-
[quote=sazan;169180]Eski avatarım nerede yahu. Hah. Artık eskiye dönelim.[/quote]
ben bir süre şirin nbabayla kalacağım..bu avatara geçtikten sonra hep kazanmışım uğurlu olsa gerek... tabi negatif etkisi de oldu..etrafımdaki bayan popülasyonu azaldı...mister spakkene ne ilgi vardı ne ilgi vardı annatamam:D
-
[b]altın teknık analızı (teknıkanalızım.com) [/b]
altın fıyatlarında kar realızasyon zamanı geldı.
[b]altın fıyatlarında zırveyı bulmak zor,ancak onumuzdekı 1 haftaya yonelık
dalgalanma asagı yonde ve yuzde -7 lık bır gerıleme beklemekteyız.[/b]
1.175 sevıyesı uzerınden altın fıyatlarından kademelı satıs yapanların
kısa vadede 1.135-1.100 bolgesınden gerı alabılıcegınızı tahmın
etmekteyız. Aynı zamanda eur/usd hareketlenırken altın pıyasasından
cıkacak para eurusd parıtesınde eur'ya dogru gecebılır. Altın
fıyatlarında onumuzdekı 1 haftalık vade ıcınde yuzde -7 ye yakın asagı
yonde bır dalgalanma beklemekteyız.
Krıtık destek 1.170 bugun asagı yonde kırılabılır.
Serbest pıyasa altında 54.00 ıle 52.00 bolgesıne kadar bır gerıleme beklerken
cumhurıyet altınında
halıl recber-f.emre recber
[url]www.teknıkanalızım.com[/url]
-
[quote=jerfin;169179]çarpma seansına devam.. 2.senasa kadar eksi makas devam eder vob.. doğan grubunun 2. seans açılışını fiyatlarlar.. varya bunlar ne hin..:)[/quote]
bir kac seans sonra basini gok yuzune mutlulukla cevirebilirsin .:D
-
[quote=Astatin;169182]hımmmm...işyerini öğrendim, tahmini olarak ev lokasyonunu da öğrendim...hımmmm... laptop u evde çalışma odasındamı yoksa oturma odasındamı tutarsın yoksa arabada mı unutursun..arabada unutuyorsan arabanın plakasını alabilir miyim...
şşşş enorton, sazan sistemlerine operasyona çıkacağım zaman, seninn trafikde olmaman lazım...iletişim halinde olalım...trafiğe çıkmama ödülü olarak sazan sistemşlerinden birini de sana vereceğim söz[/quote]
Keç mi if yu ken.
-
57200 kırılırsa şelale başlar..
-
[QUOTE=tutku;169186]bir kac seans sonra basini gok yuzune mutlulukla cevirebilirsin .:D[/QUOTE]
evet evet bayramda tatlılar dolmalar beni mutluluktan jüpiter e götürüyor olur o seanslarda..:::
-
[quote=abka;169183]dogan gurubuna kesilen ceza yaklaşık 4 milyar dolar....
nesiyle uzlaşacaksın ki...hadi uzlaştın %50 indi..haydi %80 indi....
[B]yine bakiye muazzam...[/B]
bana göre doğan gurubu yoğunbakımdaki cihaza bağlı eleman gibi...[/quote]
sen bu doğanı sevmiyon galiba:..::..:
red kit okurmuydun..orda bir mezarcı vardı..mahkeme salonlarında hakim her cümle ettiğinde bu ayağa kalkar asalım asalım derdi:..::..::..:
-
-
Türk Telekom’dan bayram hediyesi: 4 saat bedava konuşma
[url]http://www.turktelekom.com.tr/tt/portal/Guncel/Detay/Turk-Telekomdan-Bayram-Hediyesi-4-saat-bedava-konusma?WT.mc_id=banner_bayram_ensonhaber_advertorial[/url]
-
[QUOTE=Astatin;169191]sen bu doğanı sevmiyon galiba:..::..:
red kit okurmuydun..orda bir mezarcı vardı..mahkeme salonlarında hakim her cümle ettiğinde bu ayağa kalkar asalım asalım derdi:..::..::..:[/QUOTE]
çocukken sümüklünün tekiydi...babasını da sevmezdim....:)
-
[quote=Astatin;169184]ben bir süre şirin nbabayla kalacağım..bu avatara geçtikten sonra hep kazanmışım uğurlu olsa gerek... tabi negatif etkisi de oldu..etrafımdaki bayan popülasyonu azaldı...mister spakkene ne ilgi vardı ne ilgi vardı annatamam:D[/quote]
Bak şimdi.
Biliyorsun uzay yolu serisinin son filminde 20-25 yaşlarındaki halleri anlatılıyor. Oradaki genç spak'ı avatar yap derim. International talep alırsın.
-
650 gapendı kısalar,çay içemeyecem gayri,
tetıkteyım bı daha vurmak ıcın...