[B]tam flat [/B]olarak bayrama giriyorum...artık işlem yapmam...
burada fırsatlar bitmez...ters pozisyondaysan bayram zehir oluyor...
harkesin arefe gününü ve kurban bayramını kutluyorum...
Printable View
[B]tam flat [/B]olarak bayrama giriyorum...artık işlem yapmam...
burada fırsatlar bitmez...ters pozisyondaysan bayram zehir oluyor...
harkesin arefe gününü ve kurban bayramını kutluyorum...
apsd -5000 e yaklastı.. bu ne perhiz bu ne lahana tursusu arkadas.. fiyat degisimi 200 points.. noluyo nasıl bi plan oyunda anlamak mumkun degil..
sizlere bi sorum olucak gap nasıl belirleniyor ? bunun belirlenmesinde etki ne ?
reel olarak soruyorum , yanı ertesı gun acılıs fıyatı belirlenmesi nasıl olusmaktadır ?
gonderılen emırlere gore mı ? karar nasıl alınıyor ?
neden kapanıs fıyatı aynen ertesı gunun acılıs fıyatı olmaz ?
vob piyasasında piyasa yapıcılar zarar edebilir mi , yoksa piyasa yapıcılar zarar etmemeleri icin belirli imtiyazları var mıdır ?
bunları merak ettigim icin soruyorum yanlıs anlamayın.. acıklayan olursa sevinirim.
televizyonda meclisten bir milletvekili akp iktidarinin kendi derin devlet gizli orgutu basbakan tayip erdogan tarafindan kurulmustur.baslica gorevleri gundem degidtirmek ve komplolar duzenlemektir dedi.yasadisi tele kulak orgutude Tayibin kendi ozel orgutu olup yasa disi hukuk disi dedi.
akp iktidarinin son cirpinislari dedi.
[quote=Kennym;169588]apsd -5000 e yaklastı.. bu ne perhiz bu ne lahana tursusu arkadas.. fiyat degisimi 200 points.. noluyo nasıl bi plan oyunda anlamak mumkun degil..
sizlere bi sorum olucak gap nasıl belirleniyor ? bunun belirlenmesinde etki ne ?
reel olarak soruyorum , yanı ertesı gun acılıs fıyatı belirlenmesi nasıl olusmaktadır ?
vob piyasasında piyasa yapıcılar zarar edebilir mi , yoksa piyasa yapıcılar zarar etmemeleri icin belirli imtiyazları var mıdır ?
bunları merak ettigim icin soruyorum yanlıs anlamayın.. acıklayan olursa sevinirim.[/quote]
Sevgili Kennym,
Kızma ama bildiğim tek şey APSD ile bir alakası olmadığı. :..:
Aynı yarınki yada sonraki barlarda fiyatı belirlemede APSD'nin etkisi olmadığı gibi.
[QUOTE=Kennym;169588]apsd -5000 e yaklastı.. bu ne perhiz bu ne lahana tursusu arkadas.. fiyat degisimi 200 points.. noluyo nasıl bi plan oyunda anlamak mumkun degil..
bunları merak ettigim icin soruyorum yanlıs anlamayın.. acıklayan olursa sevinirim.[/QUOTE]
cidden bunların cevabını bilmiyorsan hemen uzaklaş vob dan kennym..üüüüüü
shorta devam.hedef 56.600 56200
Günayydın arkadaşlar,
[quote=security;169593]Günayydın arkadaşlar,[/quote]
gunaydin.
57.200 kirildi.hadi ugurlusu..
[quote=tutku;169595]57.200 kirildi.hadi ugurlusu..[/quote]
Ben esas usd deyim, dün basmalarına rağmen, çeşitli basamaklardan aldım, bu gün de güzel,
[quote=Kennym;169588]apsd -5000 e yaklastı.. [/quote]
Bu apds olayını kim çıkarttıysa *%$$# (sansür). Bir çok oyuncu oraya bakıp birşeyler çıkarmaya çalışıp akşama kadar yamuluyor. Halbuki hiçbir gösterge değeri yoktur.
VOB'dan çok iyi anlayan aşmış biri 1 lot alırsa apds +1 olur. Hiçbirşey anlamayan kafası hiç basmayan öylesine takılan bir grup 1000 lot satarsa -1000 olur. Net bakarsan apds -999'dur ama piyasa o 1 lot alanın düşündüğü yönde gider.
[QUOTE=jerfin;169591]cidden bunların cevabını bilmiyorsan hemen uzaklaş vob dan kennym..üüüüüü[/QUOTE]
bilmemek ayıp değil yaf öğrenmemek ayıp , öğrenicem sizin bilgilerinize başvurayım dedim.. okudum bazı şeyler ama bana mantıklı gelmedi , bişey ifade etmedi.. belki mantığını sizden makul sebeplerle birlikte alabilirim diye sormuştum..
kapanıs fıyatıyla bırlıkte acılıs yapılması neden gercekleşmiyor.. tamam arz talep fiyat olusumu falan ama ii de bu benim söylediğim şekilde de gerçekleşir yani acılıs fıyatı o seviyeden başlatılırsa zaten eger talep fazlaysa yukarı gidecektir yada azsa aşşağıya düşecektir.. gap ise çok farklı bi olgu.. ben oluşumunda ki aşamaları bilirsem belki daha farklı bakarım olaya diye düşünüyorum..