apsd -5000 .. nşa da sert bir düşüş gelmesi akabinde yanmış ayu gibi zıplaması gerekir... bekllik hayırlısı bakalım
Printable View
apsd -5000 .. nşa da sert bir düşüş gelmesi akabinde yanmış ayu gibi zıplaması gerekir... bekllik hayırlısı bakalım
owww .. mondiyo .....owww no .. kill bulls ...
[QUOTE=selçuklu;269242]owww .. mondiyo .....owww no .. kill bulls ...[/QUOTE]
revenge of the bears - episode 1- ?
or
3 hilal taktiği ile Ayu Avlama episode 1242144 ?
vadeli bir dakikalık genişleyen
[IMG]http://i29.tinypic.com/e8aaz8.jpg[/IMG]
genişleyen alt bandındayız bir dakikalıklarda.Bu bölgeden yeniden yukarıya yönelmeli.75500 stoploss olarak uygulanabilir kısa vade için.
Genişeleyen formasyonlar tepede oluşursa geri dönüş habercisi olma ihtimali var.ANCAK pala denen zerzavat sürekli yatırımcıyı terse getirme peşinde olduğu için fiyatlar dikkatle izlenmeli ve son tepemiz olan 76600 yukarıya geçilirse short tutmamakta fayda var.
Ayrıca formasyon düşük periyotta ortaya çıktığı için güvenilirliği zayıf olarak düşünülebilir.
[URL]http://www.uzmanforex.com/forex-grafik-formasyonlari/geni%C5%9Fleyerek-a%C3%A7%C4%B1lan-zirve-g%C3%B6r%C3%BCn%C3%BCm%C3%BC-broadening-formations[/URL]
[QUOTE=hpy;269203]shortlar long oldu.77200 bugün görülecek diye düşünmekteyim.[/QUOTE]
[QUOTE=a.kaya;269210]bence yanlış gene hpy kardeş[/QUOTE]
bugun o seviye gorulmesede pazartesi muhakkak gorulecektır dıye dusunuyorum...
motorun soguması lazım.. sımdı bunu yapıyorlar... halı hazırda yenı yakıt ta doldurarak gıdılecek 80000 + ustu yolculuk ıcın erzak takvıyesıne gıdılmekte...
[quote=TIFIL;269195]75600-700 e gidiyoruz anlaşılan...bence..[/quote]
tebrikler tıfıl,.brv
geldik oraya...;)
[quote=a.kaya;269210]bence yanlış gene hpy kardeş[/quote]
Ağbi trend yukarı.Sorun yok bence.
[quote=Kennym;269260]bugun o seviye gorulmesede pazartesi muhakkak gorulecektır dıye dusunuyorum...
motorun soguması lazım.. sımdı bunu yapıyorlar... halı hazırda yenı yakıt ta doldurarak gıdılecek 80000 + ustu yolculuk ıcın erzak takvıyesıne gıdılmekte...[/quote]
ben de bunu diyorum işte.Shorttan üç beş almak yeterlidir bence.Sonuçta fiyalar hergün daha yukarıyı görmekte şuan için.gerçek bir dönüş işareti yakalarsak o zaman başka olur tabi.
[quote=selçuklu;269197]patron bilinmez bence .. yatay olduğunu nası anlayacaz .... hadi yataya başladı yataylık ne zaman bitecek onuda bilemeyiz ...ben şahsen mecburen top çeviriyorum yani ... en az zararla çıkarız inşallah ... üüüüüü:o[/quote]
Yataylığı medyumlara sorabiriz:)))
grafiğin hasını yaptılar GBP/USD'de.
teprik ederim :::
[quote=hpy;269263]Ağbi trend yukarı.Sorun yok bence.[/quote]
yok hpy kısa vd için dedim ben daytrade için yoksa günlük yukarı diyorum bende
tekrar 74*** leri görmesi lazım yukarıya gitmesi için güç toplaması lazım diye düşnüyorum