-
Yav gelmişken dow un bu hafta 10600 üzerine çıkacağını tahmin ettiğimi yineleyeyim dedimdi:) daha çok su götürür bunların düşüşe başlamasını, hele eur/usd paritede hareket olsun ondan sonraya saklıyo bunlaaaaar, yaaa, işte öle...öte taraftandaobama çinle görüştü kritik görüşme sonrası dow banamısın demiyo, bi gizli alicengiz oldu mutlaka, yoksa kokusu şimdiye aşağıya doğru çıkardı vallah, demekki ABD piyasaları dahada yukarı yaptığına göre tehlikeli sularda değiller:) saygılar....
-
Amaaa, biz bakalım bizim piyasaya, bu coniler fonlarıyla geldi geleli borsadan zaten para kazanılmazken umut için olsun kazandırmazlar artık diyorum, şu mobius ve benzerlerinden bahsediyorum, hani argoda bi laf vardır ya tam bunlara göredir, bunlar [B]s...meyecekleri eşşeğin önüne saman atmazlar[/B], bundan emin olun, ama işte vatan evlatları seviniyo bakalım şincik yabancı sermaye geliyo diye:D:D:D filmin sonu belli işte...saygılar.
-
[QUOTE=Astatin;169466].61 eurusd şort[/QUOTE]
üüüüüüüüüüüüüüü kapanmıstır herhalde hocam..
yarın bı hesapta ben actırıp shortlıcam 1,6 yı goruruz artık parıtede ..
kuresel ters ındıkator olasım var cok fena....
-
[quote=Kennym;169547]üüüüüüüüüüüüüüü kapanmıstır herhalde hocam..
kuresel ters ındıkator olasım var cok fena....[/quote]
[FONT=Calibri][SIZE=3]Ahada sana ders olsun.uzak dur pariteden ..benim poz kapanmadı ama dün geceyi 1 yıl gibi yaşadım..20 işlem yaptım..akşama 3600 le başladığım portof 1800 I gördü sonra 3400 ü gördü, tekrar 2700 gördü şimdi 3300 lerde dans ediyor..illede FX de oynayacağım diyosna sana işine yaraycak basiy bir fprmülcül verem[/SIZE][/FONT]
-
GÜnAYDIIIINNNNN FORUMUN GÜSELLLLL İNSANLARI!
[COLOR="Black"][SIZE="5"][/SIZE][/COLOR]BESİKTAAAASSSSSSS
-
günaydın..
bugün vob kaçta kapanıyor...tüm kısalar açılışla kapandı..flatim...
-
[quote=Kennym;169547]üüüüüüüüüüüüüüü kapanmıstır herhalde hocam..
kuresel ters ındıkator olasım var cok fena....[/quote]
bu karamsarlıkla değil küresel, evrensel bile olursun sen. :)))
herkese günaydın, bol kazançlar...
-
Vob bugun 12 :35 de kapanacak
-
[COLOR=black][FONT=Verdana]Kanim Grafa dikkat et..İndikatör 1000 ün üzerini görürve sonra fiyatla indikatör NU yaparsa acımadan şort...tersi 0 ın altını gören indikatörün fiyatla PU yapması durumu içinde geçerli…mavi çizgi son şort edip 1 saat sonra uyuyabildiğim nokta[/FONT][/COLOR]
[IMG]http://i45.tinypic.com/vndw69.png[/IMG]
[FONT=Calibri][SIZE=3][/SIZE][/FONT]
-
[FONT=Calibri][SIZE=3]al buda basit indikatörün formülü hemen her yerde işe yarar (eşik değerleri değişebilir enstrumanına göre)[/SIZE][/FONT]
[FONT=Calibri][SIZE=3] [/SIZE][/FONT]
[FONT=Calibri][SIZE=3]2*RSI(8)+2*MFI(6)+CCI(12)+5*(PDI(9)-MDI(9))+2*ULT(7,14,28)[/SIZE][/FONT]
-
[QUOTE=Astatin;169550][FONT=Calibri][SIZE=3]Ahada sana ders olsun.uzak dur pariteden ..benim poz kapanmadı ama dün geceyi 1 yıl gibi yaşadım..20 işlem yaptım..akşama 3600 le başladığım portof 1800 I gördü sonra 3400 ü gördü, tekrar 2700 gördü şimdi 3300 lerde dans ediyor..illede FX de oynayacağım diyosna sana işine yaraycak basiy bir fprmülcül verem[/SIZE][/FONT][/QUOTE]
üvvv sabah beri bi mesaj yazamadım reffresh edıp duruyo ekran..
kaybetmemene sevindim hocam ucuz atlatmıssın...
-
kaybettim ama yine kazandım...eğer ilk stopu yapmasam para şu an 200 e inmişti...uzak dur fx deeennnn