hocam short devam mı?
Printable View
hocam short devam mı?
piyasa longa geçti. ilk direnç 98900.:)
bu gün yada yarın 98800 geçilerek tobo nun yukarı çalışmasıyla sert yükselişle yukarı hedeflere hızla yönelmesini bekliyorum.:).lelele
Nereye gidersin çıkışı desteklemez hiç bir şey gel geriye kerata
[quote=Larossıan;451476]Nereye gidersin çıkışı desteklemez hiç bir şey gel geriye kerata[/quote]
dönüşü yok. sistemlerim AL da. long. :).lelele
96650 günlük pivot altında kalmadan 96050 aşağı kırılmadan yukarı yukarı yönelmeli.:)
[quote=tutku;451478]dönüşü yok. sistemlerim AL da. long. :).lelele[/quote]
Olabilir ama şimdi değil bana ben gidecem demedi henüz habersiz olmaz bu işler :D
[quote=Larossıan;451482]Olabilir ama şimdi değil bana ben gidecem demedi henüz habersiz olmaz bu işler :D[/quote]
sizden habersiz olmaz üstat. biz hepimiz biriz. Larossıan topiğiyiz.T..C
[quote=tutku;451478]dönüşü yok. [B]sistemlerim[/B] AL da. long. :).lelele[/quote]
Sn.Tutku, ara ara değil de Sn.Larossıan gibi düzenli olarak sistemlerinizi(al-sat olarak) yayınlarsanız daha anlaşılır olabilir ve takip edenlerde faydalanabilir. Tabii ki tercih size aittir.+.
Birkaç işlemden ziyade toplam sonuç önemlidir diye düşünüyorum ki takip edenler iyi bilir, burada üstad Larossıan bu mantıkta hareket ediyor..brv
[quote=ordi;451487]Sn.Tutku, ara ara değil de Sn.Larossıan gibi düzenli olarak sistemlerinizi(al-sat olarak) yayınlarsanız daha anlaşılır olabilir ve takip edenlerde faydalanabilir. Tabii ki tercih size aittir.+.
Birkaç işlemden ziyade toplam sonuç önemlidir diye düşünüyorum ki takip edenler iyi bilir, burada üstad Larossıan bu mantıkta hareket ediyor..brv[/quote]
AL da yada Satta diyerek yazıyorum. daha önceleride yazdığım bir topik LAROSSİAN topiği. daha anlaşılır yazmaya çalışırım.:)
96650 üzerinde sistem AL da. sıkıntı yok.
96350 de pivot desteği var. 96050 altında short yada flat düşünürüm. 96050 aynı zamanda stoplos rakamım.:)
96650 üzerinde long devam eder.97100 yukarı kırıldığında longlar rahatlar.:)
mavi line üstünde kapatmadığı sürece...
bugünkü hareket, bugünden önceki iki günün, düşüşünün tepkisi olarak kalabilir...
ne olursa olsun, yönünüz pala ile bir olsun...
iyi tradeler dilerim...
[IMG]http://i.snag.gy/Wn00F.jpg[/IMG]