Hosgeldınız sevgılı canbaba kardesım, dow 8000 altı kalacak mı ne dersınız,
(konuyu değiştirelım bari)
Printable View
Hosgeldınız sevgılı canbaba kardesım, dow 8000 altı kalacak mı ne dersınız,
(konuyu değiştirelım bari)
[QUOTE=rcp;74979]Arkadaslar yapmayın etmeyın, topyekun ceza alacağız!!!
Astatın kendıne suc ortakları arıyor, oyuna gelmeyın!!![/QUOTE]
di mi kendisi yedek nickelri de hazırladı. killmods, astatinreloaded ...
Burdan devam etsek :
[url]http://www.voborsa.com/forum/biri-geyik-mi-dedi-t5180p59.html[/url]
[quote=traderx;74980]efenim ayrıca şu an itibariyle boğalara don, ayılarada itina ile para sayma makinesi temin edilir.dng[/quote]
şimdiye kadar boğalar donsuz mu geziyodu demek istiyosun
noluyooo laynnnnnn...
bu çubukta ne böyle.....
[B]kegen[/B] burdayken hemen sorayım, kegencim para saadet getiriyormu?
yoksa kumarda kazanan aşkta kaybediyormu durum nedir:D:D:D
[QUOTE=mbm;75007]noluyooo laynnnnnn...
bu çubukta ne böyle.....[/QUOTE]
Canım seni geyik topiğine alalım... Rcp makasta telef olacak yine tek başına:..:
Dji 8.180 üstü, Fdow ise 8.130 üstü kapamazsa OBO ihtimali doğacak.En kötüsü ise bu işi yarına bırakmaları...
Bol şanslar...
bugun yarın acıklanacak cıddı bılancolar kaldı mı?
[quote=rcp;75024]bugun yarın acıklanacak [COLOR=red]cıddı[/COLOR] bılancolar kaldı mı?[/quote]
:..::..::..: seviyorum seni recep....bırak bu bilanço işlerini..bak XAUUSD stressiz para kazanmak isteyen sahaplarını bekliyor:..::..:
[QUOTE=rcp;75024]bugun yarın acıklanacak cıddı bılancolar kaldı mı?[/QUOTE]
Ciddi bilanço nasıl oluyor sevgili Reco.. Diğer açıklananlar gayrıciddi falan mı?.dng
[QUOTE=Astatin;75025]:..::..::..: seviyorum seni recep....bırak bu bilanço işlerini..bak XAUUSD stressiz para kazanmak isteyen sahaplarını bekliyor:..::..:[/QUOTE]
Saol, almayayım, ben sadece vobda kaybetmeye meylettım:)
Bu XAUUSD çok şıllıktır yalnız demedi deme :)
[QUOTE=catedral;75026]Ciddi bilanço nasıl oluyor sevgili Reco.. Diğer açıklananlar gayrıciddi falan mı?.dng[/QUOTE]
O kadar geyıkten sonra nasıl da dıkkat etmemısım yazarken, ÖNEMLİ yerıne CİDDİ yazarsam boyle olur:)
[QUOTE=Astatin;75029]Bu XAUUSD çok şıllıktır yalnız demedi deme :)[/QUOTE]
Yemın et!!!
Bak dedığın gıbı cıkmazsa papaz oluruz.:D
[QUOTE=mbm;75007]noluyooo laynnnnnn...
bu çubukta ne böyle.....[/QUOTE]
ne çubuğu abi .. tek çubukmu .. vurun kahpeye .. hehehe .. :D
ART tv sabah yedıden berı aranıyormus, tam 11 saat, adamlar sokaktan yayın yapıyo, içerde maden mı buldular acaba, yarın ona gore pozısyon alsak bari.
geceye uzun kaldımüüü inanamıyorum benim gibi ayuluğa gönül vermiş biri geceye nasıl uzun girer:mad: seansın bitişice birkaç dk kala kısarımı kapatmak için emir gönderdim.. sistemde gerçekleşmedi görünüyordu bende tekrar gönderdim ve ikisi de gerçekleşmiişşş:eek: tahtadan kontrol etsene emrin gerçekleşip gerçekleşmediği acemi gibi mükerrer emir gönderiyorsunnn:mad:
[QUOTE=jerfin;75039]geceye uzun kaldımüüü inanamıyorum benim gibi ayuluğa gönül vermiş biri geceye nasıl uzun girer:mad: seansın bitişice birkaç dk kala kısarımı kapatmak için emir gönderdim.. sistemde gerçekleşmedi görünüyordu bende tekrar gönderdim ve ikisi de gerçekleşmiişşş:eek: tahtadan kontrol etsene emrin gerçekleşip gerçekleşmediği acemi gibi mükerrer emir gönderiyorsunnn:mad:[/QUOTE]
Kendınıze kızmayınız, belli ki uzerınızde nazar var, astatın mı desem, yoksa astatın mı desem, kımsenın adını vermek ıstemıyorum.
Kurşun döktürün.
[QUOTE=jerfin;75039]geceye uzun kaldımüüü inanamıyorum benim gibi ayuluğa gönül vermiş biri geceye nasıl uzun girer:mad: seansın bitişice birkaç dk kala kısarımı kapatmak için emir gönderdim.. sistemde gerçekleşmedi görünüyordu bende tekrar gönderdim ve ikisi de gerçekleşmiişşş:eek: tahtadan kontrol etsene emrin gerçekleşip gerçekleşmediği acemi gibi mükerrer emir gönderiyorsunnn:mad:[/QUOTE]
üzülme jerfin vardır bi hayır .... :)
[QUOTE=rcp;75040]Kendınıze kızmayınız, belli ki uzerınızde nazar var, astatın mı desem, yoksa astatın mı desem, kımsenın adını vermek ıstemıyorum.
Kurşun döktürün.[/QUOTE]
astatin'in başına gelenlere çok gülmüştüm bugün, ahı mı tuttu ne:..:
[QUOTE=jerfin;75042]astatin'in başına gelenlere çok gülmüştüm, ahımı tuttu ne:..:[/QUOTE]
Ah falan işlemez bence, direkt bıcaklamak lazım.
Eğer bıcaklamak ıstersenız her turlu lojıstık destek sağlarım.
[QUOTE=rcp;75043]Ah falan işlemez bence, direkt bıcaklamak lazım.
Eğer bıcaklamak ıstersenız her turlu lojıstık destek sağlarım.[/QUOTE]
bıçaklama, zehirleme, komplo, suikast, darbe... her türlü yanınızdayım:)
[QUOTE=selçuklu;75033]ne çubuğu abi .. tek çubukmu .. vurun kahpeye .. hehehe .. :D[/QUOTE]
he tek çubuk yaptı dow bir arada.arkası gelmedi allahtan...
duyduguma göre paltonun altında balta saklayıp odunculuga başlamışın....:)anladın sen onu.... he heee
aha dow bu arada tobo -ma olmuş..
işler sakata biniyor kısacılar için...:mad:..allahtan vakit çok daha
[QUOTE=jerfin;75044]bıçaklama, zehirleme, komplo, suikast, darbe... her türlü yanınızdayım:)[/QUOTE]
Benı yanlıs anladınız, ben tamamen sizi teşvik ediyorum, azmettirici diyebiliriz benım konumuma.
Geçmiş olsun sn jerfin..
Siz mükerrer emir değil, iki defa geçerli emir göndermişsiniz, mükerrer olsaydı işlem gerçekleşmezdi.
Vob un sakat taraflarından birisi bu, her an herkesin başına gelebiliyor, bu durumu ortadan kaldıracak bir sistem koymadı gitti aracı kurumlar, işlemin gerçekleşip gerçekleşmediğini görmemeye devam edersek, körebe oynamaya devam etmiş olucaz derim, saygılar
üzülme jerfincim, bakma dowun %2-3 eksi olduğuna saat 9:15 te herşey belli olur şimdi değil.
Bence stres yapmaya devam etsin jerfin, belki bu stresle birilerini bıcaklar:)
[QUOTE=rcp;75046]Benı yanlıs anladınız, ben tamamen sizi teşvik ediyorum, azmettirici diyebiliriz benım konumuma.[/QUOTE]
hımmm.. peki işi bitirip içeri girdiğimde bana internet, notebook vob için yada sizlerle geyik için(yazıktır banada canım sıkılmasın içerde, gerçi değer yıllarca yatmaya da) sağlayacak mısınız..
[QUOTE=mbm;75045]he tek çubuk yaptı dowda..arkası gelmedi allahtan...
duyduguma göre paltonun altında balta saklayıp odunculuga başlamışın....:)
aha dow bu arada tobo -ma olmuş..
işler sakata biniyor kısacılar için...:mad:..allahtan vakit çok daha[/QUOTE]
hee .. dün baltamı aldım oduncuyum artık .. acil servise uğrarım bir ara .. heheheh :D
[QUOTE=jerfin;75050]hımmm.. peki işi bitirip içeri girdiğimde bana internet, notebook vob için yada sizlerle geyik için(yazıktır banada canım sıkılmasın içerde, gerçi değer yıllarca yatmaya da) sağlayacak mısınız..[/QUOTE]
Guantanamo bile olsa, tünel kazıp size her türlü komforu sağlamazsam şerefsizim. Siz yeter ki HEE deyin.
aha...... tobo-ma çalışıyor....
yine tek çubuk çekti..... bu gece kötü bitecek gibi bizim için....
[QUOTE=rcp;75049]Bence stres yapmaya devam etsin jerfin, belki bu stresle birilerini bıcaklar:)[/QUOTE]
Bence jerfin in içgüdülerini harekete geçirmeyin, bu içgüdüler zamanla temel içgüdüye dönüşebilir, yanlış anlaşılmasın, sharon stone la temel içgüdünün bağlantısı sadece durum benzerliği değil demek istiyorum, saygılar.
[QUOTE=bull market;75047]Geçmiş olsun sn jerfin..
Siz mükerrer emir değil, iki defa geçerli emir göndermişsiniz, mükerrer olsaydı işlem gerçekleşmezdi.
Vob un sakat taraflarından birisi bu, her an herkesin başına gelebiliyor, bu durumu ortadan kaldıracak bir sistem koymadı gitti aracı kurumlar, işlemin gerçekleşip gerçekleşmediğini görmemeye devam edersek, körebe oynamaya devam etmiş olucaz derim, saygılar[/QUOTE]
evet malesef... bazen emir sistemde kalıyor borsaya gönderilemiyor.. ne bileyim öyle oldu sandım ve tekrar gönderdim.. bir de son dakikalar olunca aceleden oldu galibaüüü
[QUOTE=jerfin;75042]astatin'in başına gelenlere çok gülmüştüm bugün, ahı mı tuttu ne:..:[/QUOTE]
ne geldi bugün astatin in başına?:confused:
[QUOTE=bull market;75054]Bence jerfin in içgüdülerini harekete geçirmeyin, bu içgüdüler zamanla temel içgüdüye dönüşebilir, yanlış anlaşılmasın, sharon ston la temel içgüdünün bağlantısı sadece isim benzerliği değil demek istiyorum, saygılar.[/QUOTE]
ne gibi bir içgüdü diye sormayacağım:..:
[QUOTE=catedral;75056]ne geldi bugün astatin in başına?:confused:[/QUOTE]
Allahını seven doğru soylesın, bıcaklandı mı:..:.lelele.brv
[QUOTE=jerfin;75039]geceye uzun kaldımüüü inanamıyorum benim gibi ayuluğa gönül vermiş biri geceye nasıl uzun girer:mad: seansın bitişice birkaç dk kala kısarımı kapatmak için emir gönderdim.. sistemde gerçekleşmedi görünüyordu bende tekrar gönderdim ve ikisi de gerçekleşmiişşş:eek: tahtadan kontrol etsene emrin gerçekleşip gerçekleşmediği acemi gibi mükerrer emir gönderiyorsunnn:mad:[/QUOTE
Aldırma kardeş pişman olmazsın.
[QUOTE=rcp;75052]Guantanamo bile olsa, tünel kazıp size her türlü komforu sağlamazsam şerefsizim. Siz yeter ki HEE deyin.[/QUOTE]
HEE HEE HEEEEE:..: sizi arkama aldıktan sonra..lelele.... kendimi forum huzuru için feda etmiş olacağım ama değerrr
[QUOTE=jerfin;75060]HEE HEE HEEEEE:..: sizi arkama aldıktan sonra..lelele.... kendimi forum huzuru için feda etmiş olacağım ama değerrr[/QUOTE]
Bakın böyle yazınca duygulandım, bir nevi gaza gelmek de diyebiliriz, sanki bu eyleme ben talip olacağım gibi, hiçbir şey olmasa sevap kazanmış oluruz, dua edenımız cok olur netekım.
[QUOTE=mbm;75053]aha...... tobo-ma çalışıyor....
yine tek çubuk çekti..... bu gece kötü bitecek gibi bizim için....[/QUOTE]
bi de uzaktan bak.. gerçi tobOBOma dan önce çekmiştim resmini:)
[URL=http://imageshack.us][IMG]http://img88.imageshack.us/img88/215/adowoboku6.png[/IMG][/URL]