[QUOTE=Astatin;75112]işte bu..vefalı düşünceli hisli reco :) jerfin böylesi az bulunur ha:D[/QUOTE]
Emperyalıst ıdeolojın bıze sökmez, ittifakı bölemezsin!!!
Printable View
[QUOTE=Astatin;75112]işte bu..vefalı düşünceli hisli reco :) jerfin böylesi az bulunur ha:D[/QUOTE]
Emperyalıst ıdeolojın bıze sökmez, ittifakı bölemezsin!!!
[QUOTE=rcp;75110]eee, keyfınız yerıne geldımı sayın jerfın[/QUOTE]
evetttt.. ama yine de zor bir gece olacak... çünkü seans sonu kapatırım diye full short yapmıştım sabah.. ve kapanışta da yanlışlık dolayısı ile full long oldum:..:
sabah zararsız çıkayım şu pozdan astatin'le uğraşmayacağım bi daha tövbe:..::..:
FDAX DJI FSPX 17.15 deki değerlere çok yakın. eee ne olacak şimdi?
[quote=jerfin;75114]evetttt.. ama yine de zor bir gece olacak... çünkü seans sonu kapatırım diye full short yapmıştım sabah.. ve kapanışta da yanlışlık dolayısı ile full long oldum:..:
sabah zararsız çıkayım şu pozdan astatin'le uğraşmayacağım bi daha tövbe:..::..:[/quote]
[B][U]
Longlar zararla mı çıkıcak yarından * [/U][/B]Dow toparladı. Bizim kapanış saatimize göre 50 puan yukarda.
Ergenekondan dolayı mı ?
sayın nunu google ne zaman gelicek ?
dow toparlasa da farketmez sabah akdar onalr da neler oluyor neler? FDOWu sabah 8032 altında görürsek eksi bile açılırız.
8122 kapanış rakamına en yakın tahmini veren astatine bir adet kupa veriyoruz.
[IMG]http://www.sanalbayim.com/content_files/prd_images/kupa%2029.JPG[/IMG]
[QUOTE=BORSACIOZGUR;75117][B][U]
Longlar zararla mı çıkıcak yarından * [/U][/B]Dow toparladı. Bizim kapanış saatimize göre 50 puan yukarda.
Ergenekondan dolayı mı ?[/QUOTE]
yoo ergenekonla alakası yok.. ayuluğa gönül vermiş biri olarak geceye uzunda girmek bana ters.. hele hele full girmek ölümmm:eek:
Yarrın öbürgün tera listeden kalkacak artık.Yeter bu kadar show.İşyatırımı bile vobta geçmek harbi iyi oldu.Azıcık bozulsun fiyakaları.Ben işlem yapmayacam 1 2 hafta.Çünkü yön net yukarı.En az 1e 2 alacam bu işlemden.Yokum biraz.Yazacam foruma.Ama işlem irademe hakim olursam yokum.Ama izleyebilirim vobu hastalık işte.
yen paritesi ilerleyen saatlerde sert dusecek. suanda 88.80.
Asya kapandığında fdow 8226 imiş FDOW şu an 8092 yani %1,6 ekside bu asya tarafını yeşile geçme konusunda baskı altında tutar. Ayualra moral olsun.
[quote=mersiyk;75118]sayın nunu google ne zaman gelicek ?[/quote]
Google Inc. said late Thursday its fiscal fourth-quarter[B] net income fell sharply[/B] to $382 million, or $1.21 a share, from $1.2 billion, or $3.79 a share in the same period a year earlier. Excluding special items, Google said earnings for the period were $5.10 a share. Analysts on average had been estimating Google would post earnings excluding special items of $4.95 a share on $4.1 billion in net revenue.
net gelir düşmüş, hisse başı kar beklentiden iyi gelmiş
mersiyk kusura bakma yaf, gormemisim ben senin mesaji:(
sn. mozkan'in da belirttigi gibi hisse basi kar iyi geldi ama net gelir tabiki yine dusuk.
kapanis sonrasi bilanco aciklayan diger firmalarin da iyi gelmedi.
Tepki beklerken pozu ceviremeden seans kapandı 31550 den uzun kaldım dow 7950 den 3, kez döndü bu sefer dönüş olmasın mümkünse açılış - olur simdiki haline göre 31000 ilk işlem 31200 olabilir tabi sabaha çok var yarın ge var google beklentiyi karsılayamadı YİNE TAKASA TAKILDIM ASLINDA BU KADAR ALISLA NEDEN DÜŞÜYORUZ İLK 3 DE 6000 E YAKIN GE BİLANÇO AÇIKLICAK PİYASALAR TEDİRGİN OLUR YÜKSEKDE AÇSAK SHORTLANMASI GEREKEN Bİ GÜN OLACAK GÜNLERDİR İLK KEZ PİYASAYA 6 MİLYON YTL PARA GİRMİŞ DEVEDE KULAK AMA POZİTİF
[quote=VOBiX;75125]Asya kapandığında fdow 8226 imiş FDOW şu an 8092 yani %1,6 ekside bu asya tarafını yeşile geçme konusunda baskı altında tutar. Ayualra moral olsun.[/quote]
Biz hepsini sattık bugün.Yarın az artı açsın çok artı açsın.Dow 7900 diptir.1 ay yükselecez bence.
[quote=kegen;75136]...1 ay yükselecez bence.[/quote]
ben 1 ay düşeceğiz diye bekliyorum.
.dng
bugünler için "ne iyi günlerdi" diye içimizden geçireceğiz.
[QUOTE=kegen;75136]Biz hepsini sattık bugün.Yarın az artı açsın çok artı açsın.Dow 7900 diptir.1 ay yükselecez bence.[/QUOTE]
Yükselecez diyorsun ama sen sabah 20 kere kısaya dönersin.bende 40 bini 100.000 yaptım iki senede 4 sene sonra yanında olurum agır agır istikrarlı bir şekilde
[COLOR=black][FONT=Arial][URL="http://online.wsj.com/public/quotes/main.html?type=djn&symbol=ebay"][COLOR=#000080]Ebay[/COLOR][/URL] and [URL="http://online.wsj.com/public/quotes/main.html?type=djn&symbol=nok"][COLOR=#000080]Nokia[/COLOR][/URL] fell more than 12% each after issuing disappointing quarterly reports. [URL="http://online.wsj.com/public/quotes/main.html?type=djn&symbol=stx"][COLOR=#000080]Seagate Technology[/COLOR][/URL] slid 19% after posting its first quarterly loss since 2004. [URL="http://online.wsj.com/public/quotes/main.html?type=djn&symbol=goog"][COLOR=#000080]Google[/COLOR][/URL] slipped 2% ahead of its report scheduled for release after the closing bell. [URL="http://online.wsj.com/public/quotes/main.html?type=djn&symbol=aapl"][COLOR=#000080]Apple[/COLOR][/URL] was a rare bright spot after its strong results, climbing 6%.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=black][FONT=Arial][/FONT][/COLOR]
[COLOR=black][FONT=Arial]bıtmeyen kabusss yukselış umudu olanlar lutfen bır daha saglıklı dusunun[/FONT][/COLOR]
[QUOTE=clark;75139]Yükselecez diyorsun ama sen sabah 20 kere kısaya dönersin.bende 40 bini 100.000 yaptım iki senede 4 sene sonra yanında olurum agır agır istikrarlı bir şekilde[/QUOTE]
en guzeli az ama daimi kazanmak full girdimi ertes gun anında 0 olmak var +.
Bu resesyon cetin bir ceviz. Öyle çok çabuk biteceğe hiç benzemiyor.
Asya'nın iki motoru Çin ve Japonya'dan gelen veriler çok kötü. Son
çeyrekte Çin ekonomisi %7'nin altında büyüdü ki, bu o ülkeni
standartlarında resesyon anlamına gelir. Sınai üretim büyümesi ise
6'nin da altına geriledi. Japonya'da ise ihracattaki düşüş %30'ları
aşıyor. Uzmanlar artık decoupling yani ayrışma tezine inanmamakla
birlikte, Asya'nın bu sene de büyümeyi sürdüreceğine ve ilk toparlanan
kıta olacağına inanıyorlardı. Tüm kıtada hala uygulaması yeni başlayan
dev bütçe paketleri olduğu için bu tahmin tamamen geçerliliğini
yitirmiş sayılmaz. Üstelik Bank of Japan'in de Fed gibi yakında özel
sektör borçlnma kağıtları alarak ek parasal destek sağlaması söz
konusu.
Eğer küresel resesyon derinleşmeye başlarsa, zaten son günlerde yine
ön plana çıkamaya başlayan bankaların sorunları da kronikleşir.
Bankaların şu ana kadar yazdıkları kayıpların büyük kısmı "sentetik
mali ürünler" ve ipotek sektöründeki fiyat düşüşlerinden
kaynaklanıyordu. Bankaların yeni kredileri azaltmalarının en önemli
sebebi ise bilançolarındaki varlıkları "securitize" edememeleriydi,
yani sermaye piyasalarında varlık satıp, nakte dönemiyorlar. Bunu
yapamayınca, bilanço donuyor. Ama şimdi bu sorunlara geleneksel kredi
türlerindeki kayıplar da hızla eklenmeye başladı. Otomotiften kredi
kartına, ticaret finansmanına kadar her dalda bankalar kötü kredilerde
artış görecek. Bence daha Avrupa ve Asya'daki büyük bankalarda sıkıntı
yeni başlıyor. Bu sene piyasalar için en kötü sürprizler bu iki kıtada
aniden devletleştirilen mali kurumlardan gelebilir. Tabii, Rusya'yı da
bu bağlamda bu sene kötü sürprizler üretecek ülkeler listesine katmak
lazım. Rus Merkez Bankası'nın dev müdahelelerine karşın ne ruble
yatışıyor, ne de ülkeden sermaye kaçışı. Rus banka ve özel sektörünün
dış borç sorunu bizimkinden çok daha derin
atila yesilada
[IMG]http://img217.imageshack.us/img217/9379/90979226fp8.jpg[/IMG]Biraz teknik analiz baktımda 31800 ün asağı kırılımı tüm düzeltme seviyelerinin biterek tekrar vobun eski dibine yöneleceğini bildirmiş yani 27000 e
[quote=serkanyurttas;75144][IMG]http://img216.imageshack.us/img216/4746/nnnnnnnnnnnnnnnnej5.jpg[/IMG]Biraz teknik analiz baktımda 31800 ün asağı kırılımı tüm düzeltme seviyelerinin biterek tekrar vobun eski dibine yöneleceğini bildirmiş yani 27000 e[/quote]
kapanıs eger 31,200 31,300 bant aralıgından asagı olursa kıı olacak gıbı duruyor bu bılanco rakamlarında dow 7200 vob allah kerımm olurrrrr
[QUOTE=mersiyk;75142]en guzeli az ama daimi kazanmak full girdimi ertes gun anında 0 olmak var +.[/QUOTE]
Zaten trade ederken kazanmaktan önemlisi kazngınna sahip çıkmaktır ABD de çogu trader servet kazanıp bir anda da batırabilmiştir lk bir yılı saymıyorum acemelige denk geldi her yıl disiplinli sistemli düşük kaldıraçla işlem yapılsa %100 kazanmak içten bile degil 100 bin hersene %100 artsa faizdende % 12-13 civarı geldigi ni farzetsek 3-4 senede 1.200.000 li rakamlar uzak olmaz
3 yıl once forbes te turkey dekı 55 milyon usd lik borsacı haberı vardı ısmı tahmın etmıssınızdır.şimdi 1 lot işlemi yok bılın bakalımm para nee olduuuuu puffffffffffffffffffffff sogukk suuuuuuuu
Madem reklam yapılıyor eski iş arkadaşımın reklamınıda ben yapıyım Halojen arkadaşımız vardı kendisi söylemedi belki çogu kişi de bilmiyodur herkese motive olsun diyede yazıyım 60.000 i birbucuk senede 300.000 yaptı bir senedir görüşmüyoruz son halini bilmiyorum.
[QUOTE=asyalı;75147]3 yıl once forbes te turkey dekı 55 milyon usd lik borsacı haberı vardı ısmı tahmın etmıssınızdır.şimdi 1 lot işlemi yok bılın bakalımm para nee olduuuuu puffffffffffffffffffffff sogukk suuuuuuuu[/QUOTE]
[URL="http://www.patronlardunyasi.com/news_detail.php?id=42567"]Buırak Sevindik[/URL] mi? diyeceğim ama forbese üç yıl önce değil geçen yıl çıkmış.
[quote=asyalı;75147]3 yıl once forbes te turkey dekı 55 milyon usd lik borsacı haberı vardı ısmı tahmın etmıssınızdır.şimdi 1 lot işlemi yok bılın bakalımm para nee olduuuuu puffffffffffffffffffffff sogukk suuuuuuuu[/quote]
Kendini kandırmasın kimse.Burak Sevindiki şimdi konuştuk telefonda bir arkadaşımla.Onu konuştuk o ayrı konu da.Esas haberi Burak Sevindikle ilgili Merry Linchte çalışan bir abimden aldım.Adam aslan gibi ayakta imiş isc ve garantide çok güçlü imiş.Kimsenin yıkma şansı yokmuş.Boşuna böyle haberlere itibar etmeyin.Benim çevrem çok geniştir.Hem gazeteci tvci olarak.Hem de borsacı yatırımcı olarak.O yüzden Burakla ilgili haberlere aldırış etmeyin.
Bakın abka bir sistemde çalışıyor.Durur durur bir anda al yada sat verir bazen geç verdiğini sanırız ama onun bugün verdiği al taaa 35000 lerde bile sat vermeyecek.Başta zarar etti ama 1 ay 10 gün sonra 35000 lerinde üstüne çıkınca ancak o zaman belki sat verir.
:D:D[quote=clark;75146]Zaten trade ederken kazanmaktan önemlisi kazngınna sahip çıkmaktır ABD de çogu trader servet kazanıp bir anda da batırabilmiştir lk bir yılı saymıyorum acemelige denk geldi her yıl disiplinli sistemli düşük kaldıraçla işlem yapılsa %100 kazanmak içten bile degil 100 bin hersene %100 artsa faizdende % 12-13 civarı geldigi ni farzetsek 3-4 senede 1.200.000 li rakamlar uzak olmaz[/quote]
Faiz günah.Nema diyelimm:confused::confused:.lelele.lelele.lelele
Bu piyasada kimseyi dinlemem işlem yaparken ama 4 kişinin yorumu önemlidir benim için.Hexen baba,hissenetteki hacı dimitri,tokur23 ve jelibondur.Bu 4 şahıs yazdıklarında vardır bildikleri.
şükür kavuşturana merhaba arkadaşlar :)
[url=http://www.resimbank.org/share-2BE4_4979408B.html][img]http://www.resimbank.org/image-2BE4_4979408B.jpg[/img][/url]
[QUOTE=Vernikci;75154]şükür kavuşturana merhaba arkadaşlar :)[/QUOTE]
Hoş geldiniz Vernikci
çoktandır ortalıkta yoktunuz....
[QUOTE=kegen;75151]Bakın abka bir sistemde çalışıyor.Durur durur bir anda al yada sat verir bazen geç verdiğini sanırız ama onun bugün verdiği al taaa 35000 lerde bile sat vermeyecek.Başta zarar etti ama 1 ay 10 gün sonra 35000 lerinde üstüne çıkınca ancak o zaman belki sat verir.[/QUOTE]
ayda ortalama 6-8 pozisyon alıyorum..fazla komisyon vermiyorum.elbette çarpıldığım oluyor..ama getirisinden memnunum..dax,dow,futureler ,pasta,takas vs.öylesine işin magazinsel tarafı olarak bakıyorum.o ayki kontrat adedini ayın ilk günü sabitliyorum..ama kaldıracım 1,5 olacak şekilde..tüm ay ilk kontrat adedimle oynuyorum..ay bitince toplam sermayeye göre bir daha aylık kontratı belirliyorum...tabiki kaldırac yine 1,5
günaydın herkese
nikkei -3% lerde gidiyor asya da diğer endeksler de kötü sony samsung kötü kendi iç dinamikleri yorumu var ama bizi de sarsar diyorum yorumlarınızı bekliyorum
DJI Spot, Haftalık grafik.
Dün geceki kapanış tam olarak "%161 of 1" çizgisi üstünde oldu. (Yeşil yatay trendline)
Bu çizgi üstünde kalındığı müddetçe 4. dalganın b dalgasında olunduğu ve maximum 9551'lerin görüleceğini (yükseliş yönlü, 4. dalganın c dalgasının görüleceği), bu çizgi altında kalındığı müddetçe, 6772'nin (5=1 hedefi, beyaz oklu kırmızı yatay) nihai düşüş hedefi olduğunun bilinmesinde fayda var. (Tabiki sayımın dogru olduğu varsayımıyla)
[U]EW'ciler için notlar :[/U]
[LIST][*]4/a:4 nolu dalga, 2-3. dalga aralığının tam olarak %38.2'sinden döndü. Bilindiği gibi kendileri ideal 4. dalga hedefi olurlar. Bu nedenler bu dalganın tek başına 4. dalga olması yüksek olasılık.[*]4/a:4 dahil 3 bardaki düşüş, tek başına b dalgası olamaz (3 dalgalı değil). Eğer b dalgasında isek, bu düşüş b içindeki 3 dalgalı yapının sadece ilk dalgası olabilir. Yani b dalgasının alt dereceli a dalgası. dolayısıyla yükseliş olsa bile 4/a:4 tepesini aşamayan ve ya daralan üçgen yada bu seviyelere tekrar düşen bir düşüş görürüz diye düşünüyorum.[/LIST]Bol Kazançlar.
[URL="http://imageshack.us"][IMG]http://img102.imageshack.us/img102/9636/djihwj0.png[/IMG][/URL]
[quote=sazan;75161]DJI Spot, Haftalık grafik.
Dün geceki kapanış tam olarak "%161 of 1" çizgisi üstünde oldu. (Yeşil yatay trendline)
Bu çizgi üstünde kalındığı müddetçe 4. dalganın b dalgasında olunduğu ve maximum 9551'lerin görüleceğini (yükseliş yönlü, 4. dalganın c dalgasının görüleceği), bu çizgi altında kalındığı müddetçe, 6772'nin (5=1 hedefi, beyaz oklu kırmızı yatay) nihai düşüş hedefi olduğunun bilinmesinde fayda var. (Tabiki sayımın dogru olduğu varsayımıyla)
[U]EW'ciler için notlar :[/U]
[LIST][*]4/a:4 nolu dalga, 2-3. dalga aralığının tam olarak %38.2'sinden döndü. Bilindiği gibi kendileri ideal 4. dalga hedefi olurlar.[*]4/a:4 dahil 3 bardaki düşüş, tek başına b dalgası olamaz (3 dalgalı değil). Eğer b dalgasında isek, bu düşüş b içindeki 3 dalgalı yapının sadece ilk dalgası olabilir. Yani b dalgasının alt dereceli a dalgası. dolayısıyla yükseliş olsa bile 4/a:4 tepesini aşamayan ve ya daralan üçgen yada bu seviyelere tekrar düşen bir düşüş görürüz diye düşünüyorum.[/LIST]Bol Kazançlar.
[URL="http://imageshack.us"][IMG]http://img102.imageshack.us/img102/9636/djihwj0.png[/IMG][/URL][/quote]
Elinize sağlık bay Sazan... Gurt Taburları cephesinde yeni bir şey var mı? Faraza :), tatilde bile ayrı kalamamış olmanız da dikkatimi çekmiyor değil.. Sazan the Waves' King
[quote=nunu;75124]yen paritesi ilerleyen saatlerde sert dusecek. suanda 88.80.[/quote]
herkese gunaydin,
bankalardan gelen kotu haberler, Sony'nin ileriye donuk hos olmayan beklentileri ve Cin'deki yavaslamanin hizlanmasi krizi tetiklemeye devam ediyor.
[quote=nunu;75163]herkese gunaydin,
bankalardan gelen kotu haberler, Sony'nin ileriye donuk hos olmayan beklentileri ve Cin'deki yavaslamanin hizlanmasi krizi [COLOR=red]tetiklemeye[/COLOR] devam ediyor.[/quote]
O aşamayı geçtik ayu yoldaş...:) Tetik çoktan çekildi.. Yoğun bakımda komada artık..Komadki hastaya her gün bir pıçak vurmak yakışıyor mu sayın Nunu:..::..:
[quote=Astatin;75164]O aşamayı geçtik ayu yoldaş...:) Tetik çoktan çekildi.. Yoğun bakımda komada artık..Komadki hastaya her gün bir pıçak vurmak yakışıyor mu sayın Nunu:..::..:[/quote]
yok hani belki dip avcilari vardir aramizda diye yazayim dedim:..:
[quote=nunu;75165]yok hani belki dip avcilari vardir aramizda diye yazayim dedim:..:[/quote]
O zaman;
"Ela gözlümün nazına, hastayım nunu'nun aragazına" diyorum:D:D