[QUOTE=Astatin;169803]aynı yerden bende 1/5 daha cort....ya cortlayacaz ya cortlatacaz efiksçi[/QUOTE]
ya cortlatacaz....... yuada cortlamadan kurtulmaya calısacaz :::
Printable View
[QUOTE=Astatin;169803]aynı yerden bende 1/5 daha cort....ya cortlayacaz ya cortlatacaz efiksçi[/QUOTE]
ya cortlatacaz....... yuada cortlamadan kurtulmaya calısacaz :::
way canına beeaaa..sadece biz değil, dünya borsalarını da olumlu etkiledi bu dubai olayı..baksanıza hepsi dubai olayı öncesindeki seviyelerin üstüne çıktı
525 istop efiksci..üwww
57600 yeresınden flatos tamamen gayrı
Yalancı kim oynayalım, dolarmı yoksa borsa mı, herkez sorsun kendine ve kime yalancı diyorsanız onu şortlayın, acımayın,...........
57450-300 ustesunde kaldımmı corta sıcak bakmam gayri
ziesteme karşı çıktık anında yediler efşksci..sen sevmiyon sistemleri ama, 57150 al..son sinyal..üwww
[quote=security;169809]Yalancı kim oynayalım, dolarmı yoksa borsa mı, herkez sorsun kendine ve kime yalancı diyorsanız onu şortlayın, acımayın,...........[/quote]
bayramda 1,55 görmüş bir doların şu anki hali bahsettiğiniz korelasyona bence gayet uyuyor.
ikisi de doğru söylüyor.
bence...
[quote=fXci;169808]57600 yeresınden flatos tamamen gayrı[/quote]
valla yazacaktım, vazgeçtim, sonra vazgeçmekten vazgeçtim.
yazıyorum.
beni acayip şaşırttın fx'ci.
geçmiş olsun. yine de buna bayram mahmurluğu diyelim. sen çıkarırsın zararı fazlasıyla. bozma moralini.[IMG]http://www.voborsa.com/forum/images/icons/icon12.gif[/IMG]
birbirlerine göre doğru söylüyorlarda, topluca yalan söyleme durumu mu var ne :) esas olan global ağaların pozisyonu...mevcut manzaraya göre dubai krizinin global ekonomi için aslında iyi bir şey olduğunu anlıyoruz...fiyatlar dubai olayı öncesinin bile üzerinde :)
[QUOTE=Astatin;169811]ziesteme karşı çıktık anında yediler efşksci..sen sevmiyon sistemleri ama, 57150 al..son sinyal..üwww[/QUOTE]
57900 yeresınden cortos ben asteton hedefım 300-450 pıvan gari... istopum yakın bıcavım bılenık
yani şimdi kazara bir ülkeden daha kriz haberi gelirse, borsalar önce az düşer ama sonra tavan olur...