YYSD :)
Yarın sabahtan yola çıkıyorum ve ekrana bakamayacağım, ne yapsam diye düşünüyorum...
Printable View
YYSD :)
Yarın sabahtan yola çıkıyorum ve ekrana bakamayacağım, ne yapsam diye düşünüyorum...
56500 kapatır lo bunlar....
100 den longum ama stop lossluyum,
[quote=enorton;169413]YYSD :)
Yarın sabahtan [COLOR=red]yola[/COLOR] çıkıyorum ve ekrana bakamayacağım, ne yapsam diye düşünüyorum...[/quote]
:eek::eek::eek:
eehmmm...kazasız belasız huzurlu yolculuklr..orması ayıp istikamet nire
57.125 Shortların yarısı kapanır. SL breakevena çekilir.
[quote=mbm;169415]56500 kapatır lo bunlar....[/quote]
abicim ne pis açgözlü insanmışsın sen yaaaa:D:D:D 56600 neyine yetmiyo..makul kapanış o bence....55600 de olabülür sorun değil
[quote=enorton;169413]YYSD :)
Yarın sabahtan yola çıkıyorum ve ekrana bakamayacağım, ne yapsam diye düşünüyorum...[/quote]
Açık pozisyonum olup da ekrana bakamadığım günlerle ilgili güzel anılarım var. Naçizane tavsiyem flat kalmak olacak. :..:
arkadaşlar üstünüze afiyet biraz piramitliydim..piramitler 100 den filt..sabit kontrat kısa devam
[QUOTE=Astatin;169420]abicim ne pis açgözlü insanmışsın sen yaaaa:D:D:D 56600 neyine yetmiyo..makul kapanış o bence....55600 de olabülür sorun değil[/QUOTE]
ya ben az söyledim daha...
alt sınır 50000 işte...
56700 den 50000 e kadar herhangi bir yerden kapatır işte
65000 den 50000 e kadar bende işlem olmayacak... he heee
WAY **...biz Küskübağları beklerken, meğer Küskü tropik ormanları varmış...
[QUOTE=Astatin;169417]:eek::eek::eek:
eehmmm...kazasız belasız huzurlu yolculuklr..orması ayıp istikamet nire[/QUOTE]
Eyvallah sağolasın...
Burdur oradan da belki Antalya...
Bayrama flat girmeyi düşündüğümden ve yarın da işlem yapmayacak olmam nedeniyle,
UV portföyü hariç tüm portföylerdeki (sistem dahil) shortlar 57.075'den kapatılır.