bu arada stopları peşin peşin yazalım arkadaşlar..
bu dubaiden daha çok haber gelir..
benim stop 57625 e yükseldi..bayram öncesinden long !
Printable View
bu arada stopları peşin peşin yazalım arkadaşlar..
bu dubaiden daha çok haber gelir..
benim stop 57625 e yükseldi..bayram öncesinden long !
AHANDA 8 :::
[IMG]http://i45.tinypic.com/dow9ed.png[/IMG]
[quote=fXci;169884]bende 8 bilmişim lo ::: inanmassan resmisini yollarım.. ::: diğer 2 numeroyuda 1 er numeroynan kacırmısım :::[/quote]
niye inanmayam yaww.... o zaman belliki bal tanrıları bu hafta bizle olabilir..
sen bana 1 ile 34 arasında 3 sayı de..ben de sana 1 ile 34 arasında 2 sayı ve 1 ile 14 arasında 1 sayı diyeyim..şans topunu paylaşalım:) ama PM at ha...bu forumdakilerin gözleri göz değil...millet gider 100 er kolon oynar aynı sayıyı büyük payı ben alayım diye:..::..::..:
[quote=jerfin;169883]lost dizisindeki sayıları sayısal loto da deneyeniniz var mı..:..:
bütün bayramı lost izleyerek geçirdim..:D ne saçma bi diziymiş o beahhh[/quote]
wilbur smith'in kitapları da saçmadır, ama yedinci papirüs kitabını 1 gecede bitirttirir adama.:..:
velhasıl kelam, sen sürükleyiciliğe bakcen apla, dizi bu; belgesel diil. :D
[quote=fXci;169889]AHANDA 8 :::
[IMG]http://i45.tinypic.com/dow9ed.png[/IMG][/quote]
farklı haftalarda bilmişiz....güçlerimizi birleştrielin hefiksci.....lelele
[QUOTE=Astatin;169892]farklı haftalarda bilmişiz....güçlerimizi birleştrielin hefiksci.....lelele[/QUOTE]
ülem 8 yerıne 7 yazsaymışım 2 yerınede 5 ::: böyük ikramiye bana furacakmış
hayatımda ilk defa 10 numero oynadım ondada ıkı dene rekkamlan kacırdım... dahada bılemem ben oynamam daha asteton sevmeyorum zaten çans oyunnarını
buralardan 573xx-4xx yeresine giderse pelam beni seviyor dimektir :::
57875 e dikkatli olalım, kırılmaması için çaba harcanıyor ama kırılırsa 57150 lere kadar bir düşüş olabilir,
[QUOTE=unlimitted;169891]wilbur smith'in kitapları da saçmadır, ama yedinci papirüs kitabını 1 gecede bitirttirir adama.:..:
velhasıl kelam, sen sürükleyiciliğe bakcen apla, dizi bu; belgesel diil. :D[/QUOTE]
ya ben fantastik filmleri, romanları, şiirleri , resimleri v.s. çok severim aslında..
ama dizi de olmuyor beah.. :)))çünkü film, roman v.s. de bir oturduğun zaman kendini kaptırıyorsun fantastik olaylara ve soluksuz bitiriyorsun.. ama dizi de kesintiye uğradığın için gerçek dünyaya dönüyorsun sık sık ve anlamsızlaşmaya başlıyor.. büyü bozuluyor gibi birşey yani..:..:
[quote=unlimitted;169798]herkese günaydınlar.
sabah uyarımı yapıp işlere dalayım.
eğer GBP/USD grafiklerinde gördüğüm şey 2'li dip ise;
kısalar için biraz sıkıntılı saatler başlayacak demektir...
bol kazançlar...[/quote]
hedefine ulaşmıştır... artık düşebülü, benim için mahsuru yohtır! :)))
[QUOTE=jerfin;169883]lost dizisindeki sayıları sayısal loto da deneyeniniz var mı..:..:
[/QUOTE]
cidden hiç bu sayıları loto da oynayanınız yok mu ?..
o zaman.. bu sitedeki herkesin batıl inançları var sonucu mu çıkıyor acaba..:..:
[QUOTE=jerfin;169898]cidden hiç bu sayıları loto da oynayanınız yok mu ?..
o zaman.. [COLOR="Blue"][B]bu sitedeki herkesin batıl inançları var sonucu mu çıkıyor acaba[/B][/COLOR]..:..:[/QUOTE]
Ne lost dizisini duydum nede şans oyunu ile işim olur.
Bu durumda nasıl batıl inancım olabilir ?