Durup durup veriyo herifler bizim borsaya. Ne alıp veremedikleri varsa.. Tamam biz VOB'cular hareket oluyor para kazanıyoruz ama sinirlenmeye başladım yavaş yavaş... Oyuncak gibi oynuyolar piyasalarımızla... :( GRRRRRRRR.... :mad:
Printable View
Durup durup veriyo herifler bizim borsaya. Ne alıp veremedikleri varsa.. Tamam biz VOB'cular hareket oluyor para kazanıyoruz ama sinirlenmeye başladım yavaş yavaş... Oyuncak gibi oynuyolar piyasalarımızla... :( GRRRRRRRR.... :mad:
Herkese şimdiden iyi bayramlar.
Ekran kapanır ve kaçılır.
[quote=security;169416]100 den longum ama stop lossluyum,[/quote]
mom düzeliyor, ama daha kesin deyil,
long live bears...bayram dönüşü 54000 açarız tahminim..tabi yarın bayram sonrası 54000 açarız korkusuyla 55000 e düşersek ozaman bayram sonrası 53000 de açabilirz yada 52000..yada sadece 52..marduk falan erken gelirse diye diyorum...:)
[quote=sazan;169428]Herkese şimdiden iyi bayramlar.
Ekran kapanır ve kaçılır.[/quote]
Iyi bayramlar sn sazan. :)))
[quote=Strategist;169427]Durup durup veriyo herifler bizim borsaya. Ne alıp veremedikleri varsa.. Tamam biz VOB'cular hareket oluyor para kazanıyoruz ama sinirlenmeye başladım yavaş yavaş... Oyuncak gibi oynuyolar piyasalarımızla... :( GRRRRRRRR.... :mad:[/quote]
bence bu kuyunun dibi karanlık 2008 deki gibi bir ayı sezonu başladı zannnımca .dng
Iki şık var,
1.dünkü gibi dov düşse dahi bizim savunulmamız,
2. Dov + açarsa zaten yukarı olabilir, çünkü aşağı geldik
hayırlısı,
[quote=security;169430]mom düzeliyor, ama daha kesin deyil,[/quote]
250 flatos, coniyi görelim,
[quote=abdullah yıldız;169434]bence bu kuyunun dibi karanlık 2008 deki gibi bir ayı sezonu başladı zannnımca .dng[/quote]
Yaw yurtdışı da düşşe tamam. Hatta yurtdışı yatay olsa ona da tamam. Yurtdışı roket modunda biz koket modunda. :..:
kisalarimi 56.600 civarinda kapatmayi dusunuyorum.tabi piyasa musade ederse.
yok yok bu küskü asıl küskü değil..bu sadece öncü...gral küskü yolda bence
57050 yi ne savunuyo aşşağılık herifler.Kır artık beee!