ew'ci patronlar şu altını bir düşüremediniz gitti, işlerde yoğun telefondan anca bakabiliyoruz, bir zahmet kafasına okkalı vuralım. :D
Printable View
ew'ci patronlar şu altını bir düşüremediniz gitti, işlerde yoğun telefondan anca bakabiliyoruz, bir zahmet kafasına okkalı vuralım. :D
İstatistikler göre;
trend üzerinde bir noktada iken,trend yönünde devam etme olasılığı %85 ve trendin tersi yönünde zıt bir hareket başlama olasılığı ise %15 imiş...
Buna 85/15 kuralı deniyor.
Trendin 100 vakadan 85 inde devam etmesi ve 15 inde ters dönemsi sözkonusu ise,bu trend takip eden sistemlerin gücünü gösteriyor...countertrend sistemlerin ise zaafını...
Yatay hareket osilatörleri ve pu/nu gibi mevzular niye trendlerde çalışmıyor,onu da izah ediyor...
Fakat zamansal olarak ta %70 yh var ve %30 trend var...
şu halde:
Zamansal olarak %30 trend var ve bu sürede trendin devam etme olasılığı %85 ,dönme olasılığı ise %15...
söylediklerim altın için de geçerli...
:)
saraylı abi seni hazır ew kulübünde yakalamışken sorayım, endeksde 5. dalgayı başarısız olarak saysan tahmini hedefin neresi olurdu. :)
:confused:[quote=aslan;372262]saraylı abi seni hazır ew kulübünde yakalamışken sorayım, endeksde 5. dalgayı başarısız olarak saysan tahmini hedefin neresi olurdu. :)[/quote]
tam kapıdan çıkıyodum yaw,hehe,:::
bence bizim piyasa genelde az sayıda 5.başarısız dalga yapar,
tahmini hedefim piyasa aşağıları görmeli,kendi topiğimde belirttiğim gibi 56.000 civarını beklerim,ama sistemle trade ettiğimi unutmayın,bu aysonuna kadar makul...:rolleyes:
ama Allah bilir tabi,:confused: ve genelde bana da önceden ne olacağını söylemez....:::::::eek::..:
[quote=obsidyen;372105]5 dk lıkta cimnastive devam...:D
[IMG]http://i55.tinypic.com/316vnyo.jpg[/IMG][/quote]
buda sekman kesti...:..: sonraki yalama olmasa barii...:::
nefes al..nefes ver...nefes al nefes ver...suni solunummm gerekebilüü...:::
[IMG]http://i52.tinypic.com/2hhk6xy.jpg[/IMG]
obsidyen kardeşimiz,biz grafikten anlamayanlar için açıklama yazarsanız seviniriz.teşekkürler.
Gısaca,
-VOB30 da şorta gel destana gel,
-Goldda longa gel destana gel
diyorum, bayram öncesi son hafta için, sevgili cedaylar
[quote=reytohanzan;372271]obsidyen kardeşimiz,biz grafikten anlamayanlar için açıklama yazarsanız seviniriz.teşekkürler.[/quote]
Bana sormadın ama be bir yanıt vereyim..hem cedaylar not verirler yorumuma..üühühü..grafta kesilmi,ş olan yazıdan da anlaşılacağı üzere bir raning triengıl ın aşşa gırılmasından sonra....................yeni bir çağ başlamış....
şimdi opsi van kenobinin son grafı için konuşursak; iki ayrı formasyonun hedefi (düzeltmeninki C olarak gösterilen, minor diğer sayımınki 5 olarak gösterilen) aynı noktada cakıştığı için, orası tepe idi diye düşünüyoruk. Sonra ver elii 57 ler diyor opsi..amma ondan sonra bir ending diagonal var küsküşayneli ki, ed ler ky için destere olduğu için, ed zone da sistem ne derse tersini yapmak daha eyidir genelde sistemler çarpılır...bu ed ,le ilgili son yorum grafta yok tabe..genel görüş...amma her bir dalgası öküzboy olan ed ler de olabilir orda sistemler iş yapar tabe...::: grafta üzerinde gonuşulan bir de terminal deyu bir formasyon var ama ben ona pağğğ leu frans...
[quote=aslan;372257]ew'ci patronlar şu altını bir düşüremediniz gitti, işlerde yoğun telefondan anca bakabiliyoruz, bir zahmet kafasına okkalı vuralım. :D[/quote]
aslanpat,
düşer abi.. hele bi 2000 olsun xauusd sonra 1950 ye düşer tahminim...ama ekim vadede 120 tl, aralık vade 135 tl de uzlaşabilirik kannatimce:p
ewcedaylar,
ekim ve aralıkvade goldları kapattım..%3 lü rakamlara dayanamıyorum..üww
[B]yavlumm matruşKA[/B]..??:eek::..: zaman yetersiz kaldı da onun için mi bu doldur boşalt ?? yohusam taze bi şeyler mi va hımmm...:cool:
[IMG]http://i53.tinypic.com/o77s6d.jpg[/IMG]