400-375 cover ve full kısa a* ..stop yakın ...
Printable View
400-375 cover ve full kısa a* ..stop yakın ...
Ne işimiz vardı bu endekste yahu. 2 ay önce altına yatsaymışık karun olacaktık.
Ahhh ah. Erken sünnet olmuşuk.
satış baskııs oluştu bence .. on the way .. ehuehueu
375 pasif satışlarım gitti, düne göre -500 puandayım..acil 1000 puabn lazım üwwww...ştşbt..sori, ayem sosori
kısa devam 1 dk sat verdi hamdolsun ..al verirse cover reverse yaparım gayri .. ehhueueuueuheu:D:D:D:D
[QUOTE=hilm;170080]Neden böyle tek yön takıntınız var ?
Piyasa bu düşer ve yükselir.
Siz siz olun piyasa ile inatlaşmayın...
Akşam kısacıları uyarmak için özellikle 500 + gap yazdım, çünkü benim baktığım tüm işaretler yükselişi söylüyordu... Düşebilirdi de piyasada kesinlik olmaz...
Umarım alınmazsınız....[/QUOTE]
estg alınmak ne demek , benım takıntım tek yön değil ters yön :)
sorun şu ki asla piyasanın yönünde işlem yapamıyorum :)
[QUOTE=parderi;170085]Ne işimiz vardı bu endekste yahu. 2 ay önce altına yatsaymışık karun olacaktık.
Ahhh ah. Erken sünnet olmuşuk.[/QUOTE]
Halil geçen hafta %7 düşüş bekliyordu .dng
[quote=Kennym;170089]estg alınmak ne demek , benım takıntım tek yön değil ters yön :)
sorun şu ki asla piyasanın yönünde işlem yapamıyorum :)[/quote]
ben sizi uzun süredir long denemesi yaparken görmedim.
hatta sabahki mesajınıza cevaben diyecektim ki, şort olup dayak yemekten korkuyorsanız, neden long olup dayak atanlar tarafına geçmeyi düşünmüyorsunuz.
yazdım, ve sildim. kimsenin poziyonuna, trade tarzına karışmak benim haddim değil. :)
benim merak ettiğim şey, pozisyon alırken veya stop yaparken, yani her iki durumda da neye göre işlem yaptığınız. özelden de yazabilirsiniz. gerçekten merak ettim.
[QUOTE=enorton;170090]Halil geçen hafta %7 düşüş bekliyordu .dng[/QUOTE]
halil de benden beter ky , umarım oynamıyordur piyasalarda :D benden beter olur ueheuheu
[QUOTE=enorton;170090]Halil geçen hafta %7 düşüş bekliyordu .dng[/QUOTE]
Ben gözden kaçırmışım, Halbuki tam alma sinyaliymiş.:)))
[QUOTE=parderi;170093]Ben gözden kaçırmışım, Halbuki tam alma sinyaliymiş.:)))[/QUOTE]
[url]http://www.voborsa.com/forum/showpost.php?p=169185&postcount=11018[/url]
makas var yaf puhauha görende boğa piyasasındayız sanır..