güaydın herkese.. yenı gelebıldım daha 850 den shortos daha endexe bile bakmadım noliii...
Printable View
güaydın herkese.. yenı gelebıldım daha 850 den shortos daha endexe bile bakmadım noliii...
[QUOTE=fXci;169815]57900 yeresınden cortos ben asteton hedefım 300-450 pıvan gari... istopum yakın bıcavım bılenık[/QUOTE]
graf eskı graf deel form değiştiriyore... tren makas degıstırıyore namıssız pela
senkroniziz efiksçi..amma senin maliyet 25 pıvan daha iyi :) toplantı ve kaçar..istopumu yazdım..
8000 apsd ye yaklastı sasırmıs bunlar :) dahada parası var yukseltırse yukseltsın.. ehuehu ama ya kaparsa burası 50000 de anca durur ...
gözler abu dabide işim olmaz dubaiee filan dese emirin biri de nemalansak shortlardan heuheuh
iselçuklu patronaj nerde yaww..sekretere sopamı atıyo acap yine
[quote=unlimitted;169812]bayramda 1,55 görmüş bir doların şu anki hali bahsettiğiniz korelasyona bence gayet uyuyor.
ikisi de doğru söylüyor.
bence...[/quote]
Dikkat bayramda gördü, sen ben ööle baktık melun melun, işin gerçeği, ağanın paşanın bizim paralarımıza ihtiyacı yok, onların dertlari başka, şu anada yönettikleri sürçte başka,......
örneğin Türkiye, IMF yapamıyor eli kolu bağlı, tezgah altı py den de açığını kapatamazsa hormon lu antalya hıyarı gibi heran patlayabilir,.....no panic, hazirana kadar usd,
AMAN RAAA..görüyorum seni orda hiç yokmuş süsü verme kendine..bu ne hal vob da beyle heee.....oysa cuma günü acaba ilk seans 1000 puanmı 1500 puanmı alırız diye düşünoorduuk değilmi... :)
[QUOTE=Astatin;169823]AMAN RAAA..görüyorum seni orda hiç yokmuş süsü verme kendine..bu ne hal vob da beyle heee.....oysa cuma günü acaba ilk seans 1000 puanmı 1500 puanmı alırız diye düşünoorduuk değilmi... :)[/QUOTE]
Evet elimizde patladı maalesef 15 dk al saatlik al sinyali verdi 57900 ü aşmazsa sorun yok ama purayı aşarsa istop derim başkada bişey demem!
altın el yakıyo ne hale gelmiş :) gozum kalmasın diye bi short bi long actım farklı vadelerde heuehueh moral oluyo :D
45 lerde geziyodu 3 ay once.. 59 ne ola %30 fırlamıs.. el insaf.. bunlar hep düğünde altın takma adetini türk milletinden uzaklastırmak ısteyen yabancıların oyunu :::::::::
gunaydın;
destur fena carpıldım walla..
625 ı beklıorum uzamak için...
vermedı kendı bılır...gitsin bana ne...
apsd ye selam,58200 çanağına devam :)
[quote=security;169822]Dikkat bayramda gördü, sen ben ööle baktık melun melun, işin gerçeği, ağanın paşanın bizim paralarımıza ihtiyacı yok, onların dertlari başka, şu anada yönettikleri sürçte başka,......
örneğin Türkiye, IMF yapamıyor eli kolu bağlı, tezgah altı py den de açığını kapatamazsa hormon lu antalya hıyarı gibi heran patlayabilir,.....no panic, hazirana kadar usd,[/quote]
sevgili Security,
ben önceki mesajlarımda sık sık dile getirmişimdir. vade veya seviye belirtilmeden yapılan yorumların çok bir anlamı yoktur. tabi bu benim şahsi fikrimdir.
önceki mesajımda ben GBP/USD'de gördüğüm şeyin ikili dip olması ihtimalinden bahsederken, özellikle kısacıları sıkıntılı "saatler" bekliyor demiştim.
haziran'a kadar yorumunuz, zaten farklı vadelerden bahsettiğimizi, ve dolayısıyla ikimizin de haklı çıkabileceğini gösteriyor.