Hula bu rubini, USD de ki değer kaybı sürerse piyasalar için felaket olur demişti...rubini nn de............
Printable View
Hula bu rubini, USD de ki değer kaybı sürerse piyasalar için felaket olur demişti...rubini nn de............
yürü be GBP/USD kim tutar seni! deli paritemmm benim. ne varsa sende var. .kom
herkese günaydın, bol kazançlar...
Excali görünmedi bu sabah. Günün önemli haberlerini ben yapıştırayım...
8:30'ları 15:30, 10'ları 17:00 olarak kabul edin...
(Kaynak: MarketWatch)
kapanış taminlerim
XAUUSD :6845 USD
DJI : 5
VOB : 25
DAX : 3
günaydın herkese.. pozumu tutmayı düşünüyordum, ama doğanlardaki durumdan dolayı vazcayıp flatledim...
[quote=unlimitted;169108]yürü be GBP/USD kim tutar seni! deli paritemmm benim. ne varsa sende var. .kom
herkese günaydın, bol kazançlar...[/quote]
Harbiden ben hiç böyle bir grafik gördüğümü hatırlamıyorum... Gol olmuş... :..:
Buradan bütün arkadaşlarda dikkatli olsunlar, bu palalarla düşüp kalkmasınlar, en fazla şunu yapın, baktınız çıkıyor şuursuz, kritik yerelerden çakın kafalarına, waşingtonun paraları ülkemize bedava gelene kadar, gazetelerde yazana kadar devam buna, sade bize değil Ukrainede, yanı başımızda nede olsa, güzel insanlar gidip gördüm, içim sızlar valla..........
Seneryalar yapmıyalım bu gün böyle, yarın şöyle, klasik analiz, günlükte yoksa bakın haftalığa, 60 lık tan aşağı inmeyin, çaldıklarını şey pardon aldıklarını geri tahsil edin bunlardan, yakalamışken vurun, baktınız tehlikeli yere dışarı çıkın, yada poz azaltıp vurun yukarıdan bir daha vurun,............
[QUOTE=Strategist;169112]Harbiden ben hiç böyle bir grafik gördüğümü hatırlamıyorum... Gol olmuş... :..:[/QUOTE]
vob grafta böyle olsun bence .. ehuuheuhe :D:D:D
sistemler alda .. gostergeler ala cok yaklastı.. var bi çapanoglu ama hadi hayırlısı.. dünkü taktigi uyguluyo sanki aga.. satıs yapmadılar yapay olarak düşük tutup mal topluyo eger hinlik olarak düşünürsek bunlar niyeti bozmus olabilir .. bu seviyelerde satısları toplayıp 70000 icin yakıt topluyo diicem utanmasam.. allah allah nasıl bi kafakarısıklıgı oldu boyle be.. bunlar bi oyun çeviriyolar ama hadi hayırlısı..
spotta satıs yapacaklarını sanmıyorum nasılsa kimse para cıkaramayacak bayram öncesi satmasının mantıgı yok.. içimdede kocaman bi ayu var onu nasıl zaptedecem onuda bilmiyorum....
ehühühüü 50 puan aşağıdan yerine koydum longları..:o doğanların etkisi 2. seansa kadar geçti galiba..:..: stoplosum 57.850..
oyak merril iş alda ki oyak 3000 lot alım yapmıs bu kısım biraz kafa karıstırıcı.. yonettıgı fonlar adına alım mı yaptı acaba fonları hedge etmek ıcın.. bu kadar alım yapmazdı normalde... satıcılar akbnk garan teb klasık terso takımı...
mfı al vermeye dogru yol alıyo.. garip.. ve asırı alım var sanki simdiden 4200 apsd
korkuyorum... aga olsam yukarı basardım acık ve net.. assa bassa kımden ne kazanacak ?
ama ky olarak ta delı gıbı shortlayasım cayırda bayırda ardıma bakmadan koşasım var... :::::::::::::::