cümleten günaydın bol kazançlar .. vay anasını bu sabahta ters başlayacam güne .. ehuehehuuhe
Printable View
cümleten günaydın bol kazançlar .. vay anasını bu sabahta ters başlayacam güne .. ehuehehuuhe
Günaydın forumun güzel insanları!
Herkese günaydınç.
[quote=selçuklu;169059]cümleten günaydın bol kazançlar .. vay anasını bu sabahta ters başlayacam güne .. ehuehehuuhe[/quote]
bence açılıştan kısa bir süre sonra geri geliriz:..::..: üwwwwwwwww
[QUOTE=Astatin;169062]bence açılıştan kısa bir süre sonra geri geliriz:..::..: üwwwwwwwww[/QUOTE]
he geri gelelim patronaj .. ilerlemeyelim bencede ..ehuehueh :cool::cool:
Patronaj,
Kıl oluyorum artık şu VOB a..Hep planların gerisinde kalıyoruz**...2 yıl önceki 2 yıllık VOB kalkınma planıma göre bugün 1.500.000 USD m olmaıs gerekiyordu ama 200.000 eksiğim var daha 1,300,0000:D:D:D:D inamayanların alnın ayapıştırırm ekstreyi ha...:..::..::..::..:
Dünkü hareket bugün olaydı kesin kapardım açılışta karlı ıpozsiyonu..Bayramda bu **ne DJ in napacağı belli olmaz..Dönüşte bir bakmışız 10700..üwwww..pretcher in **
günaydın..
yaklaşık 15-20 dakıka flat beklemeye devam..sistem dün 57900 den sat da..
Şortdram oldu, Cerfin gol oldu
full long ..
selçuklu patron,
senin ara iyi patron, şu boll. bandlarla bir konuşsana..günlükte alt ban aşağı açılmayı düşünmüyomuş abi...way....long olmuşsun bile...
Şimdi diyorumki sanki yataya dönecek piyasa...Kaptan Swing trade e döneyim diyoum..AMa bizde bu şans varken 3000 puanlık hareket olur **...Döneriz Gamlı Baykuş a....nihahahah..
bence verecekler...ama o fincan kulp hala yaşıyoya ona kıl oluyorum
[QUOTE=selçuklu;169067]full long ..[/QUOTE]
En az %10 çıkarız bugün patron :)