Son Kararım: Olan biten rüya ve şort skuzi....hedef 50000.....yeöişim dj i..102xxx kapatır....
Printable View
Son Kararım: Olan biten rüya ve şort skuzi....hedef 50000.....yeöişim dj i..102xxx kapatır....
1.5088 eurusd şort...eve gidene kadar sıfırlanmasa bari **
[QUOTE=Astatin;169963]neaaaaa soluksuzu beeeeeeaaaaa....tavuk soluğu düşüşlere bile razıyız... yok patroniçaj, sisteme uymak lazım...şelale deyu deyu ömrümüz tükendi valla.....................................................dediğim anda, büyük düşüşe inancın kalmadığı an onun başlayacağı andır özdeyişi gelir aklıma...ama demekki hala düşüşe inancım var...demekki düşmeyeceüz..way...tüm paradigmalar longa çıkıyor...aha demekki düşeceğiz...:::[/QUOTE]
şimdi..bu dubai krizi önemli..hemen geçiştiriverdiler..son sürat rallii..dönüşler hep böyle oluyor..biraz untturucaklar..ama sona başlıycak şelaleler..şırrr.dng
Sistemin tersi yonunde 10 kere 100 er puan kazanacağima , sisteme uyarak bir kere hakli cikayim 2000 puan kazanayim
yaww bu KUIN in "havatar" daki kişi sayısını ne zaman saysam farklı çıkıyor :)
[QUOTE=Astatin;169965]1.5088 eurusd şort...eve gidene kadar sıfırlanmasa bari **[/QUOTE]
len ..1.51...dng:..:
[QUOTE=Astatin;169968]yaww bu KUIN in "havatar" daki kişi sayısını ne zaman saysam farklı çıkıyor :)[/QUOTE]
bir ben var ..bende benden içerüü::::D:D
[quote=QUEEN;169969]len ..1.51...dng:..:[/quote]
heheheheh 1.5105 den takviye...ama eve gidemedik bi türlü :::
[quote=QUEEN;169970]bir ben var ..bende benden içerüü::::D:D[/quote]
bir olsa iyi..daha fazla galiba... genelde 3 nadiren 2 veya 4 sayıyorum ben..way be....kom
[QUOTE=Astatin;169971]heheheheh 1.5105 den takviye...ama eve gidemedik bi türlü :::[/QUOTE]
1.5112 takviye..sona tasviye:D
[quote=QUEEN;169973]1.5112 takviye..sona tasviye:D[/quote]
hehehehe..dur daha 2 kaldıraçtayım 100 e kadar yolu var...:..::..::..:
Kutsal Hazine Avcıları nickli arkadaş senden bi ricam var..ordan bi böyle bol taşşı pırlantalı falan bir taç kapsana bize patron..yarın terse gelirsek teminat lazım nakit lazım