-
[QUOTE=Nohamura;25770]ya sabah cnbc-e de yazıyodu yatırımfinansman dı yanlıs hatırlamıyosam. - 800 veya 1000 puan la açılıcak diye rapor göndermişler . az cok takip eden birisi bile oyle acılıs olmayacaını bilir.[/QUOTE]
"is yatırım" yaptı o açıklamayı gorunce "ohh oh insallah oyle olur" dedim :)
-
[QUOTE=Nohamura;25770]ya sabah cnbc-e de yazıyodu yatırımfinansman dı yanlıs hatırlamıyosam. - 800 veya 1000 puan la açılıcak diye rapor göndermişler . az cok takip eden birisi bile oyle acılıs olmayacaını bilir.[/QUOTE]
"is yatırım" yaptı o açıklamayı gorunce "ohh oh insallah oyle olur" dedim :)
-
yatirim finans yatirim ortakligininda short pozisyonu var tesadufe bak :)
-
yatirim finans yatirim ortakligininda short pozisyonu var tesadufe bak :)
-
[QUOTE=furkan;25773]"is yatırım" yaptı o açıklamayı gorunce "ohh oh insallah oyle olur" dedim :)[/QUOTE]
sorun degil is yatirim ortakligininda yuklu short pozisyonu var :)
-
[QUOTE=furkan;25773]"is yatırım" yaptı o açıklamayı gorunce "ohh oh insallah oyle olur" dedim :)[/QUOTE]
sorun degil is yatirim ortakligininda yuklu short pozisyonu var :)
-
-
-
[QUOTE=follow;25775]sorun degil is yatirim ortakligininda yuklu short pozisyonu var :)[/QUOTE]
kast ettiginiz "yatırım finansman" ise o da ztn isbankası kuruluşuu.
-
[QUOTE=follow;25775]sorun degil is yatirim ortakligininda yuklu short pozisyonu var :)[/QUOTE]
kast ettiginiz "yatırım finansman" ise o da ztn isbankası kuruluşuu.
-
[QUOTE=belhal;25776]evet metastock için.[/QUOTE]
ben sana gönderem basarabilrisem
-
[QUOTE=belhal;25776]evet metastock için.[/QUOTE]
ben sana gönderem basarabilrisem