ehueh shortların yarısını kapayınca pıyasa 6 kademe düştü.. sorun bendeymiş.. elde kalanlarıda kapatsam gunu -5000 filan tamamlarlar demekki..
Printable View
ehueh shortların yarısını kapayınca pıyasa 6 kademe düştü.. sorun bendeymiş.. elde kalanlarıda kapatsam gunu -5000 filan tamamlarlar demekki..
bende 60 lar denenecek gibi duruyor, mom da yükselen pu lar var,dünden bugüne 2 tanesi yapıldı, şu sıra 3. başladı,.....
Sazan longların yarısını kapar ve 425 puan karı nakde dönüştürür. Stop loss breakeven yani 58.875.
[quote=Kennym;170097]ehueh shortların yarısını kapayınca pıyasa 6 kademe düştü.. sorun bendeymiş.. elde kalanlarıda kapatsam gunu -5000 filan tamamlarlar demekki..[/quote]
Eğer sabırlı isen, bekle ve pramitleyerek 60900 den 62000 arasına kadar shrt yönünde poz al, 62 ye yakın ağırlık ver, ağa fena yakaladı milleti bırakmaz,
günlükte 59800 ilk direnç, bunu 60900 ve 62000 takip etmekte,59800 aynı zamanda düşüş kanalı direnci,
kolay gelsin arkadaşlar,rast gele..
dünden 5 ve 20 dk lar alışta kapanmıştı.sabah açılış itibariyle 60 dk periyoduda alışa geçti..piyasa kısa vadede aşırı alım bölgesinde işlem görsede halen kuvvetli..
59500 - 59700 seviyeleri hedeflenebilir kısa vadde.
60100 seviyesi ciddi direnç olmalı..
short şartım an itibariyle 58400 ve altı seviyeleri görmemiz..
şuan için uzak ihtimal gibi dursada burası borsa,heran herşey olabilir :)
graflar için larossian abinin topiği kullanalım bence .. derli toplu iyi olur tahminim .. gol olur .. eheuhehhue:D:D
[url]http://www.voborsa.com/forum/vob-piyasa-tahminleri-ve-ihtimaller-t620.html?p=170108#post170108[/url]
Kitapsızlar, 650 yi sabahtan kafalarına koymuşlardı bir kere. Daha yukarsı olurmu ?
Adamlar paniğe göre işlem yapıyor, işlem yaptırıyor.
Sazan kalan longusların yarısını 625'de kapar, 800+ puan karları da nakde çevirir.
Kalanlar üçün Stop loss 59.25
Spota bayağı para soktular. Öğle arasında bi numara çekecekler tikkat.
[quote=parderi;170110]Kitapsızlar, 650 yi sabahtan kafalarına koymuşlardı bir kere. Daha yukarsı olurmu ?
Adamlar paniğe göre işlem yapıyor, işlem yaptırıyor.[/quote]
Bu olyın son bölümünde başbakanın obama ziyaretide kullanılacak, her şey planlı sistemli, dubai bile bayramın ortasına geldi, öyle seyrettik, 1.55 usd yi kaçırttılar, zaten dolara yatan büyük kurumların bir kısmı bayram öncesi boşaltım yaptı, bunlar dubaiyi bilmiyor olamaz, dubai kullanıldı, bir kere herşeyden önce adamların kendi sahte cenneti, all muslim bayramda deve keserken yakalandı ve olay etkisizleştirildi, şimdide potans olarak kullanılıyor,........
arkadaşlar akbank int subesinden 2 tane long lot aldım sonra farklı fiyattan 2 tane daha lot aldım sonra 2 tane lotu yüksek fiyattan sattım ... hangi fiyattan aldığım lotu sattım onunla ilgili bi açıklama yok 2 side karda olduğu iiçn doğal olarak kara zarara da yansımıyor.. bankayı aradaım remen bilmiyoruz dediler.. Bilgisis olan varsa yardımcı olsun.
[QUOTE=mlk1;170129]arkadaşlar akbank int subesinden 2 tane long lot aldım sonra farklı fiyattan 2 tane daha lot aldım sonra 2 tane lotu yüksek fiyattan sattım ... hangi fiyattan aldığım lotu sattım onunla ilgili bi açıklama yok 2 side karda olduğu iiçn doğal olarak kara zarara da yansımıyor.. bankayı aradaım remen bilmiyoruz dediler.. Bilgisis olan varsa yardımcı olsun.[/QUOTE]
İlk giren ilk çıkar, kural budur bildiğim kadarıyla, yani ilk aldığın 2 lot satıldı kabul edilir, muhasebeleşme ona göre yapılır.