-
[quote=selçuklu;169169]sazan abi gol olmazmı abi ? .. ehuheue :D:D:D[/quote]
Selçuklum,
SW'nin stopladığı yerdeyiz. 2 gece önce verdiğim gibi tüm piyasalar önemli destek dirençlere gelip çattı. Artık kırılma yada destek dirençlerden geri dönüş bekleyip, öyle pozisyon alacağız.
-
5-10-20-30 satta
15-60 alda...
bi 200 puan daha kaykılırsa alayı sata geçer...ayılar fener alayına gelir...
-
bu voborsa kardeşilinde ilk iki resim hangi üyelere ait .. ehüheüheühe astatin patron senmisin onlardan biri .. eheühüeüe :D:D
-
[quote=Astatin;169170]demek "Uuuaaww" ha...bu sesi, bayram tatiline başındna veya sonunda bir kaç gün ekleyenler çıkarır:D:D:D yakaladım:D:D[/quote]
yuur riyt.!!
Köpek dolaştırma mesai'sinden az önce döndüm. Hava güzel.
-
[quote=sazan;169175]yuur riyt.!!
Köpek dolaştırma mesai'sinden az önce döndüm. Hava güzel.[/quote]
hımmmmm
-
Bu arada sistemler hala flatta. (Genelde bu kadar flat olmazlardı. Hayırdır inşallah.)
-
[quote=Astatin;169176]hımmmmm[/quote]
hırrrrr (Köpek etkiledi.:::)
-
çarpma seansına devam.. 2.senasa kadar eksi makas devam eder vob.. doğan grubunun 2. seans açılışını fiyatlarlar.. varya bunlar ne hin..:)
-
Eski avatarım nerede yahu. Hah. Artık eskiye dönelim.
-
eger dow 10495 i gecemezse bayrama kısa..yoksa flat...58000 üzeri kısaları bayram sonu 54000 den kapatsak ne iyi olur..
-
[quote=sazan;169178]hırrrrr (Köpek etkiledi.:::)[/quote]
hımmmm...işyerini öğrendim, tahmini olarak ev lokasyonunu da öğrendim...hımmmm... laptop u evde çalışma odasındamı yoksa oturma odasındamı tutarsın yoksa arabada mı unutursun..arabada unutuyorsan arabanın plakasını alabilir miyim...
şşşş enorton, sazan sistemlerine operasyona çıkacağım zaman, seninn trafikde olmaman lazım...iletişim halinde olalım...trafiğe çıkmama ödülü olarak sazan sistemşlerinden birini de sana vereceğim söz
-
dogan gurubuna kesilen ceza yaklaşık 4 milyar dolar....
nesiyle uzlaşacaksın ki...hadi uzlaştın %50 indi..haydi %80 indi....
[B]yine bakiye muazzam...[/B]
bana göre doğan gurubu yoğunbakımdaki cihaza bağlı eleman gibi...