[QUOTE=Astatin;169300]aluuuuuuuuuuuuu...... yarın yarım gün seans varmı kime diyorum aluuuuuuu[/QUOTE]
ben bilmiyorum patron .. bilen biri varsa söylesin astatin efendiye .. sabahta sormuştu .. ehuhheheeh:)
Printable View
[QUOTE=Astatin;169300]aluuuuuuuuuuuuu...... yarın yarım gün seans varmı kime diyorum aluuuuuuu[/QUOTE]
ben bilmiyorum patron .. bilen biri varsa söylesin astatin efendiye .. sabahta sormuştu .. ehuhheheeh:)
bk bak bak hala cevap veren yok..yakarım lem bu forumu...endekse eyle bir küskü veririmki 55000 de duramaz ha....
evet var.. yarın seans yarım gün..
kısa devam..no işlem...
[QUOTE=Astatin;169302]bk bak bak hala cevap veren yok..yakarım lem bu forumu...endekse eyle bir küskü veririmki 55000 de duramaz ha....[/QUOTE]
CIK Senin küsküden bi numara ÇIKMIYORE :D:D:D
sazan abi günlük grafta .. en dipten yukarı dalga .. duple tree olabilirmi .. o zaman new high projected oluyo sayım .. bi eksik dalga kaldı yukarı bence .. düşüş için bişey eksik tahminim . ..
Bu arada 3 gündür az pilav kısayım zarardayım emme az pilav olduğu içun pek zoruma gitmiyor bekliyoz bakalım!
abavv shortlar gol olmus... ::::::::::::
[quote=Astatin;169302]bk bak bak hala cevap veren yok..yakarım lem bu forumu...endekse eyle bir küskü veririmki 55000 de duramaz ha....[/quote]
uyarmadı diyemezsiniz ?:D:D
yarın bayramlasacakmıs aga herkesle.. el opene 500 points bayram harclıgı vercekmıs.. ben gecen bayramdan beri küs oldugum ıcın gıtmıyorum.. tenhada yakalıycam agayı cebındekılerı hepten alıcam.. gecen bayram yanlaslarıyla bır olup cok dovduler benı..
aman allahım longlar poz kapıyore... short forever.. +.+.+.
doğan gurubu hisseleri kapalı..geçici demişler ama gercekten gecici kapanma mı...cukel,kepezede gecici demişlerdi...10 yıl kapalı kaldı...