Bu arada bir itirafta bulunayım sevgılı jerfın, sızı ılk gordugumde kanım ısındı sıze, bu kızda astatını bıcaklayacak bır eda var demıstım, yanılmamısım.
Yasasın gızlı ıttıfakımız.
Printable View
Bu arada bir itirafta bulunayım sevgılı jerfın, sızı ılk gordugumde kanım ısındı sıze, bu kızda astatını bıcaklayacak bır eda var demıstım, yanılmamısım.
Yasasın gızlı ıttıfakımız.
[QUOTE=catedral;75062]bi de uzaktan bak.. gerçi tobOBOma dan önce çekmiştim resmini:)
[URL=http://imageshack.us][IMG]http://img88.imageshack.us/img88/215/adowoboku6.png[/IMG][/URL][/QUOTE]
Ben burada sadece mıyavlayan kedı formasyonu goruyorum.
[QUOTE=catedral;75056]ne geldi bugün astatin in başına?:confused:[/QUOTE]
şimdi bu astatin beyimiz nickim büyük harflerle olsun dikkat çeksin, heybetli dursun, şöyle bağırsın diye büyük harflerle ASTATIN olarak değiştirtmiş... çıkış yaptıktan sonra da bir daha girememiş.. bi ara girmiş ama yazamamış..akşama kadar sinirden deli olmuş:..: baktım burnundan soluyor, ben bile korktum ve hemen kaçtım:..: hatta 2-3 nick almış foruma girebilmek için:)
recep bak o nicklerini unutma, bize o nicklerden suikast girişimi gelebilir:..:
[QUOTE=jerfin;75066]şimdi bu astatin beyimiz nickim büyük harflerle olsun dikkat çeksin, heybetli dursun, şöyle bağırsın diye büyük harflerle ASTATIN olarak değiştirtmiş... çıkış yaptıktan sonra da bir daha girememiş.. bi ara girmiş ama yazamamış..akşama kadar sinirden deli olmuş:..: baktım burnundan soluyor, ben bile korktum ve hemen kaçtım:..: hatta 2-3 nick almış foruma girebilmek için:)
recep bak o nicklerini unutma, bize o nicklerden suikast girişimi gelebilir:..:[/QUOTE]
hangı nıckler, ben hıcbırını bılmıyorum:(
farkına varmadan kanki olmayalım kendisiyle:)
[QUOTE=jerfin;75066]şimdi bu astatin beyimiz nickim büyük harflerle olsun dikkat çeksin, heybetli dursun, şöyle bağırsın diye büyük harflerle ASTATIN olarak değiştirtmiş... çıkış yaptıktan sonra da bir daha girememiş.. bi ara girmiş ama yazamamış..akşama kadar sinirden deli olmuş:..: baktım burnundan soluyor, ben bile korktum ve hemen kaçtım:..: hatta 2-3 nick almış foruma girebilmek için:)
recep bak o nicklerini unutma, bize o nicklerden suikast girişimi gelebilir:..:[/QUOTE]
.dng .dng .dng
[QUOTE=rcp;75064]Ben burada sadece mıyavlayan kedı formasyonu goruyorum.[/QUOTE]
O kediyi ters yatıracakalr şimdi.
hellim bey şu topiğe her geldiğimde, tekrardan sonuncu sayfaya gitmek bir müdet sonra yorucu oluyor lütfen buna çözüm bulun.
sonuncu sayfaya götüren ok işaretini tıkladığımda bile her gün bir sayfayı belleyip, hep o sayfayı açıyor...
[QUOTE=traderx;75071][COLOR="Red"][B]hellim bey [/B][/COLOR]şu topiğe her geldiğimde, tekrardan sonuncu sayfaya gitmek bir müdet sonra yorucu oluyor lütfen buna çözüm bulun.
sonuncu sayfaya götüren ok işaretini tıkladığımda bile her gün bir sayfayı belleyip, hep o sayfayı açıyor...[/QUOTE] :confused:
son kaldığınız sayfayı belliyor.
[url=http://www.resimbank.org/share-C694_4978C904.html][img]http://www.resimbank.org/image-C694_4978C904.jpg[/img][/url]
DJ
açılıştaki gepi dolduruyor gibi....
[QUOTE=VOBiX;75070]O kediyi ters yatıracakalr şimdi.[/QUOTE]
tamam kalkısın artık kedi yeter bu kadar sevdikleri.
seans kapanisi sonrasi google bilanco aciklayacak. piyasa bunu bekliyor.
teesstt...saflık testi :) %100 xauusd :) tekil şahıslara münhasıran
[quote=rcp;74958]tesekkurlerınız ıcın tesekkurler sayın mersi,
gece uyumak ıcın koyun yerıne tesekkurlerımı sayıyorum, sayısı az olunca bırkac tur atmak zorunda kalıyorum.
tesekkur tıklayan ellerınız dert gormeye!
Yonetıcıler arasında en cok sızı sevıyoruz, aılecenek!![/quote]
Biz de ailecenek onu izliyok her akşam.:D
[QUOTE=Astatin;75079]teesstt...saflık testi :) %100 xauusd :) tekil şahıslara münhasıran[/QUOTE]
% 100 saf astatin (elementi) çok az bulunuyormuş biliyor muydun:..:
[quote=traderx;75071]hellim bey şu topiğe her geldiğimde, tekrardan sonuncu sayfaya gitmek bir müdet sonra yorucu oluyor lütfen buna çözüm bulun.
sonuncu sayfaya götüren ok işaretini tıkladığımda bile her gün bir sayfayı belleyip, hep o sayfayı açıyor...[/quote]
ağa çıkarsana gözlüklerini taliplerin var bak...bu arada google search de ilk 4-5 sayfada çıkan resimlerden seçme avatarları..40-50 ye kadar git..ordakiler daha gerçekci oluyo..rütuşsuz veya negatif şeklinde:..::..::..::..:tessssttt..saflık testi ....tessssttt...
geyik mesajları geyik tokipine attım arkadaslar yoruldum valla :D lüfen geyikleri pistlerde gorelim burda degil
[quote=jerfin;75083]% 100 saf astatin (elementi) çok az bulunuyormuş biliyor muydun:..:[/quote]
Ekisk bakmışın :) Çok az bulunmuyor bile:..::..:
[B][COLOR=#333399][FONT=Verdana][SIZE=2]Yoðunluðu:[/SIZE][/FONT][/COLOR][/B][FONT=Verdana][SIZE=2] Bilinmiyor[/SIZE][/FONT]
[FONT=Verdana][SIZE=2][B][COLOR=#333399]Erime noktasý: [/COLOR][/B][B]302[/B] °C (575K)[/SIZE][/FONT]
[FONT=Verdana][SIZE=2][B][COLOR=#333399]Kaynama noktasý: [/COLOR][/B][B]Bilinmiyor[/B][/SIZE][/FONT]
[FONT=Verdana][SIZE=2][B][COLOR=#333399]Molar hacmi: [/COLOR][/B]Bilgi yok[/SIZE][/FONT]
[B][COLOR=#333399][FONT=Verdana][SIZE=2]Özgül ýsý:[/SIZE][/FONT][/COLOR][/B][FONT=Verdana][SIZE=2]Bilgi yok[/SIZE][/FONT]
[FONT=Verdana][SIZE=2][B][COLOR=#333399][FONT=Times New Roman]Isý iletkenliði[/FONT][/COLOR][/B][FONT=Times New Roman][B]:[/B] [/FONT]0.017 W /cmK[/SIZE][/FONT]
[FONT=Verdana][SIZE=2][B][COLOR=#333399][FONT=Times New Roman]Buharlaþma Entalpisi:[/FONT][/COLOR][/B][FONT=Times New Roman]40 kJ mol-1[/FONT][/SIZE][/FONT]
[FONT=Times New Roman][/FONT]
[FONT=Verdana][SIZE=2]Astatin radyoaktif bir elementtir. Fakat nükleer reaktör içerisinde elde edilmesi mümkün deðildir. Bizmutun 20983Bi izotopunun [FONT=Times New Roman]α[/FONT]-parçacýklý (helyum çekirdek, 42He) bombardýmaný sonucunda astatin ve nötronlarý elde edilir.[/SIZE][/FONT]
[quote=traderx;75014][B]kegen[/B] burdayken hemen sorayım, kegencim para saadet getiriyormu?
yoksa kumarda kazanan aşkta kaybediyormu durum nedir:D:D:D[/quote]
Para bana hiçbir zaman bir değişiklik getirmiyor da sadece şunu yapıyor para önceden eminönünden mahmut paşadan giyersen artık biraz daha kaliteli giyip içiyorsun.Ama hayat görüşünü 600 000 lira değil 600 milyon lira bile değiştiremez.Ben önceden de sabah peynir yumurta yiyordum.Şimdi de aynı.Saadete gelince ben önceden sağlıklı idim.Yine sağlıklıyım.Güzel gidiyor o yönden.Ama şu var artık arabaya biniyorsunuz daha çok geziyorsunuz bu yönleri iyi.Ama yine hepsi boş.Önemli olan azmamak.Para ben de değil de aileme benden çok yaramıştır.Ummayacakları şeyleri çok kısa zamanda görmüşlerdir.
Hellim bey değil hellim hanım yazın.Bu arada Jelibon varyaaaaa senin yaptığın analiz yine doğru çıkacak.Hüseyin amca ralli yaptıracak.Kendime hakim olamayacam yine ama longlar tutamam tabiki en az 3 4 hafta içinde dow 8600 lere gidecek.Burası diptir.Hep aynı hareketler oluyor.Param olsa 7900 stoplu long açardım.
[quote=rcp;75063]Bu arada bir itirafta bulunayım sevgılı jerfın, [COLOR=red]sızı ılk gordugumde kanım ısındı sıze[/COLOR], bu kızda astatını bıcaklayacak bır eda var demıstım, yanılmamısım.
Yasasın [COLOR=red]gızlı[/COLOR] ıttıfakımız.[/quote]
Recep ilahi :) Mersiyk dan sonra Jerfin edemi izdivaç niyetindesin..Yalnız bunlar modern kızlar..öyle 4 e kadar yolu var diyosan zor:rolleyes::rolleyes:
google da eleman cikartiyorum falan derse bogalara kotu olur.
[QUOTE=VOBiX;75075]tamam kalkısın artık kedi yeter bu kadar sevdikleri.[/QUOTE]
Yazmamı beklemişler kedi ayaklanmış
[QUOTE=nunu;75092]google da eleman cikartiyorum falan derse bogalara kotu olur.[/QUOTE]
[URL="http://www.izafet.com/cesitli-resimler/72597-google-binasi-ve-calisanlari.html"]google[/URL]dan çıakn eleman da depresyona girer yawf. Sudan çıkmış balık gibi olur.
DOW da son yarım saat - bir saat ekibinin işbaşında olduğunu görüntülemişler:..::..:
Yaws vu ekibin lideri ayımışşş:eek:
[IMG][URL=http://imageshack.us][IMG]http://img398.imageshack.us/img398/8110/gacaes474lca3fhkkmcakajom1.jpg[/IMG][/URL][/IMG][IMG]http://[URL=http://imageshack.us][IMG]http://img228.imageshack.us/img228/6/gacaes474lca3fhkkmcakajed5.jpg[/IMG][/URL][/IMG]
Bir arkadaşım sürekli araba takip ediyor.Fiyatı 50 000 lerden düşüyor düşüyor 48 47 46 45 44 bakıyor niyetleniyor 42000 ytl olursa alacam diyor.Arabanın fiyatı 43000 lere gelince bargain hunters devreye gidiyor ve arabayı alıp listeden kaldırtıyorlar arabayı.Bu adam hep neye niyet etse onun istediği yere ramak kala arabalar satılıyor.O yüzden kelepirciler nerde bir mala fiyat verip alacaklarını iyi biliyorlar.Dowda da öyle oluyor.Kelepirci teyzeler geliyor 7900den.Millet de 7500 beklerken baka kalıp yükselişi kaçırabilir.
[quote=rcp;75052]Guantanamo bile olsa, tünel kazıp [COLOR=red]size her türlü komforu sağlamazsam şerefsizim.[/COLOR] [COLOR=red]Siz yeter ki HEE deyin[/COLOR].[/quote]
Reco, Jerfin, hayırlı olsun, davetiyeler orjinal olsun:..::..: misal resimlerinizin negatiflerini basın davetiyeye..:..::..:... evlilikte long pozisyon adlık falan gibi bir cümlede yazarsınız:..::..:
[QUOTE=VOBiX;75093]Yazmamı beklemişler kedi ayaklanmış[/QUOTE]
üüüüüü
DJI kapanış tahminleri alayım.. 8111
[QUOTE=Astatin;75100]DJI kapanış tahminleri alayım.. 8111[/QUOTE]
8040 sallamak bedava ne de olsa
[QUOTE=Astatin;75098]Reco, Jerfin, hayırlı olsun, davetiyeler orjinal olsun:..::..: misal resimlerinizin negatiflerini basın davetiyeye..:..::..:... evlilikte long pozisyon adlık falan gibi bir cümlede yazarsınız:..::..:[/QUOTE]
Boşuna ajite etme, bizimkisi düzeyli bir yakınlaşma yani ortak düşman dostluğu gibi birşey, bir nevi müttefiklik,ayrıca geyık mesajlarını buraya yazmayalım lutfen, sayın sevgılı mersiyk'in ayıklamaktan taşımaktan ellerine kara sular iniyo, yazık değil mi?
[QUOTE=Astatin;75100]DJI kapanış tahminleri alayım.. 8111[/QUOTE]
7998,50 (fdow)
ben dow'a bakmıyorum.
[QUOTE=rcp;75103]7998,50 (fdow)
ben dow'a bakmıyorum.[/QUOTE]
şu rakamı yükselt yoksa anlaşmayı fes ederim bak ona göre:)
[quote=astatin;75100]djı kapanış tahminleri alayım.. 8111[/quote]
[b]8088[/b] ;)
sanırsam ,50 ye takıldınız, değil mi?
Pardon ya, siz yanlıslıkla long kalmıstınız, hatırladım, ben de onu dıyordum, kapanıs bence dowda 8177,21 olur , fdowu bılmıyorum:)
8110.5
Namussuzlar kahpelerrr.Dün gecenin aynısını yaptılar.Bundan sonra short risklidir.Beni dinlemeyin poz almayın batarsınız.Nicelerini vobta yolladım evine.:))):p:p
eee, keyfınız yerıne geldımı sayın jerfın
atıyorum, atıyorum, attım---------8187
[quote=rcp;75110]eee, keyfınız yerıne geldımı sayın jerfın[/quote]
işte bu..vefalı düşünceli hisli reco :) jerfin böylesi az bulunur ha:D