-
[quote=Kennym;169122]mfı al vermeye dogru yol alıyo.. garip.. ve asırı alım var sanki simdiden 4200 apsd
korkuyorum... aga olsam yukarı basardım acık ve net.. assa bassa kımden ne kazanacak ?
ama ky olarak ta delı gıbı shortlayasım cayırda bayırda ardıma bakmadan koşasım var... :::::::::::::::[/quote]
Yine yataya bağladı. Çarpılmaya elverişli zemin var. Gönül long diyor ama günün en yüksek ve en düşük değerleri kırılmadıkça ben flat... Çarpılmaları azaltmanın en güzel yolu ne zaman flat kalacağını bilmek...
-
mfi al verdi gosterge dibinde..
bu hareket iki seye işaret eder fake al : dibini bulacak demek ki ana düşüşlerde bunu cok yaptı ancak yuksek fıyat degısımlerınden sonra yapardı genelde yanı bı dıp yaptıktan sonra derdı bu alı sımdı oyle bı durum olusmadı ,
ikinci olarak gercek al , ki bunu dedıkten sonra asırı fıyat yukselısı olusuyor.. piff iice kafam karıstı.. yazı tura mı atsam kı... en azından dusunme olmuyo ya herro ya merro... üüüüüüüüüüüü
-
cıkk buradan long beklemek yemiyor yawf..:..: 57 de long olmak gibi değil ki burada long olmak..
-
[QUOTE=Strategist;169124]Yine yataya bağladı. Çarpılmaya elverişli zemin var. Gönül long diyor ama günün en yüksek ve en düşük değerleri kırılmadıkça ben flat... Çarpılmaları azaltmanın en güzel yolu ne zaman flat kalacağını bilmek...[/QUOTE]
evt ama mfi in en dogru sonuc verdigi anlar suanlar.. fırsat kactıktan sonrada bön bön ekrana bakmayı sevmiyorum :) neyse flat takılalım efg de zaten satısa basladı.. bı sure ızlemekte fayda var..
-
battı balık yan gıder 58025 long.. bı sans deneyelım her zamankı gıbıtutmayacak ama olsun...
-
sabah sabah çarptı gene allahsız pala..
gosterge gibi hay bin kunduz.. kapattım pozu..
-
iiki kapattık simdide yukselıyo geriii piff oynamıyom ben cok carpılmaya basladım...
-
stopumu beklemeden kapattım uzunları.. bugün yön konusunda kararsızlık var bende.. en iyisi izlemek..
-
yaww kenim...diyeceğim oki, eğer böyle fast trade edeceksen, alırlarken değil verirlerken al, alırlarken de sat..en azından yatay piyasada kaptan swing trade de kaznırsın..ama trendde oyarlar.. ama sen beyle yaparsan hem trende hem yatayda oyarlar ...üwww
-
52000 kapatırız bence...53000 de olabilir...eğer dax %5 çıkarsa bizde tepki alımları olur 54000 bile kapatabilriz... dax %5 düşerse ama pala tersde kaldıysa 65000 bile kapatabiliriz..olasılık yani...ama bence 56800 kapatırsal makul olur... makul kapanış istiyorum
-
ahaaaaa 20 daklıkda geçici sat çıktı..darısı 15 in başına
-
[QUOTE=Astatin;169136]yaww kenim...diyeceğim oki, eğer böyle fast trade edeceksen, alırlarken değil verirlerken al, alırlarken de sat..en azından yatay piyasada kaptan swing trade de kaznırsın..ama trendde oyarlar.. ama sen beyle yaparsan hem trende hem yatayda oyarlar ...üwww[/QUOTE]
büyük bi yarama değindin.. gostergeler gibi ben de yoruldum artık pek tutan karar cıkmıyo.. soyle 1 ay filan bakmasam iyi olacak :D ancak kendıme gelırım..
bu arada + makas yapıyo aga şaka gibi.. bunlar oyun tarzını gostermemek ıcın herseyı yapıyolar be.. piuvvv