heheheee oyak sabah aldığı longları kapatıp çıktı.. piyasa çıkabilür artık..:..:
Printable View
heheheee oyak sabah aldığı longları kapatıp çıktı.. piyasa çıkabilür artık..:..:
[QUOTE=unlimitted;169299]benim kafa süper net. HD formatında. :..:[/QUOTE]
şimdi sen piyasa yukarı mı diyosun, aşağı mı.?.. brokerler gibi yuvarlayarak bilmece gibi konuşma daaa...:..:
[quote=abka;169316]doğan gurubu hisseleri kapalı..geçici demişler ama gercekten gecici kapanma mı...cukel,kepezede gecici demişlerdi...10 yıl kapalı kaldı...[/quote]
sen yanlış anlamışın.. onlar "geçici kapanış" derken bu kapanış herhangibir kapanış değil, hisse sahiplerine geçici kapanış demek istemişler..gerçi "geçirici kapanış" deseler dah anlaşılır olurmuş ama resmi kurum sonuçta o kadar açık yazamazlar debi :)
[quote=Kennym;169315]aman allahım longlar poz kapıyore... short forever.. +.+.+.[/quote]
O poz kapatan long'ların akıllı adamlar olduğunu nereden biliyorsun? Belki öylesine oynayan tipler? Bu derinlikten anlam çıkartmakta çok zorlanıyorum ben. Warren Buffet ya da George Soros'un hareketlerini gösteren derinlik varsa alayım. Yoksa bana lazım değil... :..:
57,575 sağlam destek olduğunu gösterdi. Buralarda biraz daha takılırsak yön yukarı olmalı...
alım satım ekranını kapattım ben .. stop yazılı artık ağa nası istiyorsa öyle yapsın
uyuyacam veriye kadar rahatsız etmeyin .. lütfen .
bu saatten sonra kolay kolay yukarı cıkaramayacaklar olsa olsa + gapla yukarı atabılırler yeterınce ayu olustu ya cok para akıtacak spota parayı konusturacak yada salacak cayıra mevlam kayıra .. bakalım buyuk bı gelısme olmazsa boyle devam eder gıbı..
olmadı cantadan ımf haberı cıkar .. ne bileyim not artırımı yaparlar , bırılerı tr bankaları muhtesem kar verıyo fılan der herhalde.. gercı tum kursunları atmıstı 65 pohpohlamasında ama genede aga bu nasıl olsa ıstedıgı yone goturuyo..
[quote=selçuklu;169326]uyuyacam veriye kadar rahatsız etmeyin .. lütfen .[/quote]
şşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş uyumaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa...sorma yanıt vermediler çok kızdım 56000 ya kadar küskü var..demedi deme...
[QUOTE=Astatin;169302]bk bak bak hala cevap veren yok..yakarım lem bu forumu...endekse eyle bir küskü veririmki 55000 de duramaz ha....[/QUOTE]
yarım gunse napcan gayri ::: yarın gelde senı motorumnan gezdirem bari :::
[quote=jerfin;169319]şimdi sen piyasa yukarı mı diyosun, aşağı mı.?.. brokerler gibi yuvarlayarak bilmece gibi konuşma daaa...:..:[/quote]
ben diyorum ki, aha şu grafikte gördüğüm şey OBO. başının üzerindeki en uzun saç telinden şortlayan kim sence :..::..: (grafiğin neye ait olduğunu söylemeyelim ki SPK'lık olmayalım, [COLOR=deepskyblue][B]delimavi[/B][/COLOR] diyeyim, sen anla! ;))
şu grafikteki hareketlilik dünyanın bunca oynamasına rağmen karınca modunda. normalde bunca hareketliliğe, bunca kaynamaya verdiği cevap, her 5'lik barı 5 piplik dansöz şeklindedir. (bunu da söylemeyeyim, [B][COLOR=magenta]sarıkız[/COLOR][/B] diyeyim, sen onu da anla. sarı ettiydim de, çok parliii, okunmiii ;))
lafın özü, aşşa der ben! ama her durum için planım var. :)))
[quote=fXci;169330]yarım gunse napcan gayri ::: yarın gelde senı motorumnan gezdirem bari :::[/quote]
ya az sonra eve kaçacam.... yarında araziyim..sabah planımı:..: ona göre yapayım diyorum..yani eğer erken kalkmam gerekiyorsa seans izlemek için bu akşam yorulmayayım sütümü içip erkenden yatayım diyoreeee