fx ci poz ve beklentini yazarmısın
Printable View
fx ci poz ve beklentini yazarmısın
[QUOTE=küçük_k;169650]fx ci poz ve beklentini yazarmısın[/QUOTE]
beklenti mi
şöyle deyim kapanışı 565xx yeresinden yaparsa cokh gozel olmazmı ::: emme datile short kalmak ıstemeyen[B] batırımcı [/B]kitlesi shortlarını kapamaya devam ederse biraz zor gayri :::
Ağaya edventic olur, bunlar yatay piyasa kontratı yaptılar kendi aralarında, biz önce düştük, onlar çıkıyorlar dı, şimdi biz bekliyoruz onlar düşüyorlar, orta vade beklentimiz neydi DJI için, 10500- 9300 arası bir dji, bu bizim beklentimizdi, sam amcanın deyil, eğer sam amca 9300 beklese idi, dolarını aşağı basmazdı, çünkü [COLOR=red]DXY=75[/COLOR] altı dünyayı bozuyor, sam amca ne yaptı, bizim [COLOR=red]kansız dolar teorisi[/COLOR] gereği, kendi parasını aşağı basarak bazen yukarı çıkartarak, kendisi için potans zemini hazırladı devamlı, bunu başta kendine ama aynı zamanda bütün dünyayada yaptı, işte bu potanslarda önce 10000 denendi, sonra 97000 ler denedi, daha altının olmayacağı gösterildi ve yavaş yavaş inatla ve ısrarla 10500 lere, hacimsiz olarak çıkıldı bu taktik, şimdi de teknik bakalım, rakamlar yuvarlak hep..............
Hepimiz dji nin devasal takozunu biliyoruz: bu devasal takozun üstü şu an için 10650, altı 10410 ve 386 nın kırılması düşüşü kesinleştiriyor, ama nereye düşüşü 10000 ne, o bile zor oldu, biz ne diyorduk, 9300-9000, atı alan üsküdarı geçti anlayacağınız ve dji 10500-10000 arasında artık, peki 10650 yi niye kırmıyor, istese bu gün kırar,............
fibo da 57.025 i geçip,yukardaki çıtır 57.100 e göz kırpabilir..ondan sonna düşmeye dewam etcekse aşaıda 56.250-56.300 göreyorum...lakun kapanıolar yahu,bu agamı iştahlandıracaktır...kolay bozulmaz...izleyecez görecez gari...
şimdi 300 puan aldım, bi daha nöbetçi koyacam, totelde bu gün, +3000 puanda yım, büyük kısmı dolareden,
yukarda da 57.200-57.450-57.900 war.( fibo ya göre sadece ama)..
bayram sonrası herkes short beklentisinde galiba zaten piyasa da da shortcudan geçilmiyor. göstere göstere ikinci defa da düşer mi? ben buna inanmıyorum. Salı günü long diyorum.
[QUOTE=ordi;169656]bayram sonrası herkes short beklentisinde galiba zaten piyasa da da shortcudan geçilmiyor. göstere göstere ikinci defa da düşer mi? ben buna inanmıyorum. Salı günü long diyorum.[/QUOTE]
sanırım herkes boyle dusunuyor gayri :::
[quote=ordi;169649]hedef son düşüşün başladığı 57200 ler olabilir mi teknikçi arkadaşlar?[/quote]
bu sevilerdeyiz ve bugün olmasa da 450 tekrar denenecektir
salı günü 57900 den sat veren sistem az önce 57025 den al verdi...1/2 uzunum...
[quote=fXci;169657]sanırım herkes boyle dusunuyor gayri :::[/quote]
yukarı mı? aşağı mı? anlayamadım
Not:Graflarının hayranıyım.lelele
[SIZE=5][B][URL="http://www.voborsa.com/forum/pozisyon-anketi-bayram-tatili-t5277.html?t=5277"]BAYRAM POZİSYON ANKETİ
BAYRAMA HANGİ POZİSYONDA GİRDİNİZ
İSİMLER KAPALI .......... KİMİN NASIL GİRDİĞİ BELLİ OLMAYCAK[/URL][/B][/SIZE]
[URL]http://www.voborsa.com/forum/pozisyon-anketi-bayram-tatili-t5277.html?t=5277[/URL]