ülem ne gariph bı gun ::: 582xx 588xx yeresındeyız sındıde
gınalı guzu ya bravyo yuani
Printable View
ülem ne gariph bı gun ::: 582xx 588xx yeresındeyız sındıde
gınalı guzu ya bravyo yuani
[QUOTE=jerfin;169898]cidden hiç bu sayıları loto da oynayanınız yok mu ?..
o zaman.. bu sitedeki herkesin batıl inançları var sonucu mu çıkıyor acaba..:..:[/QUOTE]
ben oynadım bı tane bıle tutmadı o hafta.. bıdahada oynamadım..
buhadar yeter efiksçi..daha ray değiştirmesin..hatta eski raya dönsün üwww
piff aga gene baslamıs .. göstermiş kendini.. teyyy belli oldu kolay kolay bisey vermeyecek kimseye herzaman oldugu gibi... o kadar kısaldık sebebi belliymiş :)
çapılacağımız varmıs carptı gene..
Long belliydi... Çok bariz.
Toplantı arasu borsa.
Yuh artık. ! (hala flat. Sistemde Tık yok. SW'ye göre işlem yapacak ve takip edecek de zamanım yok)
** ne borsaymış beeee kaç gündür günlükler satta saatlikler alda HAREKETTE GÜNLÜKLERİN TERSİNE GİDİYO YUHHHHH BEEEAAAAAAAA
58700-58900 arası satış için uygun yerler gibi görünüyor...
58200 kırılmadan short kalmak biraz riskli...
500 üstü kalabilirsek 800-900 leri görebiliriz...bence...
[QUOTE=erkmen;169930]58700-58900 arası satış için uygun yerler gibi görünüyor...
58200 kırılmadan short kalmak biraz riskli...[/QUOTE]
hocam heryerde cıkıyo bı aralık bende bunu anlamlandıramıyorum.. parası var takılıyo ıste bugun yukseltecek ınadına yarın basıcak cokta yere takıp ettıgını sanmıyorum buyuk ellerın.. kafası esıyo 1 gunde basıyo 3000 puan kafasına esıyo yukseltıyo.. bence bu gazın sonunda feci verecek dibine dibine ama iste insanların sabrını bıtırmek ıcın bı sure yukseltmesı lazım 65000 de cıkarken boyleydı.. sabır bıtır akabınde bas sabır bıtır bas.. tek bı teknıgı var aganın onunla ugrasıyo.. yarın muhtemelen + gap yapar dowdan + kaparsa ordan basar assa aynı geyık aynı geyık :)
dow bu gece çöker ...kapanış 9.001
[QUOTE=Kennym;169932]hocam heryerde cıkıyo bı aralık bende bunu anlamlandıramıyorum.. parası var takılıyo ıste bugun yukseltecek ınadına yarın basıcak cokta yere takıp ettıgını sanmıyorum buyuk ellerın.. kafası esıyo 1 gunde basıyo 3000 puan kafasına esıyo yukseltıyo.. bence bu gazın sonunda feci verecek dibine dibine ama iste insanların sabrını bıtırmek ıcın bı sure yukseltmesı lazım 65000 de cıkarken boyleydı.. sabır bıtır akabınde bas sabır bıtır bas.. tek bı teknıgı var aganın onunla ugrasıyo.. yarın muhtemelen + gap yapar dowdan + kaparsa ordan basar assa aynı geyık aynı geyık :)[/QUOTE]
aynen öyle sonuç olarak yön aşağı isterse dow 11000 e gitsin yön aşağı döndümü değiştirmek çok zor...
tabi bu arada pozisyon ayarlamasınıda yapıyor...
son günlerde ne kadar çok pozisyon açıldı görüyorsunuz...
bence bu açılan pozisyonlar çok sert hareketlerin habercisi gibi geliyor bana...