gavur playı fena pataklıyorum..eurusd 1.40 görecek kardeşim ya görecek ya görecek..o 2000 dolar, 20000 olacak, ya olacak ya olacak..kurbandada pataklarım, noeldede, yılbaşındada....önceki gece yaşadığım stres %500 le anca telafi olur..öpüyorum
Printable View
gavur playı fena pataklıyorum..eurusd 1.40 görecek kardeşim ya görecek ya görecek..o 2000 dolar, 20000 olacak, ya olacak ya olacak..kurbandada pataklarım, noeldede, yılbaşındada....önceki gece yaşadığım stres %500 le anca telafi olur..öpüyorum
ekran kapanır..sazana a 5 kuruş telif ödenmez...ehuheheh
shortçulara çifte bayram oldu galiba..
[SIZE=4][B]Görevimiz ülkeleri ödeyemeyecekleri borçların altına sokmak[/B][/SIZE]
[B][SIZE=4][/SIZE][/B]
[URL]http://www.referansgazetesi.com/haber.aspx?HBR_KOD=46883&KOS_KOD=41&ForArsiv=1[/URL]
Rahmetli Dubai nasıl rahmetli oldu...
[url]http://ibankcoin.com/chart_addict/2009/11/26/dubai-the-city-on-crack/[/url]
usaglar....
sali gunu....58 000 le acilip 60 000 le kapanisi....hicbirsey degistiremez...
bu bizim ic dinamikler icabidir....gerisi lagalugadir....
bu vesile ile bayraminizi kutlarim...
sevgiler....kuzu...
cümleten hayırlı bayramlar arkadaşlar.
[QUOTE=jani;169724]usaglar....
sali gunu....58 000 le acilip 60 000 le kapanisi....hicbirsey degistiremez...
bu bizim ic dinamikler icabidir....gerisi lagalugadir....
bu vesile ile bayraminizi kutlarim...
sevgiler....kuzu...[/QUOTE]
Ahanda battık ....2800 puan..üüü
Biri şu kuzuyu kurban etsin...:)
Tüm dostların bayramını kutlarım..
AB genişleme politikasına ilişkin kararda, Doğan Yayın Holding'e verilen rekor vergi cezasına atıfta bulunuldu. Kararda, “Özellikle bir medya grubuna uygulanan eşi görülmemiş vergi cezasının ardından, Türkiye’deki ifade ve basın özgürlüğü alanındaki gelişmelerin Avrupa Parlamentosu’nu kaygılandırdığı” ifade edildi. Kararın onaylanmasının ardından, yabancı haber ajansları Doğan Yayın Holding’e uygulanan vergi cezasının Türkiye’deki basın özgürlüğüne darbe vurduğu yorumunu yaptı. Ajanslar, söz konusu kararın 10-11 Aralık’taki AB zirvesinde de gündeme geleceği ve bu durumun Ankara’nın üyelik yolunda işini zorlaştıracağını vurguladı.
dubai kurtarma girişimi olmuş..kanımca nıkke pazartesi artar...salı sabahı yatay olur..
zaten fdow biz kapanışından sadece 50 puan ekside...üstelik tepki bile olmadı..
artı açarız..hemde 58000...
ew ci a.t nin analiz ve grafiğine ulaşan var mı(dow analizi)...
[QUOTE=abka;169733]dubai kurtarma girişimi olmuş..kanımca nıkke pazartesi artar...salı sabahı yatay olur..
zaten fdow biz kapanışından sadece 50 puan ekside...üstelik tepki bile olmadı..
artı açarız..hemde 58000...[/QUOTE]
eheehhhuueehh.dnggöreceğiz:..::p