-
[QUOTE=Astatin;169182]
şşşş enorton, sazan sistemlerine operasyona çıkacağım zaman, seninn trafikde olmaman lazım...iletişim halinde olalım...trafiğe çıkmama ödülü olarak sazan sistemşlerinden birini de sana vereceğim söz[/QUOTE]
Abi sn sazan işe giderken ben arabayla arkadan çarpayım. O da arka tampona bakmak için araçtan inince sen de yan koltukta duran laptopu alıp kaçarsın :D
-
Bugün acayip haberler gelmeye devam ediyor...
GÜNEY AFRİKA'DA EKİMDE TÜFE 0.0%
Nasıl iş yaw? İnsan hiç olmazsa 0,00001% enflasyon yapar sembolik olarak...
-
[quote=sazan;169195]Bak şimdi.
Biliyorsun uzay yolu serisinin son filminde 20-25 yaşlarındaki halleri anlatılıyor. Oradaki genç spak'ı avatar yap derim. [COLOR=red]International talep alırsın[/COLOR].[/quote]
patron kriz bizi etkilemedi..ben domestic talebe yetişemiyorum, international a bakamam:..::..::..::..: şaka şaka..ben mütevazi ve uysal, aile babası formatında, dingin bir kişiyim..sadece geyiğini yapıyorum (güvenilir baylar arayan bağyanları etkilemek için yazılmış bir cümle değildir..valla değildir:..::..:)...
-
[quote=jerfin;169190]evet evet bayramda tatlılar dolmalar beni mutluluktan jüpiter e götürüyor olur o seanslarda..:::[/quote]
jerfin hocam 1 aralik benim ozel onem verdigim gun olarak ortaya cikiyor.umarim ugurlu sayidir.:D:D
-
[quote=tutku;169200]jerfin [COLOR=red]hocam[/COLOR] 1 aralik benim ozel onem verdigim gun olarak ortaya cikiyor.umarim ugurlu sayidir.:D:D[/quote]
a) Cerfin öğretmen (biz former dealer biliyoruz kendisini)
b) sen odtü lüsün
c) Hiçbiri
-
Arkadaşlar, Vobda puan-kazanç oranı nasıl hesaplanıyor? örneğin 14875 puan kaldıraçsız olarak %148.75 kazanç mı demek?
-
[QUOTE=tutku;169200]jerfin hocam 1 aralik benim ozel onem verdigim gun olarak ortaya cikiyor.umarim ugurlu sayidir.:D:D[/QUOTE]
ee şimdi bu 1 aralık senin zöel günün mü, yoksa piyasanın özel günü mü..:..:
benim öyle uğurlu günlerim heç yok..üüwww hatta ve hatta uğurlu sayım bilem yok..üüü bi uğurlu sayı bulmam lazım kendime..:o
-
[quote=enorton;169197]Abi sn sazan işe giderken ben arabayla arkadan çarpayım. O da arka tampona bakmak için araçtan inince sen de yan koltukta duran laptopu alıp kaçarsın :D[/quote]
Laptop'um barnak izi tanımalı. Korkarım siz barnaklarımı da kesmeye kalkarsınız. Sağ elimin işaret parmagı. (İşte söyledim, risk almayalım deyip, birden fazla barnağımı kesmeyesiniz deyü sülüürem.)
-
[QUOTE=sazan;169204]Laptop'um barnak izi tanımalı. Korkarım siz barnaklarımı da kesmeye kalkarsınız. Sağ elimin işaret parmagı. (İşte söyledim, risk almayalım deyip, birden fazla barnağımı kesmeyesiniz deyü sülüürem.)[/QUOTE]
O zaman sizi bayıltmaktan başka çaremiz kalmadı... Sizi bayıltıp parmağınızı basarız laptopa... Zira beni kan tutar, ama Asti az pisikopat gibi o kesebilir parmakları... :::
-
Şuanda yapılan grev hakkında fikri olan var mı...
-
[quote=enorton;169197]Abi sn sazan işe giderken ben arabayla arkadan çarpayım. O da arka tampona bakmak için araçtan inince sen de yan koltukta duran laptopu alıp kaçarsın :D[/quote]
yok abicim bu tehlikeli plan... sen arada bizim arabay çarparsın...sistem alacağız derken beleşe, üstüne bir sürü masraf çıkar... ama en enteresan görüntü şu olur...
ben sazan ın arabayı takip ediyorum...sende arkadan geliyosun..ben ani fren yapınca sen bana çarpmamak için direksiyon kırıyosun ama başka bir arabaya çarpıyorsun (tahmin et hangi araba! :)) senin belalın bağyan yine seni görünce şoka giriyor...sazan yardım etmek için bayana yanaşıyor ve o yanaşma bir aşk hikayesinin başlangıcı oluyor aralarında)... ben bu esnada kaza için duran siyah ww polo da ki bayana mı asılsam yoksa kafasında aşk bulutları gezen sazan ın arabasındna laptopunumu çalsam diye düşünürken, selçuklu geliyo laptopu kapıp gidiyo..KUIN in arabaya binip tüyüyorlar..ben mecburen ww deki bayana asılmaya başlıyorum ve bu durumdan pek şikayetçi değilim...o bağyan sana dava açıyo..bu psikopat beni takip eidyo diye..
Sonuç-Kazananlar
Sazan, Astatin, Selçuklu, KUIN
Kaybeden- Enorton..
yaww sana biraz haksızlık oldu ama..sende çarpıp durma abi kızcazın arabasına :D:D:D:D:D
Sonra KUIN ve selçuklu laptopu bi açıyolar, laptop sazan'ın kızına aldığı oyuncak laptop çıkıyo..KUIN kızıp selçukluya bir smaç bir manşet patlatıyo....
Final: Kazananlar: Sazan, Astatin
Flat: KUIN ve Selçuklu (dayak olayı hariç)
Kaybeden: enerton
not: bu senaryoda anlatılanların hiçbirinin gerçek hayat ve kişilerle ilgisi yoktur.
-
[quote=maverickf9;169202]Arkadaşlar, Vobda puan-kazanç oranı nasıl hesaplanıyor? örneğin 14875 puan kaldıraçsız olarak %148.75 kazanç mı demek?[/quote]
6000 puan = %100 (teminat 600 olarak kaldığı sürece)