eur/usd coştu, usd/ytl göçtü.. bu borsa bugün çıkamazsa bile yarın çıkar abi..:)
Printable View
eur/usd coştu, usd/ytl göçtü.. bu borsa bugün çıkamazsa bile yarın çıkar abi..:)
Shrttan flatos, bekleme modu, pelayı serbest bıraktım uçacakmı bakalım, her iki durumuda anlamak için, hem usd, hem vop,
selcuklu abeyım 57850 ustunde kalırsa artıkın gri okların potanstayız ::: sen kaşındın gayri
[QUOTE=fXci;169270]selcuklu abeyım 57850 ustunde kalırsa artıkın gri okların potanstayız ::: sen kaşındın gayri[/QUOTE]
yukarı gri okun hedefi kaç efiksim..
[QUOTE=fXci;169270]selcuklu abeyım 57850 ustunde kalırsa artıkın gri okların potanstayız ::: sen kaşındın gayri[/QUOTE]
hayırlı olsun patron .. teprik ederim seni ve gray projeksyonu gayri .. .lelele
[QUOTE=jerfin;169272]yukarı gri okun hedefi kaç efiksim..[/QUOTE]
Gri oklar karışık jefri :::
Hedef yukarı gibin gözüksede 58100-300 yerelerini aşamazsa 575xx yeresine geri dönme potansı yaratabilir... ben Gri okların ihtimalsini sevmedim yuani
[quote=selçuklu;169263]beğendim patron .. ben laptopu alıp queinin arabasıyla kaçacaz .. ama quenn arabayı hızlı süremez bence .. yakalar polisler bizi .. ehuehuhee :D:D:D:D[/quote]
biraz değişti patron senaryo..apdeyt geçtik..siz kaçıyosunuz.. ama laptop, sazan ın kızına aldığı oyuncal laptop çıkıyo..KUIN acaip kızıyo sana bir smaç bir manşey çakıyo:..::..::..:
[QUOTE=Astatin;169275]biraz değişti patron senaryo..apdeyt geçtik..siz kaçıyosunuz.. ama laptop, sazan ın kızına aldığı oyuncal laptop çıkıyo..KUIN acaip kızıyo sana bir smaç bir manşey çakıyo:..::..::..:[/QUOTE]
sevmedim bu scenarioyu ... ben alırım sazan abiden laptopu .. ben istersem verir .. ehüheüheüüee :D:D:D
size bi soru.. eur/usd 1.53 hedeflerse dow kaçı hedefler?:)
way **,,vobgolda bak..56500 olmuş...ben bunu %2 karla 53000 den sattım diye seviniyodum way**....
[quote=jerfin;169278]size bi soru.. eur/usd 1.53 hedeflerse dow kaçı hedefler?:)[/quote]
"0"...ehuhehuehu...onlar bazen ayrışır bazen birleşir..misal gold 4000 dolar olursa emin olki dow 3000 lerdedir... ha ama şimdi beraber vals ediyorlr o ayrı..:::
[quote=selçuklu;169277]sevmedim bu scenarioyu ... ben alırım sazan abiden laptopu .. ben istersem verir .. ehüheüheüüee :D:D:D[/quote]
Ni dimek yiğenim, dabi dabi.