-
[quote=fXci;169270]selcuklu abeyım 57850 ustunde kalırsa artıkın gri okların potanstayız ::: sen kaşındın gayri[/quote]
İş o kadar kolay deyil fx çi patron, yeni perde açtılar, coni sopayı çıkardı yastık altından, bizimkiler öncesinde düştüler, dötü bir nebze olsun sağlama aldılar, tam senin [COLOR=red]grafların [/COLOR]py si bundan kelli, [COLOR=red]dutturularsa[/COLOR], emme sıkıcı py ler olacak gibi, pozişınlar için, birikmiş işlerimizi yapabiliriz bu aralar,
-
Bu arada action zamanı yaklaşıyor. Az daha olgunlaşsın, vercem grafı.
-
üşşşşşşş.... eurusd 1.5061 üzerinde kalırsa çuf çuf...
Kenim,
Bak işte FX şefkatsizliğe gelmez demem bundandı..dün gündüz 1.4940 ilk şortumdu, sonra 1.497xx lerden ekledim....1.4945 den iyi maliyetlilere kapatıp..diğerlerine 4990 a stop yazdım...son iki işlemi yapmasam para el bademos olacaktı...
-
VINNN kullanan var mı ? memnun mu? i
-
Dolara dönüşümlü vuruyorlar, önce akbank, sonra deutsch, şimdi garanti, ula haberleri boş yere mi seyrediyoruz yoksa, ülke buradan çalışıyor sanki..........
-
dow liner grafta düşen kanal direncinin üstüne atmış görünüyor.. ama semi-log grafta tam düşen kanal direncinde.. buyur burdan yak.. hangisine güveneceğiz..:)
[IMG]http://i48.tinypic.com/2z4imo4.jpg[/IMG]
-
[quote=jerfin;169267]eur/usd coştu, usd/ytl göçtü.. bu borsa bugün çıkamazsa bile yarın çıkar abi..:)[/quote]
ya da salı günü bizi 10,307'nin altında bir DJ karşılayacak ve satan kesim bunu biliyo abi. ;)
-
[QUOTE=unlimitted;169290]ya da salı günü bizi 10,307'nin altında bir DJ karşılayacak ve satan kesim bunu biliyo abi. ;)[/QUOTE]
kafalar karışık.. iki yönde açık.. ya ya nasip deyip dalacağız poza, yada bön bön izleyeceğiz..:..:
-
[quote=jerfin;169289]dow liner grafta düşen kanal direncinin üstüne atmış görünüyor.. ama semi-log grafta tam düşen kanal direncinde.. buyur burdan yak.. hangisine güveneceğiz..:)
[/quote]
Coniler forumlarda geçen hafta OPEC haftasıydık yükseldik bu hafta Thanksgiving haftası ondan yükseliyoruz diyorlar. Bunlar istatistiki olarak da doğrulanıyor. Bu haftaların hep 10'da 9'u gibi bir oranda yükseliş olumuş. Genel hava bir sonraki hafta kar satışlarının geleceği yönünde.
Ama kimsenin öyle aman semi-log aman log diye satış yapacağını sanmıyorum. :..: Piyasa uzun süredir teknik analizi falan tınlamıyor. Tekrar eski haline dönene kadar ısrarcı olmamak lazım. Trend neyse ona göre hareket etmeli. VOB'da trend hala aşağıyı gösteriyor. Demek ki gün içi düşüş yaşanması olasılığı çok yüksek. DOW hala yükseliş trendinde. Demek ki gecelere long girmek daha mantıklı. Nitekim bakın son haftalara olay budur. Trend neredeyse kazanç orada. Teknik analiz manaliz trendin önünde duramıyor. Hareket ne yöneyse ona göre poz almak ona ters poz almaktan her zaman daha karlı.
-
manyadı tahta .. ehuehuehuhe:D:D:D
-
[quote=jerfin;169293]kafalar karışık.. iki yönde açık.. ya ya nasip deyip dalacağız poza, yada bön bön izleyeceğiz..:..:[/quote]
benim kafa süper net. HD formatında. :..:
-
aluuuuuuuuuuuuu...... yarın yarım gün seans varmı kime diyorum aluuuuuuu