilim gercekten üst seviyede bizler icin iyi bir ek gosterge olabilir.Anket sonuclari her gun sıfırlanmali tabi[/QUOTE]
aaa dur ben açiym hemen ::: geliyom simdi :::
-
[quote=Astatin;169000]on the way[/quote]
He valla unuttum patron, mareşal