-
GE SON DAKIKADA DOW U KURTARDI...
Dün WALL STREET de yine gergin bir seans yasandi : açilistan önce, belirtigim gibi, shortcular dün yükselen banka hisse senetlere tekrar dügmeye basip, (özelikle CITI ve BAC:::), kar yazdilar : böylece CITI ve BAC tekrar - 15% kaybettiler......
Fakat dün DOW en olumsuz etkileyen isim MICROSOFT oldu : kapanistan sonra gelmesi gereken bilanco (MICROSOFT ilk defa açilistan önce açikladi) kötü gelmesi+ilk defa isçi çikartmasi MICROSOFT u olumsuz etkiledi (-11%).....
Su an MICROSOFT telikeli 15 dolar bölgesine yaklasti (AMEX ve GE ile beraber)....Eger bu seviyeyi asagi kirarsa, maalesef MICROSOFT için 10 dolar söz konusu olabilir....
Böylece , saatlerce 8000 lerde tutunmaya çalisan DOW, bir anda (son saat) GE deki short covering ile beraber , DOW 8100 üzerine kendisini atmaya basarli oldu...
Bugün tabiki brokerlerin en büyük beklentileri GE olacak : eger iyi rakam gelirse, piyasa için büyük bir nefes olur... Aksine, GE temettü dagitmakla problem yasarim derse ve kar kötü gelirse, o zaman önceden belirtigim hedef (6 dolar... su an 13 ) gideriz ve DOW 8000 altina çok hizli kayar ve 7200 show baslar:..
(hatirlatma : GE kötü gelirse... GARANTI hisse senetleri olumsuz etkilenir... )....
Öte yandan GM ilgili endiseler tekrar gündeme geldi : bu sefer hakikaten GM günleri sayili gibi gözüküyor (maximum Mart sonu dayanabilir)...
Baybars Sezen
-
Usd yenin 88 i kırması facia olur :..:
-
vob yönetimi sadece kendi kazancı düşünüyor ve popülist yaklaşıyor,
yapılması gereken döviz ve endeks kontratlarında derinliğin artırılması için çalışmak olmalı.
hisse vadeli için en az 5-10 sene daha geçmeli
daha imkb bile 20 seneden fazla geçtide adam olamadı, vadeli hissede ne oluyor.....
-
jerfin aksam senin longlara dua etmistim insallah kurtulursun rahatca
-
Bu borsa 38000 olacak.Vob.
-
87,50 den 2 defa donduu kırdıgı andaa yıkıldıııı
-
Bir gelişme hariç diğer kötü beklentiler hemen hemen fiyatların içinde..Amma velakin, banka bilançosu okumakta usta biladerler derki bu CITI nin gidişi gidiş değil..Yani her an Citi...bilir.. GM, Ford falan hikayede.. Citi batarsa bu, yığma ev mahallesinde 9.1 şiddetinde deprem demek olur.. ama batarsa
-
[QUOTE=mersiyk;75210]jerfin aksam senin longlara dua etmistim insallah kurtulursun rahatca[/QUOTE]
bekliyorum canımcım.. zaten bugün ayu modunda değilim:)
-
[quote=kegen;75211]Bu borsa 38000 olacak.Vob.[/quote]
28000 olacak:..:
-
Benim görüşüm bugün yükselebilecek potansiyel olsaydI 30650 vobda 24000 100 de tekrar görülür panik satıslar sonrası endeks toplanırdı ben bu havayı göremedim
-
[QUOTE=kegen;75211]Bu borsa 38000 olacak.Vob.[/QUOTE]
uçmuşsun sen:D
-
[quote=mersiyk;75201]hexen babada dun 31200 diyordu acaba burdan uzun yapsam hımmm.heyk[/quote]
[quote=mersiyk;75210]jerfin aksam senin longlara dua etmistim insallah kurtulursun rahatca[/quote]
[quote=jerfin;75214]bekliyorum canımcım.. zaten bugün ayu modunda değilim:)[/quote]
kankişlerin keyfi nasıl bugün... twisted sisters diye bir müzik grubu vardı o geldi aklıma...:..::..:
-
BUGÜN AÇIKLANACAK VERİLER
· Almanya Ocak ayı imalat sanayi satınalma yöneticileri endeksi tsi: 10.30’da açıklanacak. Beklenti; 31,7 önceki; 32,7.
· Almanya Ocak ayı hizmet sektörü satınalma yöneticileri endeksi tsi: 10.30’da açıklanacak. Beklenti; 45,5 önceki; 46,6.
· Euro Bölgesi Ocak ayı bileşik satınalma yöneticileri endeksi tsi: 11.00’de açıklanacak. Beklenti; 37,4 önceki; 38,2.
· Euro Bölgesi Ocak ayı imalat sanayi satınalma yöneticileri endeksi tsi: 11.00’de açıklanacak. Beklenti; 33,0 önceki; 33,9.
· Euro Bölgesi Ocak ayı hizmet sektörü satınalma yöneticileri endeksi tsi: 11.00’de açıklanacak. Beklenti; 41,5 önceki; 42,1.
· İngiltere 4.çeyrek GSYH tsi: 11.30’da açıklanacak. Beklenti; %-1,3 önceki; %-0,6.
· General Electric bilançosu ABD seansı öncesinde açıklanacak. HB beklenti; 0,37 $ kar önceki; 0,68 $ kar.
· Harley-Davidson bilançosu ABD seansı öncesinde açıklanacak. HB beklenti; 0,58 $ kar önceki; 0,78 $ kar.
-
Nerdesin deustche securıtes 50000 kısanın hatrına gel :..:
-
[QUOTE=asyalı;75207]GE SON DAKIKADA DOW U KURTARDI...
....
Baybars Sezen[/QUOTE] [URL="http://choweiyuan.blogspot.com/2008/06/deja-vu.html"]dejavu[/URL] yaşatmayın bir problem var sanıyorum
-
31200 manuel çeyrek long- biraz atraksiyon lazım.
-
[quote=jerfin;75217]uçmuşsun sen:D[/quote]
58.000 bılweee olurrr ama tarıhh acıkkk asagıdada 10.000 olurrr tarıh acıkkk.lelele.lelele.lelele.lelele.lelele
-
kısa devam... şelale şelale şelale... .boks. .boks. .boks.
-
[quote=traderx;75222]31200 manuel çeyrek long- biraz atraksiyon lazım.[/quote]
slm ronaldinho
-
Şu gördüğümüz hareket yukarı trendin başlangıcı.
-
karıştırıyorsun, kegen nikiyle yazıyor o.
-
[QUOTE=traderx;75227]karıştırıyorsun, kegen nikiyle yazıyor o.[/QUOTE]
kegen = Gökhan
Ronaldinho = Osman
İkisi farklı kişiler.
-
[QUOTE=Astatin;75218]kankişlerin keyfi nasıl bugün... twisted sisters diye bir müzik grubu vardı o geldi aklıma...:..::..:[/QUOTE]
çatla sen çatlaaaa.dng
-
"ŞELALE HANIMIN TANELERİ" bakalım ne zaman vizyona girecek bu film
-
[quote=serkanyurttas;75225]slm ronaldinho[/quote]
Forumda ronadinho falan yok .Hepiniz paronayak olmuşsunuz.Milleti kıskanacağınıza yada böyle şeylerle uğraşacağınıza para kazanmaya çalışsanıza.O adam dünden beri beni eleştiriyor.Osman değil.Osman olamaz zaten.Osman Miamilerde vob parası yiyor.Sende burada boş şeylerle uğraş.Seneye de havaiye gidecez.Sabah sabah yine çıktı küfürü hakedecek birisi.Ben yine küfretmiyim.
-
Kapanış artı olacak.Resesyonu bitirdim bugün..kom.lelele.lelele.dngDoları alma nedenleri imf haberi gelirse üstten basalım olabilir.Dikkatli olun dow düşerken isc alıyorlar.
-
[QUOTE=kegen;75226]Şu gördüğümüz hareket yukarı trendin başlangıcı.[/QUOTE]
FDOW=8040 VOB=31,300
FDOW=7990 VOB=31,250
Sağlam tutuyorlar.
-
[quote=jerfin;75229]çatla sen çatlaaaa.dng[/quote]
seviyorum sizi... :..::..: daha doğrusu kankiliğinizi...:..::..: yok yok daha doğrusu sizi .kom.kom
-
jerfin yanındayım kanki sıkma canını tam destek hep destek
-
[QUOTE=kegen;75231]Forumda ronadinho falan yok .Hepiniz paronayak olmuşsunuz.Milleti kıskanacağınıza yada böyle şeylerle uğraşacağınıza para kazanmaya çalışsanıza.O adam dünden beri beni eleştiriyor.Osman değil.Osman olamaz zaten.Osman Miamilerde vob parası yiyor.Sende burada boş şeylerle uğraş.Seneye de havaiye gidecez.Sabah sabah yine çıktı küfürü hakedecek birisi.Ben yine küfretmiyim.[/QUOTE]
yeter kardeşim amma sıktınız ya.
herkes işine baksın,
ne kadar seviyesizleşiyor bu muhabbetler günden güne.
ayrıca kimsede parası pulunu yok trilyonlarını yok günde 300-500 kontratla döndüğünü yazıpta
kroluğunu belli etmesin.
-
Astatin dikkat et orantısız güç kullanabilirler.
-
hiç dolarım kalmadı, kalanları da çıktım bugün.. gelsin 1.60 a alayım tekrar.. yada geçsin 1.70 i yine alayım.. bu aralıkta gidip gelecek dolarla vakit kaybedemem şimdi:rolleyes:
-
dolar çıkmış nikei düşmüş dow dax düşmüş banane diyen direnen vobu yanlışlıkla uzun olan jerfinin duası tutmaktadır
-
İmf haberi gelirse yüzde 6 artı kapanış olur.Bugün çok optimistik oldum.BULLISH.Dün akbankta ondan dolayı mal almış olabilirler.
-
[quote=mersiyk;75235]jerfin yanındayım kanki sıkma canını tam destek hep destek[/quote]
evet evet..bende yanındayım..üçümüz yanyanayız... yürüyoruz dikenlerin üstündeeeee yaralıyazzz...ey gidi günler eyyyy...:..::..: tam destek hep destek, help desk
-
efg garantıı shovvv ge bekliyor sanırımmmm
-
[quote=VOBiX;75237]Astatin dikkat et orantısız güç kullanabilirler.[/quote]
Sen ne diyorsun... Niye dikkat edeyim..Kaç gündür onun için uğraşıyorum..:..: Bi tarafda jerfin bi tarafda Mersiyk...veee orantısız güç :..::..:..
PS: Orantısız güç görmek istiyorsan dünkü Geyik topiği yazışmaları saldırılarıma bak.. :)..Daha çekecekleri var benden, adaletin yerine gelmesi için bu şart... Ve tanrı Astatin'i yarattı ....neyse abartmayayım daha fazla...Bu bir sezar, brütüs hikayesi VOBIX im..Ben ki şu mersiyk denen baldırı çıplakın mod olması için sponsor olmuşum, ben ki ona avatar üstüne başına kıyafet almışım, o gidip jerfinle arkamdan dolaplar çeviriyor..bir Jerfin le bir modu bir araya getiren uğursuz sebep noolabilir ki sayın VOBIX:..::..: Klonların Saldırısı modundan İki KUle moduna atladıktan sonra şimdi Solaris moduna geçeceğim...ass sorraaa
-
[quote=kegen;75231]forumda ronadinho falan yok .hepiniz paronayak olmuşsunuz.milleti kıskanacağınıza yada böyle şeylerle uğraşacağınıza para kazanmaya çalışsanıza.o adam dünden beri beni eleştiriyor.osman değil.osman olamaz zaten.osman miamilerde vob parası yiyor.sende burada boş şeylerle uğraş.seneye de havaiye gidecez.sabah sabah yine çıktı küfürü hakedecek birisi.ben yine küfretmiyim.[/quote]
arkadasım ben ronaldınho slm dedim sana laf atan oldumu o kötü bir adamdı dedim mi işine bak sen avatardan yazıdan cağrısım yaptı
-
Astatincim dolarları kapatınca haber ver lütfen :D İyi miktarda satış düşünüyorum :D
-
[quote=traderx;75209]vob yönetimi sadece kendi kazancı düşünüyor ve popülist yaklaşıyor,
yapılması gereken döviz ve endeks kontratlarında derinliğin artırılması için çalışmak olmalı.
hisse vadeli için en az 5-10 sene daha geçmeli
daha imkb bile 20 seneden fazla geçtide adam olamadı, vadeli hissede ne oluyor.....[/quote]
çok güzel söylemişsiniz.bizimkiler buldukça bunuyor.yahu daha VOB oturmamış tam yerine daha yeni yeni hacim artmaya başlamış.bundan 2 sene evvel sabah açılışlarında 2000/2500 puanlık gapler havada uçuşuyordu.bazı arkadaşlar bunun o zamanki endeks fiyatıyla ilgili olduğunu söylüyorlar (kısmen haklılar) ama bu piyasanın sığlığı ile de ilgiliydi.çok şükür şimdi daha mantıklı açılışlar oluyor.burası daha yeni yeni anlamını buluyor.
önce siz bunu bir adam gibi sabitleyin düzgün bir şekilde işlevini yerine getirin sonra bakarsınız hisse vadelilerine.saçmalıktan başka birşey değil.
ALLAH akıl fikir versin.