-
[QUOTE=hilm;169948]Bu kadar kısa ya yarın 500 + gap yakışır.....[/QUOTE]
orası kesin zaten.. bu kadar kısayla bunlar dusmez bu saatten sonra..
bunlar ne kefereki sana bana ekmek cıkmaz kolay kolay.. gerekirse 70000 bile yaparlar yeterli gazı topladılarsa... ulen yıllarca short bekle bıton dayak ye ana dususten once ayrıl peeehhh sans olacak bırazda ınsanda.. beklekı artık dussun kıvrandırır durur namertler sımdı.. haberler kotu geldıkce bunlar yukarı gıderler artık..
-
bugun long ıcın cok guzel fırsat verdı...dırençlerı calıstırdı...üstüne atınca gerı geldı oraya ve orada da tuttu...gabak gıbı de efg ve doce duruo alısta...cık cık cık ,,,ben beenmedım.zaten dow da dırencındenn dondu gıbın (bellı de olmaz tabı).
ben kısayım 450 maalıyetle ...
-
[quote=Kennym;169950]orası kesin zaten.. bu kadar kısayla bunlar dusmez bu saatten sonra..
bunlar ne kefereki sana bana ekmek cıkmaz kolay kolay.. gerekirse 70000 bile yaparlar yeterli gazı topladılarsa... ulen yıllarca short bekle bıton dayak ye ana dususten once ayrıl peeehhh sans olacak bırazda ınsanda.. beklekı artık dussun kıvrandırır durur namertler sımdı.. haberler kotu geldıkce bunlar yukarı gıderler artık..[/quote]
diğer kısmının içinde kimler var kimse bilemez...
-
geceye shorttumu giyip yatıcam kesın yarın yamulucam ama olsun ... sinir oldum bugun
-
-
[QUOTE=QUEEN;169949]58200 longum..[/QUOTE]
teprik ederim quenn apla .. manşeti çak dowa 11000 kapatsın .. yarında +1500 açılalım mümkünse .. ehıeıhuıhıuheuıeh :o:o:o:o
-
way**..forumun alayı yine şort neredeyse.... :)
bu arada selçuklu ile farklı pozda girince geceye, sabah pis gap oluyo..geçmiş deneyimlerle sabittir... bakalım hangi tarafa
-
[QUOTE=selçuklu;169956]teprik ederim quenn apla .. manşeti çak dowa 11000 kapatsın .. yarında +1500 açılalım mümkünse .. ehıeıhuıhıuheuıeh :o:o:o:o[/QUOTE]
kapanış tahminim 10633..aplacım..manşet sağlam..altından..:D:D
-
[quote=QUEEN;169949]58200 longum..[/quote]
esefle kınarımüüüüüüüüü pozisyonumsel eseflerimi sunarım...ama yarın pozisyonunsel tepriklerimide sunabilirim..artık kısmet:D
-
bana hemen bir kaç tane EW ci bulun...hulem ne biçim dalga nasıl bir son dat son dokunuş olayıymış bu **...bitmedi gitti be..üzerinden iki bayram bir dubai geçti bu son dat hala sürüyo annamadım gitti...cia**s mi kullanıyorlar nedir.
-
[QUOTE=Astatin;169960]esefle kınarımüüüüüüüüü pozisyonumsel eseflerimi sunarım...ama yarın pozisyonunsel tepriklerimide sunabilirim..artık kısmet[/QUOTE]
yaaağğğ... 15 gündür tutuyorum nerdeyse..ufak hareketler dışında..ikili dip sağlam oldu..dowdan tırsıyorum:::..ama düşmüyor işte..ne zamandır dow düşecek diye bekliyorm:)..düşmüyor..yeter..inatlaşmayayım dedim..:)
sabah blombergde asya piyasaları 12 ay içinde %30 prim yapacak dediler..doğru yanlış bilemem...
ama 2008 deki soluksuz düşüşler yok gibi artık..
-
[quote=QUEEN;169962]yaaağğğ... 15 gündür tutuyorum nerdeyse..ufak hareketler dışında..ikili dip sağlam oldu..dowdan tırsıyorum:::..ama düşmüyor işte..ne zamandır dow düşecek diye bekliyorm:)..düşmüyor..yeter..inatlaşmayayım dedim..:)
sabah blombergde asya piyasaları 12 ay içinde %30 prim yapacak dediler..doğru yanlış bilemem...
ama 2008 deki soluksuz düşüşler yok gibi artık..[/quote]
neaaaaa soluksuzu beeeeeeaaaaa....tavuk soluğu düşüşlere bile razıyız... yok patroniçaj, sisteme uymak lazım...şelale deyu deyu ömrümüz tükendi valla.....................................................dediğim anda, büyük düşüşe inancın kalmadığı an onun başlayacağı andır özdeyişi gelir aklıma...ama demekki hala düşüşe inancım var...demekki düşmeyeceüz..way...tüm paradigmalar longa çıkıyor...aha demekki düşeceğiz...:::