-
[QUOTE=selçuklu;169241]eline sağlık patron ...çıksın diyorum patron .. düş düş nereye kadar .. gray scenario is the best scenario i think .. prechers scenario exxx i think ...
500 altında stopum var ..stop olursam avatara eşşek koyacam .. ehuehuheue:o:o:o:o:o:o[/QUOTE]
selcuklu abeyim gri oklar olsada sıkıntıya sokabıler PELA bi asavı bı yukarı aynen yukardaki gri oklar gibin
yuani gri ok potansa girsekte suanki bulunduvumuz seviyenin altını gorebilirik belki...
-
Piyasalar ve borsalar soğutuluyor, yataya hoş geldiniz,..............
-
emortım patronaj golu atıyoduk hani .. vay anasını ..:o üüü üüü üüü
-
dolar exxx oluyor .. vobda tık yok .. vay anasını ..
-
Dışarda DXY ye aşağı basarlarken, aynı işi vopta deutsch yapıyor, frenlere yavaş yavaş pompa yapılıyor, bunun bizim için bir anlamı olabilir, eğer süreç devam ederse, soğutma işi devam ederse, kaynak ihtiyacı el altından sağlanabilir.........net hata noksanda aniden ortaya çıkabilir,.........bu oyun sürmez ama denesinler bakalım.....................
-
teprik ederim.. 5 dk alda gerisi satta...
-
selçuklu patron, sazan ın laptobunun çalınması filmindeki rolünü beğenmedin sanırsam..üwww
-
[B]bu akşamkü gece poziyşın anketini piyasa kapandıktan hemen sonra açıcam unutturmayın gayri[/B]
teprik ederim :::
-
[quote=security;169248]Dışarda DXY ye aşağı basarlarken, aynı işi vopta deutsch yapıyor, frenlere yavaş yavaş pompa yapılıyor, bunun bizim için bir anlamı olabilir, eğer süreç devam ederse, soğutma işi devam ederse, kaynak ihtiyacı el altından sağlanabilir.........net hata noksanda aniden ortaya çıkabilir,.........bu oyun sürmez ama denesinler bakalım.....................[/quote]
Bu nasıl soğutma yangına körükle gidiyorlar, bizim için anlamı dışarı kaynak transferi artar, IMF de yapamasın, tezgah altı piyasaya devam, oradanda adamlar verirken neler koparır bilinmez, sonuçta tefeciye düşüyorsun.......
-
Secur panik yapmaz tane tane usd alır,
-
[QUOTE=Astatin;169258]selçuklu patron, sazan ın laptobunun çalınması filmindeki rolünü beğenmedin sanırsam..üwww[/QUOTE]
beğendim patron .. ben laptopu alıp queinin arabasıyla kaçacaz .. ama quenn arabayı hızlı süremez bence .. yakalar polisler bizi .. ehuehuhee :D:D:D:D
-
bana new high projected bir sayım lazım .. olan varsa versin .. ehhuehue:D