Şööle sakin sakin otururken biraz çalışma yaptım yukarda 58200 aşağıda ise 57050 kritik noktalar.Bu noktalar yukarı yada aşağı geçilmedikçe bant aralığımız bu gibi görülüyor.
Printable View
Şööle sakin sakin otururken biraz çalışma yaptım yukarda 58200 aşağıda ise 57050 kritik noktalar.Bu noktalar yukarı yada aşağı geçilmedikçe bant aralığımız bu gibi görülüyor.
VOB'u sağa çekip el frenine asıldılar resmen. Bu ne iş yaw? Saat 11:00'de de fiyat buradaydı... Böyle yapacaklarını söyleselerdi de hiç bakmasaydık bugün... :)))
[quote=AMON RA;169334]Şööle sakin sakin otururken biraz çalışma yaptım yukarda 58200 aşağıda ise 57050 kritik noktalar.Bu noktalar yukarı yada aşağı geçilmedikçe bant aralığımız bu gibi görülüyor.[/quote]
sorun bandın ne olduğu değil, o bandın içinde kalıp kalmayacağımız...:..:AMANNN RAAAA, aşağı kıralım lütfen
[QUOTE=Astatin;169338]sorun bandın ne olduğu değil, o bandın içinde kalıp kalmayacağımız...:..:AMANNN RAAAA, aşağı kıralım lütfen[/QUOTE]
Kıracaz anasını satayım yoksa o bizi kıracak! :..:
Diyeceğim odur ki fiyat böle distribuyşın bölgelerine genellikle girdiği gibi çıhar. Ne demek istediğim şekil 2-B'de daha net anlaşılmaktadır.
tahminim;
bugün fiyat, alt boll bandla kavuşsun, sevenleri yrımak olmaz..56400 gibi bir şey olur..benn piramitli şortlarım..sonra DJ gece %2 felan düşer..yarın -1300 gap yapariz..o civar kapatırız..sonra tatilde dj toplamda %5 daha düşer...-3000 gap olur..ben orda flat ve long yaparım...sonra 2000 teper ben orda flat ve şort yaparım..sonra 8000 daha düşer...kabaca 15000 puan eder..hımmmmm..yılbaşı alışveriş planımı şimdiden yapayım ben
Aşağıda 57385 denemesi 10dk lık ta,
AMONNN RAAA izleeee
GRRROAAAAARRRRRRRRRRRRRRRRRRRrrr........
basın uşaklar basın ...ha şöyle...
acımayın...
kısalarla devam...yıkılsın buralar..kurbanda boğa kurban etcem..
[QUOTE=Astatin;169345]AMONNN RAAA izleeee[/QUOTE]
[QUOTE=Astatin;169348]GRRROAAAAARRRRRRRRRRRRRRRRRRRrrr........[/QUOTE]
[QUOTE=mbm;169349]basın uşaklar basın ...ha şöyle...
acımayın...[/QUOTE]
Heeee izliyom hemde keyifle! AAAAARRRRRRRRR!